Имам позната ,душата си изви да до изучи и двете си деца и то в чужбина.Милото отиде при някаква ,дето му съсипа и работата, и живота,та се промъкна по бельо дето се вика обратно,пусна го под покрив,дори храна му подхвърля.Стъпаха си на краката,но поне ипотека нямаше.Гледа сега и се радва на деца и внуче,а той у маминото жилище,след като я изгледа.Като попикан.
Много рядко на стари години и силен (задължително)финансово мъж се справя с ново семейство.Жените обикновено,движени от нужда да защитят деца и бъдещето им правят невъзможното и оцеляват.
Щом той носи ипотеката,ще мине време да я налазят за пари.Понякога и господ помага.
Колко е важен само ,любов срещнал.Като на 20 години.
Допълвам-ясно каза,че ипотеката е на мъжа,тя е съискател,нещо такова.Може да са внесли повечко начална вноска ,може да е поносимо.За мен не е пързалка.Дори ме впечатли едно момиче,зарязани тотално,изплатили на гордия татко половината дял,по пазарни цени, и неговото участие било нулево,детските влогове от баба и дядо били в основата.И оцелели.То живота такива пързалки прави,свят да ти се завие от случаи.
Жената иска да си изкаже болката .И писа няколко пъти гледам.Какво развитие за ден-два.