Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са препоръките за здравословни проблеми по време на бременност?
Какви са препоръките за кърмене и увеличаване на кърмата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са препоръките за здравословни проблеми по време на бременност?
За здравословни проблеми като високо кръвно налягане се препоръчва консултация с лекар. Освен това, хомеопатичните средства, като Осцилоккокцинум, Инфлуцид и Тонзилотрен, могат да бъдат полезни. Коризалията може да се приема за облекчаване на симптомите на настинка и грип. Допегит и Панадол могат да се приемат след консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за кърмене и увеличаване на кърмата?
-
Какво е лецитин и каква роля играе той в кърменето?
-
Какви са препоръките за приемане на витамин B12 по време на бременност?
на мама Licoco
на мама Anthea
и бебе
Посвикнахме една с друга. Аз се чувствам вече човек след кошмарните първи дни. Днес ми е ден за прегледи. Да видим как ми е раната малко по-късно и дано да мога да мога да отпусна душата. Иначе за момента мога да се похваля с един добре наддаващ прасчо

Побеждавай ги тези страхове и се наслади поне малко на Б. И моят мозък е изкривен, но трябваше да се хвърля от някъде, ако продължавах да живея с призраци. Всичко минава и се забравя. И дългите години чакане ми се затрихва и неуспешните Б, разни гадни дати и т.н. Малко се чувствам в небрано лозе още, но се мъча да свиквам с новата обстановка. Трудно е да превключиш. С годините свикваш с разните прегледи, изследвания и процедури, които касаят само теб. Тъкмо ставаш факир и трябва да превключиш на детска тематика и пак на ново. Да не говорим, че се чувстваш двойно по-отговорен да направиш и намериш най-доброто.