Звездни компромати - 330 част

• 125 602
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
найлон кърти
 а Peace

# 436
София Вергара с нова прическа
Скрит текст:

# 437
Още една Белучи... Грешка!

# 438
# 439
Ужасни ноздри.

# 440
Аз явно съм доста инфантилна, ама много ми хареса  Blush

# 441
И на мен ми харесва, коментара за ноздрите е инфантилен.

# 442
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6323713

На който му се чете за Десислава Радева.
Четат,четат Бг мама  Joy 
И отговарят Joy

# 443
Аз не мога да разбера, защо Десислава Радева е влязла в обяснителен режим? Дали е първа дама или "фърст лейди", какво облича, как ѝ седи и т.н. е само за целите на "чешене на клавиатурата".
Статията прелива от излишен патос, и какво сега ми внушава авторката? Бълвоч някакъв облечен в мнооого думи. Също като постовете на първата дама.
Иначе ми е напълно безразлична, дали ще я има или не, все едно.
Когато аутфитът ѝ е ок, ще го отбележа, както и когато не е.

# 444
Лично аз не вярвам, че няма отпусната сума за представителни дрехи и разходи на госпожата. При условие, че има кабинет и придружава президента по света е редно да се предоставят средства. Сега под каква форма са не знам, но мисля, че не е оставена да се оправя само със заплатата на мъжа си.

# 445
  • До сърцето...
Много я критикувате Радева, ама единици се впечатлиха от отношението към двете сирачета...

За лошото сте склонни да я плюете страници наред, а за хубавото - един-два скромни поста  Whistling

# 446
А защо трябваше да се афишира това?

# 447
  • София
По-досадни и жадни за внимание президент и президентша не сме имали досега, такова чудо не е било.

# 448
По-досадни и жадни за внимание президент и президентша не сме имали досега, такова чудо не е било.

Напълно съм съгласна.

# 449
  • София

Много точно казано. И с това става смешна и жалка.

Общи условия

Активация на акаунт