164 ГПИЕ „Мигел де Сервантес“

• 84 795
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
мандаринка, имам интерес за учебниците. Ако някой друг не ме е изпреварил, дай знак, може и на лични Blush

# 646
  • София
Улица Султан тепе зелена зона ли е?

# 647
  • София
Улица Султан тепе зелена зона ли е?
Да

# 648
Момичета, майки на зайци в гимназията, както писах в осмокласната тема, струва ми се, че изоставаме с организацията на срещите в сравнение с другите гимназии и трябва спешно да се поправим Sunglasses
Та, в този ред на мисли, имаме съгласие вкъщи, че ще бъдем допуснати на 16ти да присъстваме на откриването. Ако има и други такива, може още на 16ти да пием по едно кафе Blush

# 649
  • София
Майки на зайци, на сайта от вчера има обръщение към осмокласниците. Явно тази година са решили да "скипнат" общата родителска среща,  която в интерес на истината засягаше същата информация, обобщена в това обръщение.

# 650
  • София
Много ми хареса обръщението. Не е чисто информативно и казионно.

# 651
Момичета, майки на зайци в гимназията, както писах в осмокласната тема, струва ми се, че изоставаме с организацията на срещите в сравнение с другите гимназии и трябва спешно да се поправим Sunglasses
Та, в този ред на мисли, имаме съгласие вкъщи, че ще бъдем допуснати на 16ти да присъстваме на откриването. Ако има и други такива, може още на 16ти да пием по едно кафе Blush
С удоволствие бих се присъединила, но за съжаление не мога да отсъствам от работа! Девойката ще отиде сама.

# 652
  • София
Здравейте, предлагам учебниците за 8 клас (7 бр.) за 50% от коричната цена. С нормални следи от употреба, сгънати ъгълчета, без да е писано в тях.

Успех на всички деца през новата учебна година и добре дошли на "зайците" !

# 653
  • София

Как ще се разпознаем?😀

# 654
  • София
Всички ще демонстрираме, че сме свободни електрони и нямаме никаква връзка с присъстващите "зайци" Hug

# 655
  • София
Определете си среща в конкретно заведение. Аз ли да ви уча? Ей, заешка работа! Joy

# 656
Ха ха, да Stuck Out Tongue Winking Eye аз ще съм в района от 8:20 някъде. Дайте знак, ако има и други Smile

# 657
  • София
На добър час на всички! Нека е спорна, спокойна и ползотворна учебната година!

Момичета, имаме ли организация за след родителската среща?

# 658
  • София
Още не, но мисля да имаме. На същото място или ще сменяме? Предожения?

# 659
  • София
На мен "същото място" ми хареса, ако искате - пак там. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт