Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 053
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
  • Сливен
Мерси Електра.Ще си чакам да мине време.А някоя от родилите мами дали си е правила изследване за костната плъност след раждането?Майка ми е с остеопороза,а и част от лекарствата при самата стимулация по спомен също можеха да я предизвикат.

# 331
Е, че то не останало до прегледа, де Simple Smile
И моята първа бременност завърши с мисед и прекрасно разбирам как се чувстваш. Няма как да не се притесняваш, но просто се опитай максимално да се отпуснеш и да мислиш положително, няма друг начин.
Успех на прегледа, всичко ще е наред, ще видиш Hug
A случват ли се миседи в по късни седмици след 12 и по натам 🤔

# 332
Винаги има шанс да загубиш бременност, но след първия триместър той намалява драстично.

# 333
  • София
Кети, случват се разбира се, ама не мисли такива неща сега

# 334
  • Пловдив
Момичета,никакви такива мисли!На мен във вторник ми е първия преглед след трансфера,до тогава сърчицето ми ще се пръсне.Не мога да си намеря място.

# 335
Да момичета така е, но тези притеснения мира не ми дават особенно когато нямам преглед за по дълго време и в главата ми нахлуват какви ли не страхотии😕

# 336
Ами ходи по-често на преглед тогава Simple Smile

# 337
Има група във фб Бебетата на д-р.Персенска. Там събираме пари да й направим фотоалбум с всички нейни бебета от групата. Създателките организират и парти-изненада на 15.08. Отделно ще съберат парите за цветя (за да не я затрупаме с купища цветя, които после ще се изхвърлят) и ще й ги дадем да ги дари на някоя двойка, която по нейна преценка има нужда.
Аз също не съм й подарила нищо, но мисля това да е. Също не знам вкуса й, а с обичайните подаръци сигурно я затрупват всеки ден.
Ако имаш желание да участваш пиши лс да ти кажа на кого да пишеш да те покани в групата.
Страхотна идея,благодаря Elektra.13! Поисках членство в групата

# 338
  • Варна
Karfiola, Михова не следи бременности, а прави само ФМ и доплери. Ако решиш, че искаш тя да ти прави ФМ, трябва отсега да запишеш, защото е доста заета. Стаменов няма да реши към кого да те прехвърли, ти трябва да си избереш сама ЖК. Няма как без пакет, доколкото знам, но питай на регистратура.

Мерси за отговора. Simple Smile
Всичко ми е ново. Търся някоя тема за ЖК в Надежда с отзиви, но не мога да намеря, затова ще се обърна към вас да помагате.
Как си избрахте акушер-гинеколог за ЖК и дали останахте доволни? Предполагам, че този, който те проследява, впоследствие и изражда? Или в Надежда има друга организация?

# 339
Карфиола, моя приятелка е при Личева в Надежда и е много доволна от нея. Може би факта, че там ЖК е платена обръщат внимание на доста неща, но ако избереш друга болница по здравна каса е пълен майтап ЖК.

# 340
И аз се чудих при кой да се запиша.В крайна сметка избрах д-р Димова и чакам датата за първия преглед при нея.Ще видим дали ще ми допадне.Много хвалят и д-р Панайотова но незнам дали не са й пълни графиците.

# 341
Панайотова не води жк.

# 342
  • Пловдив
Михова, Панайотова и Георгиев се занимават само с фетална морфология и не водят ЖК.

# 343
Може и да не води Панайотова жк, но има начин да се ходи по-често при нея и си следи нещата и те помни. Аз ходех по 2-3 пъти в месеца при нея, а накрая всяка седмица, защото се очакваше проблем и тя реагира навреме, докато на жк (Кръстев) не забеляза нищо.

# 344
Добро утро момичета, искам да попитам тези от вас които вече са напреднали дали ви се е случвало около 6г.с да имате еднократно розово зацапване и болки след това. От снощи съм така, към 8 докато миех чиниите усетих че изтече нещо, като отидох до тоалетната беше розово примесено с утрогестана.После ме боля цяла нощ корема и сега също ме наболява и от време на време кафяви парцалчета по салфетката имам.Много съм притеснена, днес по късно съм на лекар но ще се побъркам до тогава.Ако някоя е имала подобно течение моля да сподели развитието след това.

Общи условия

Активация на акаунт