Звездни компромати - 330 част

• 124 588
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • София
Кейт Уинслет с напредването на годините изглежда все по-хубава, за разлика от София Лорен.
Бях гледала Кейт Уинслет в предаването на Беър Грилс, много ми хареса. С такава любов говореше за децата си. Също и Кейт Хъдзън. Тя също много ми хареса там.

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 11:51 от Аглея

# 182
Анджелина с това расо същинска майка-игуменка.

# 183
Кристина Агилера не се ли разведе?

Кейт Уинслет е страхотна, преди беше бозава и дебела, сега пак не е слаба, но изглежда страхотно, започнах много да я харесвам последните няколко години.

Скрит текст:

# 184
Анджелина с това расо същинска майка-игуменка.
Моника Белучи (абстрахирайки се от деколтето ѝ) и тя от същия орден...

# 185
Селин Дион и тя тръгна към голи снимки...

за списание Vogue

# 186
  • София
Този мъж й е от няколко години и второто й дете е от него. С първия, един грозник, се разведе.  Peace

# 187
  • София
Кейт Уинслет с напредването на годините изглежда все по-хубава, за разлика от София Лорен.
Бях гледала Кейт Уинслет в предаването на Беър Грилс, много ми хареса. С такава любов говореше за децата си. Също и Кейт Хъдзън. Тя също много ми хареса там.
Е, все пак едно е да ти "напреднат годините" и да станеш на 41 и съвсем друго - на 82 години.  Peace
София Лорен на 41 е била разкошна жена.

# 188
Да, този е нов - Матю Рутлър, пише, че са сгодени. Иначе от 2010г. са заедно.

Даутцен, 1, 2, 3 - отслабнала ми се вижда
Парис
Олга Кириленко

# 189
  • София
Малко звездни хлапета:
на Ксения Собчак
на Рийз
на Роналдо
на звездата от сериала Клонинг - Джована Антонели
на Раян Гослинг
на Джена и Чанинг
на Фърги и Джош
на Оливия Уайлд
Джордж и Шарлот

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 13:08 от Amidala

# 190
  • Русе, България
Моника Белучи е ужасна - нито дрехата, нито обувките, нито прическата й подхождат! Абсолютно винаги, когато я видя, съм с впечатлението, че е в траур, и не ми харесва да я виждам такава. Язък й за италианското, за красотата, за името! Съвсем не казвам да изпростее като смахнатата Марая; обаче и ваденето на бюста а ла Сюзан Сарандън не е работа; просто да подбере свежи цветове, други кройки и модели и да си извади тоя бретон от очите!

Кристина Агилера ми се вижда поотслабнала, в един период като че ли беше напълняла повече. Сега изглежда добре!

За Есмер, това жабче неземно, се изненадах. Беше й пуснат инстаграма малко по-назад - ами тя само на 25 години! Не й ли е мъчно, че за тази възраст вече стана изтривалката на Благой? Жал ми е!

# 191
Белучи я харесвам, но напоследък нещо изглужда ужасно, не мога да определя от какво

# 192
  • На ръба..
И на двете снимки ли е Кейт Уинслет  Crazy
Нищо общо май освен очите, много е красива сега.

Страхотни дечица, на Рийз най - ме грабнаха.

# 193
Много добре си изглежда Моника Белучи. И в черно и без черно.   Party

# 194
Уинслет в Титаник също ми харесваше много, за разлика от Лео, който много ме дразнеше тогава, въпреки впечатляващият му талант. Беше първият филм, който гледах с него, и с нея де. Много се впечатлих и от двамата. В началото подразнена от тоя дечко, който са избрали за партньор на тази толкова женствена Кейт, но с таланта си той успя да убеди цял свят, че всъщност е най-правилният избор.  Heart Eyes

Прочетохте ли за малоумните тениски на сестрите Дженър? Уж с "рок легенди", а всъщност върху имената на музикантите пльоснати техните голи задници, самовлюбени лица, или друга тяхна простотия. Щели да ги съдят "The Doors", или поне там, който от тяхно име има тези права.

Общи условия

Активация на акаунт