164 ГПИЕ „Мигел де Сервантес“

• 84 803
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ма, разбира се, заповядай!
Кой е петия мъж за вас - да не е по АЕ? История, География, Философия, ИТ и ФЕ са нашите.
Друго ми направи впечатление в заявката за учебници - свитъците на испански са само за история и география. Няма ли да има и трети предмет на езика? Случах страхотии за химичката - колко била взискателна и как средният успех по химия не бил много за хвалба, но не разбрах дали е на испански, тая страхотна химическа драма...

# 631
  • София
По английски е, да - Стефан Тодоров /и по двата езика преподава/. И аз не разбрах кой ще е третият предмет на испански, а за химичката чух същите страхотии. Grinning Химията е от предметите, които харесва, та да видим. Smirk

# 632
  • София
И при "нас" по втория език (Ит.) е мъж преподавател. Дъщеря ми вече го познава от езиковия лагер лятото. Бил готин, но му се носела славата, че бил и много взискателен😜.
Иначе, класната си е същата- по БЕЛ.

# 633
Не мога да не споделя - класен на "нашия" клас ще е господинът по философия. Наборът е доволен, аз - не съм сигурна 
Г-н Кирков беше класен на дъщеря ми миналата година... Много готин е като човек, децата много страдат, че им "го взеха" тази година. Директорката ги беше питала в края на миналата учебна година дали искат да им е класен и тази година, но явно са се променили нещата.

# 634
  • София
Благодаря, megche77, за отзива. А защо така сменят класните - тази година не им ли преподава той Философия?

# 635
Благодаря, megche77, за отзива. А защо така сменят класните - тази година не им ли преподава той Философия?
Няма да е той, като гледам повечето преподаватели са им сменени...... Disappointed

# 636
  • София
Няма да е той, като гледам повечето преподаватели са им сменени...... Disappointed
Няма друг преподавател по философия.

# 637
  • София
Философия до кой клас се учи? Аз всъщност не знам за кой клас коментирате, но моят син ще е първа година, а вие явно имате вече впечатления от училището, само не мога да определя дали споделяте смяна на класни ръководители след 8-ми или след 9-ти.

# 638
Философия до кой клас се учи? Аз всъщност не знам за кой клас коментирате, но моят син ще е първа година, а вие явно имате вече впечатления от училището, само не мога да определя дали споделяте смяна на класни ръководители след 8-ми или след 9-ти.
На дъщеря ми класният ръководител се смени и след 8-ми и след 9-ти клас, сега ще е в 10-ти клас.

# 639
  • София
Благодаря, megche77!

# 640
  • София
Къде в сайта виждате класните ръководители на 8-ми клас?

# 641
  • София
Аз (по съвет от тук👌) си "добавих роля" в регистрацията ми в shkolo. Т.е. влезнах в профила и след някакво лутане, я секция Помощ намерих как да добавя друго училище за сина ми. Следва потвърждение от страна на училището и вече мога да избирам между старото училище и 164. От тук виждам класния ръководител на 8-ми Д - г-жа Венера Найденова. Друга информация засега в е-дневника няма.

# 642
  • София
dimitrina73, аз видях учителите по отделните предмети по малко балъшки начин - отидох на ТЕМИ (там, където качват разпределението на учебното съдържание за всеки час). Теми са въведени само по география все още, но отгоре пише кой е преподавателя, от който очакваме да разпредели учебника Simple Smile
"Нашата" миналогодишна класна беше Венера Найденова, но водеше Г-клас - с френски (не че има някакво значение)

# 643
  • София
Благодаря, мандаринка!  Въздържам се да питам дали са били доволни децата от учителката по ИЕ, но ако мислите, че има нещо важно да се знае предварително, а и бихте споделили, моля😁

# 644
  • София
Оказа се, че и аз мога да предложа осмокласен комплект - пазих ги някакво съседче на наши познати, който тази година ще бъде 8 клас, но те междувременно си купили. Пък що да кажат... та така, само си ги пазих.
БЕЛ, литература, философия, математика (учебник + книга за ученика), ИТ, ИИ, музика. Само литературата и математиката са "отваряни", по някои няма никакви видими следи от употреба (познайте кои...)

Общи условия

Активация на акаунт