20 години брак и после???

• 26 601
  • 188
  •   1
Отговори
# 120
не го мразя , напротив обичам го заради това и се омъжих за него  Peace поех риска от любов

# 121
Е нали каза, че мразиш всички мъже и че всички мъже изневеряват.
Щом е така, то тогава твоят ти изневерява. Не ти трябва дори да го хващаш. Гони го  Mr. Green

# 122
dayana_didi ,Скорпион ли си?/извинявам се на авторката,много изместихме центъра на темата Hug/

# 123
  • Варна
А, моля те, не така с лошо за скорпионите.

# 124
Е нали каза, че мразиш всички мъже и че всички мъже изневеряват.
Щом е така, то тогава твоят ти изневерява. Не ти трябва дори да го хващаш. Гони го  Mr. Green

само моят не мразя , всички други ги мразя
ще намразя и него ако имам доказателство за изневяра
ми ще го изгоня да , ако го хвана в крачка

# 125
А, моля те, не така с лошо за скорпионите.
В никакъв случай!Не си плюя на зодията. Peace

# 126
dayana_didi ,Скорпион ли си?/извинявам се на авторката,много изместихме центъра на темата Hug/

не , везни съм , а мъжът ми е рак - скучен и обича да спи много , може би заради това не е изневерил досега , защото на жените им е скучен

# 127
  • Варна
Горкият. Скучен, заплашен от размазване, смее ли да погледне встрани?

# 128
забравих да добавя , че съм родена на 22 октомври точно между везни и скорпион  Praynig

# 129
Диди, той хубаво е скучен, ама защо не го взе и грозен Simple Smile Като е хубав, риска ти се завишава хихи

# 130
Не съм чела коментарите, а само поста на авторката Simple Smile
Всеки човек има право да изперка поне веднъж в живота си. И заради лудостта на другия не е хубаво ти да се съсипваш. То ако виртуалната любов беше такава невероятна и изпепеляваща...аз с Брат Пит щях да живея. Та ако съпруга го е ударила съчмата...каквото и да правиш няма да има смисъл. Приеми , че временно третото ти дете се е изнесло. След година ще го мислиш  Hug

# 131
Абе то ако беше толкова лесно да не го мислиш Simple Smile Сметките и гледането на децата си вървят, пък ти не го мисли хич, свиркай си и плащай ипотека, да бе да. Реално никога не става така. Трябва да се изяснят нещата час по-скоро. Всяко забавяне е загубено време.

# 132
Диди, той хубаво е скучен, ама защо не го взе и грозен Simple Smile Като е хубав, риска ти се завишава хихи

да това е опасно , че е хубав
висок е 192 см с престижна професия , с перфектно тяло , дълга коса и красавец , но не мога да тръгна с някой грозник , все пак секс с него ще правя ..  Shocked
единственият мъж , който познавам и не изневерява е едно момче от някакво село до петрич , той е много глупав не знае как да се държи с жените , учел е само до 8ми клас , грозен е нисък , и пари няма - и поради тази причина не изневерява , просто защото няма коя да му върже , а не защото не иска

# 133
забравих да добавя , че съм родена на 22 октомври точно между везни и скорпион  Praynig

Няколко човека познавам родени на тази дата точно между тези две зодии. Много сте особени и чепати Laughing

Иначе трябва да се научиш да се изразяваш правилно. Не може да слагаш всички под един знаменател. Ако един художник се окаже педофил примерно, означава ли, че всички художници са педофили?
Не може всички да изневеряват, а после само твоя да не го прави. Написа че мразиш всички мъже, а сега се отмяташ и твоя не го мразиш. Мъж ли е тогава, не знам вече. И сега пък познаваш един единствен мъж на планетата, който не изневерявал, защото бил тъп и грозен.
Кога се запозна и опозна всички мъже за да ги класифицираш? Кога намираш време да проследяваш всичките си познати мъже и да си толкова твърдо убедена, че изневеряват.
Ако някой мъж ти каже -  "Всички жени сте еднакви, лъжете и изневерявате" ще се съгласиш ли? Или ще се обидиш.
А боклуци много - и сред мъжете и сред жените. Но да генерализираш говори много лошо за теб.

# 134
  • при късмета
с риск да ме   #2gunfire ще кажа : аве, много заблуден народ шета из форума  Shocked

О, не, заблудения народ не се е събрал във форума. Само, че в момента в него сте се събрали ученички (независимо дали на възраст или просто по акъл) и имате много свободно време. Ти да не си израсла в определени етнически общности, че чак пък всички мъже от близките и познатите ти, да имат такова отношение към жените?

Да не повярва човек, че ще се съглася с Абсурт, но прочитайки само постовете на авторката и на мен първото, което ми хрумна беше, че мъжа ѝ иска просто да избяга. Има дългогодишен брак, деца, скорошна ипотека и изведнъж ще се събира с жена в чужбина, която никога не е виждал. Не е заради чувства. Най-вероятно ипотеката го е изплашила, защото децата и жената все пак не са от миналата година.
Авторката, първата ти задача е да оправиш юридически кредита. И всякакви отношения за децата, имуществени, режим и т.н. черно на бяло в най-скоро време. Знам, че на теб е цялата тежест, включително и емоционалната, че и емоциите и на децата, но това ти е много важно.
Емоционалното си състояние само ти можеш да задържиш на някакво нормално ниво, ние каквото и да те посъветваме, ти си знаеш най-добре.
Пожелавам ти всичко да приключи възможно най-бързо и колкото може безболезнено за теб и децата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт