164 ГПИЕ „Мигел де Сервантес“

• 84 827
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Един бърз "логистичен" въпрос - на блокове ли учат (в смисъл 2 сляти учебни часа)?

# 601
  • София
Един бърз "логистичен" въпрос - на блокове ли учат (в смисъл 2 сляти учебни часа)?
Бърз отговор 😉 - да.

# 602
  • София
Освен блоковете, е полезно да знаете, че когато са втора смяна, винаги свършват училище в 18:45, а започват по различно време, в зависимост от броя на часовете: в 14ч или в 12:25. Това имаше значение за нас, заради транспорта най вече. Другите гимназии мисля не са така.

# 603
Супер! Значи да се надяваме, че ще се носят по-малко учебници, а пък след втората смяна, вечер ще остава време и за други неща. Благодаря ви за информацията Flowers Hibiscus

# 604
Момичета, на сайта на гимназията има вече качен списък с учебниците. За 8 клас са същите като миналата година. Бих се заинтересувала, ако някой предложи по-запазени втора употреба.

# 605
  • София
Гледам, че и дати за РС са обявени. Кръчма после? Wink

# 606
  • София
Иска ли питане? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 607
  • София
Защо бях останала с впечатление за обща родителска среща на 8клас преди 16-ти? Мисля ори записването споменаха. Благодаря за информацията 😃

# 608
  • София
Здравейте,
разгледах списъка с учебници и от тях за 9 клас мога да предложа на половин цена следните:
Философия, Изобразително изкуство, Литература, Математика, Химия - 2 част, Химия - Работни листове, Физика и География.
Само на Географията й личи, че е ползвана.
Ако някой се интересува, пишете на лични.

# 609
  • София
И аз се интересувам от запазени учебници за 8-ми клас.
Не виждам учебни тетрадки, не се ли използват?

# 610
  • София
Защо бях останала с впечатление за обща родителска среща на 8клас преди 16-ти? Мисля ори записването споменаха. Благодаря за информацията 😃
Миналата година имаше обща. Сега може и да има промяна, не знам.🤔

И аз се интересувам от запазени учебници за 8-ми клас.
Не виждам учебни тетрадки, не се ли използват?
Учебни тетрадки имаха май само по испански.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 13:51 от AnMary

# 611
И аз също бих купила използвани учебници за 8 клас. Ако някой реши да се раздели с такива, моля да ми пише Flowers Bouquet
Ако има желаещи за среща след родителската среща, участвам Hug

# 612
  • София
Не е истина какъв стрес ми причиниха в събота сутрин.
Чета списъка с разпределението по класове и дъщеря ми липсва. А днес и утре не мога да направя нищо.

За кръчма след родителската съм на линия!

# 613
Etomira, спокойно, ще оправят списъка. Гледам, че в единия клас са 24 деца, трябва да добавят минимум още две.

# 614
  • София
Знам. Ама пак нерви. Даже разбрахме коя е другата липсваща девойка.

Общи условия

Активация на акаунт