Нова Майска Щастлива седмичка 8.06/14.06.2006

• 5 301
  • 161
  •   1
Отговори
# 75
Герганче Хулиганче , а обикаляли  ли сте из Испанията? И при Вас много замъци имате, ние тази седмица на замъци попадаме. Ходили ли сте до земите и родният град на Дон Кихот? newsm78

...Природата наистина е невероятна. Направо ти спира дъха....
Майка, така е може би защото сте по- отдалечени, и лошото и вредно човешко влияние все още не е осакатило Вашата природа. Пазете си я, защото има доста редки и уникални видове! А колко Ви е дълга есента и зимата? И има ли слънчеви и топли дни през тези сезони? newsm78

# 76
Ама тази седмица май аз съм най-ранобудна!  Shocked

Хайде пак от мен закуската :

за всеки,каквото си хареса и едно идейно капучино   Wink :

При нас се върна слънцето...ура!!

Лек ден на всички и до после!  Hug

bouquet

# 77
Добро утро, мили момичЕта  Hug

Джорджи, верно си най ранобудна (обикновено съм аз, особено в понеделниците  Grinning), ама си е друго някой да сложи масата преди теб  Hug Heart Eyes Благодаря за капучиното, и от чЕреШките си взимам  Heart Eyes

ХАрич, няма да мога от косъм да те сканирам  Joy (не чЕ не е възможно, де) Аз всъЩност ниЩо не правя в лаборатория, само пред компа ми е работата, и много среЩи, по няколко конференции годиШно за "сверяване на чАсовника" и така  Hug Не ми е останал лоШ спомен от учЕнето, много си е, но пък е интересно. За мен това е най важното, ако ми е скучно, въртя, сучА и се махам  Rolling Eyes По едно време ми беШе доскучАло и тук, та ходих на инервюта за работа, и в момента, в който ме одобриха, реШих, чЕ пак си ми е интересно  Crazy (май се уплаШих от големия град, да сменям средата на Гого  и т.н....)

КАлида  Hug Трудно е с Гого, но пък така дните ми са пълни...Не чЕ сега ми остава свободно време, но пък с него се организирам по добре, и си променям по малко приоритетите...В начАлото ми беШе трудно, заЩото съм амбициозна, ама като няма друг начин и свикваШ. А и на мен времето с него все не ми е достатъчно, затова работохолизмът ми няма думата  Hug
НА въпроса ти: обработват се много ДНК проби, не само една (това би се правило само в случАй на индивидуален тест, например диагноза на заболяване, определяне на риск на определен човек за дадена болест с генетичен елемент, избиране на най подходяЩо лекарство и т.н.) И това всъЩност е бъдеЩето на медицината: индивидуализирана терапия  Hug

Ама не ми се иска да ви пиШа повечЕ по това, чЕ Ще ви омръзна  Heart Eyes Hug

А за чай от джинджър: бях започнала да се разболявам миналия месец, и едно от приятелчетата ми тук ми каза да си направя чАй от джинджър (пресен). Страхотен вкус, обачЕ като ме стопли, ппросто имах чуството, чЕ се разля във вените ми...НямаШе и следа от болестта ми след 1 чАс (когато се освестих от чАя де  Grinning)

ДирокчЕ, за ниЩо не е късно  Naughty Ако ти се учи, имаШ възможност, само интерес ти е нужен  Hug Ако имаШе кой да ме издържа, колко оЩе неЩа Щях да учА, ехееее  Hug И ваШият прекрасен Тоби, си е просто...прекрасен  Heart EyesС тези големи тъжно предани очИчки Hug Прегърни мъничката красавица Джули от мен   bouquet

Ели, въпреки лоШото време моренцето си е супер, нали?? Ами да, пропуснала си може би снимките от първата страничка на седмичната...от вилата, на която бях с приятелите ми  Heart Eyes

Маймунка, страхотни снимки  Hug Слонът изглежда много странно и впечАтляваЩо  Hug Благодаря   bouquet

А къде и Дидонка Бонбонка  Heart Eyes ?? Тя както чисти по цял ден, приема гости и вдига малкия бонбон, да не и се е наложило да почива повечЕ  newsm78

ЗА Татянка ясно, оЩе се нагаждат една към друга с мъничката буболечка хубава  Hug Heart Eyes  bouquet

МайчЕ, ти май съвсем не обичАШ есента...ПраЩам ти слънчице, ама студено  Rolling Eyes Лятото тук, както дойде, така и си замина. Разумните финландци ми обясняват как е необходимо сега поне седмица да повали, за разстенията, да се напълнят езерата, и т.н., а аз ги гледам с безумен поглед, заЩото ми се струва, чЕ дърпат дявола за опаШката  Crossing Arms Blush

ХАйде, момичЕта, оставям ви за мъничко сега, по късно пак Ще надзърна  Hug

# 78
  • UK
Добро утро  Grinning
Да ви кажа този парад май беше без повод, просто заради слона. Мисля, че около 100 000 са мерили улиците с него, ние само отидохме да го видим. Преди такъв парад е имало, ако не се лъжа в Nantes. И пръскаше вода от хобота  Grinning
Звездичка, ти ли гледаше Сър Алан? Хареса ли ти новия apprentice?

# 79
Добро утро и от мен!

Giorgia , ах каква си изкусителкаааа! Страхотен кейк за закуска! Май ще се юрна наистина да си купя един подобен! smile3521

mcdirock , братче е и се казва Рос! Hug

Ryan's Mom , от другата седмица  е диетата, или поне за мен! Предстоят 5 седмици без празници и поводи за черпене, така че това ще е моето време за вталяване! newsm10

Kalida
, Рос вече се образова! Ние го имаме месец по рано  и се организирахме по бързичко! А Тоби... му трябваше повече време да се аклиматизира специално към мен понеже само се наведа към него и се свиваше , което ме навежда на мисълта, че собствениците преди нас ( те бяха такива за 3 седмици)  са го биели...И то жената понеже към мъжа ми беше по любвеобвилен  Hug

Maika
, дано днес нямате никакъв дъжд и само слънце, слънцееее Hug !

Герганче Хулиганче
, и ти ли си фен като мен на CSI ? с мъжа ми серия не сме пропуснали... и преди време аз Embarassed ударих леко колата( замина и задния фар) и да знаеш какъв смях му падна, че сега ще дойдат сега си ес ай-ците и ще вземат проба от боята и тн и тн

mama B , при теб мрънкат за дъжд , при мен мрънкат колко и е топло( #Crazy ), явно на тези хора им е спорт да се оплакват от времето !

maimunka , май не съм аз тази със Сър Алан...Ама я кажи за какво става на въпрос там?  bouquet

# 80
  • UK
 Grinning Абе имаше тук някой дето го гледаше това. Ами той е известен бизнесмен и прави предаване като това на Доналд Тръмп в Щатите- примерно 15 човека се борят за едно място- който спечели работи после за него и т.н. Интересно е  Grinning

# 81
Grinning Абе имаше тук някой дето го гледаше това. Ами той е известен бизнесмен и прави предаване като това на Доналд Тръмп в Щатите- примерно 15 човека се борят за едно място- който спечели работи после за него и т.н. Интересно е  Grinning

Ау newsm09 знам го това предаване  ( с Тръмп) страхотно е много обичаме да го гледаме! даже по едно време бяха пуснали едно , което е подобно но де факто човек,а който им поставя задачите е актьор и до последно не се знаеше кой е богатият човек зад него! И такъв смях падаше , понеже като ги уволняваше , беше отвратителен и причините бяха нещо от рода на:' не си достатъчно красив:, " не можеш да говориш добре" Sick хихи

# 82
Привет и от мен  Wink
Giorgia
  bouquet супер закуски черпиш  Wink

Kalida
в Чехия ходи на боди стайлинг, ТАЕ БО с гледане на деца не съм открила Thinking иначе не съм го зарязала, събота, неделя бях, за да имам преднина, и вчера и днес пак бях  Wink вече съм просто по добре  Whistling Wink Laughing

zwezdi4ka
ама толкова ли жега при вас  newsm78 тук си умряхме от студ  Confused

Бобсън,
отивам да гледам на1.стр.  Wink не може да изпусна толкова ценен материял  Wink Laughing

# 83
Привет, дорогие друзя!
Тук зима иде и ве4е се усещааааааааа. днес валя цял предиобед. Следобеда спря и даже на разходка излизахме, но скрие ли се слънцето става доста студено... да, Калида, има слън4еви и топли дни, но са по-рядко. Даже в един ден може да има и студ и дъжд и изведнъж да грейне слън4ице и да се стопли. НО скрие ли се слън4о, си става клин4.

Мама В, я кажи то4но как се прави 4ая от пресен джинджър, моля те. Все пак зима иде, ще ни трябва Simple Smile

Предаването на Доналд Тръмп "The Apprentice" и тук го дават. Аз съм му голяма фенка.

# 84
а така ето ги  Wink
много готина вилата, и каква гора, и по хората си личи че ви е супер там  Wink Grinning
ама си нямате зелено по дърветата още  Confused става ми мъчно за тебе така без цвят в гората  Hug

# 85
Здравейте и от мен,

много ви благодарим zа многобройните целувки zа малката, предадох ги с удоволствие  Wink  и мерси и zа хубавите комплименти  Heart Eyes

Ах какво слънце пе4е тук, и то ве4е пове4е от седмица, супер е, 25° гоним  Sunglasses  

Да се от4ета  Mr. Green  ходихме на педиатър онzи ден, дадоха ни капки zа о4ите и ве4е има подобрение  Grinning Прегледаха я, добре е ина4е, но аz си го zнаех  Wink  но не вреди да ти го потвърди един спец  Wink  Коликите съЩо са по леки всякаШ, а най хубавата новина е, 4е току Що я кърмих иzцяло беz 4аШки  Grinning  Grinning  Grinning В на4алото имахме големи проблеми с кърменето, бях на път да се откажа  Sad  но със силиконовите 4аШки стана номера. Днес реШих да пробвам беz и успяхме  Grinning  Е, малко ни е трудни4ко да zахапваме правилно, въпрос на навик, Ще свикваме. Аааа, и сноЩи zа първи път спа в леглото си, а не в наШето  Mr. Green

Елииии, я кажи zа Варната. Къде ходи? Аz таzи година няма да се прибера и ми е много мъ4но  Sad  Колко хубаво бихме могли да се раzхождаме иz морската градина...... Но и тук имаме огромен парк, или по скоро гора, то4но zад къЩата. Мога да раzхождам малката, беz да види нито една кола, супер е. А Шоколади Линдт проба ли, не раzбрах?

Звеzди4ке, ние с теб сме съгражданки  Hug  А може и да се поzнаваме?  newsm78  Кой zнае, светът е малък и Варна е село  Wink

Боби, много интересна работа имаШ. Между другото и на мен Щяха да ми направят ДНА иzследване, но след дълъг раzмисъл се откаzах. Каква файда има, ако zнам, 4е нося гена zа една дадена болест? Само Ще се притеснявам, пък може и никога да не се раzболея. МожеШе и да се откажа да имам деца. Пък може и да умирам от неЩо съвсем друго. Та zа това реШих zа себе си, 4е не искам да zнам. Така или ина4е Ще стане, каквото е било писано, не можем да иzбегнем съдбата си.

Амей4о, как са zъбите, по добре ли си? Знам каква болка е  Sad  Hug

Какви сладки ку4енца.... Heart Eyes И аz имах ку4е и оЩе тъгувам zа него  Sad Но догодина, като се местим в къЩа с градина, може да си вzемем едно ку4е, много ни се иска.

Хайде оставям ви zасега, но Ще се вклю4а пак  Wink

# 86
Охо, Ели, видя ги значи  Hug Ама аз и не смея да се самосъжелявам, чЕ няма оЩе цвят по дърветата...че току виж утре пак сняг забръска  Joy
А иначЕ да, права си, това е най сивият период от годината, оЩе имаШе лед по езерото (ходихме по него, риба ловихме)...Сега вече  е много по зелено, ниЩо чЕ е по хладно  Hug Ще понаправя аз оЩе снимчици  Thinking

МАйчЕ, казвам рецептата, но с уговорка: не се дава на дечица (не знам до коя възраст  newsm78). ЗаЩото е много интензивен, и не знаеШ как Ще реагира дечко (според мен Томи е оЩе малък, аз и на Гого все оЩе не бих му дала...) КАто си го направиШ, Ще разбереШ за какво иде реч  Grinning Значи, завираШ водата, и като заври настургваШ вътре пресен джинджър (обачЕ колко... newsm78, примерно 2 Щипки за чаШа) ВсъЩност ти сама Ще трябва да си улучиШ приятната за теб доза...Много е освежаваЩ. на мен първо ми се вдига кръвното, изпотяваШ се, сърцето тупа до пръсване, и после ти става едно хубаво и уморено...Има много антиоксидант в чАя, и Вит. Ц...(мисля...)

ХАйде, сладурки, до по късно...

Аз пък хич не ги гледам тези реалити Шоута  newsm78 И приятелките ми тук гледат, ама аз време ли нямам, Що ли. не мога да седна пред тв за такова неЩо

# 87
Татянка, искрено се радвам за вас 4е спинкала момата сама, 4е коликите са по-поносими, 4е папкането е все по-добре и 4е с о4етата нещата се оправят! Браво за хубавите новини!!!

Ей верно, Ели, хапна ли си Линдт? Признай беза бой?Simple Smile

Мам4е Б, мерси за рецептата за 4ая. Аз и не смятах да го предлагам на Томи.

# 88
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=35327

Тук можете да видите 4аст от лагерните ни снимки:)

# 89
  • UK
майка, не ги виждам  newsm78
а при вас не дават ли и английския вариант на "The Apprentice"? ей не се цепете от Империята  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт