ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 667
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Алексче,  Hug Kiss прочетох те, пък си казах да онагледим акцията. Да се посмеят и други Joy

а помниш ли аргумента на Садо що не става за сутеньор Grinning Щото е чок якшъклЪ Joy

Нищо няма да издам на момичетата, така че - зад кадър

Иннче Hug Ели Hug

Редактирам се:
Инна, прочетох и теб. Много ми харесват обстойните ти постове Flowers Rose Колкото до предложението за брак, не бързай да сe разочароваш. Права си, това е Пойраз, така че и предложението е нестандартно Wink

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 22:17 от _Radi

# 676
  • София
Момичета, предстои ви нещо страхотно - вечер по женски Simple Smile

Първо има една разправия между Пойраз и Айшегюл и един от съдържателните разговори между Садо и Сонгюл - от най-любимите ми изцепки Simple Smile

След което:

И после...

И всеки с болката си Simple Smile

Докато стигнат така:

И идва компанията

Накрая вечерта приключва в полицията ето така

Редактирам се, защото забравих да кажа, че преди полицията дамите ходиха на едно гости
и вдигнаха квартала на крак Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 23:03 от Alexia_

# 677
Момичета, все по-интересно ми става. Ще коментирам като приключа с епизода, но вижте кого набарах в туитър.

Това Еnmagazin някакво списание ли е? Ще е супер, ако доживеем някое интервю скоро.

Нали ви питах заедно ли са. Успокоих се, че са.

А на вас Ради и Алекс, благодаря за приятната компания и за това, че сте толкова отзивчиви и съпричастни с нашите емоции с Ели.

# 678
  • София
Инна, честно казано мен не ме бива май много в писането, но ми е много приятно да ви чета размислите и коментарите с Ели. За Ради, Ванко и всички коментирали преди е ясно Simple Smile Обаче пък за сметка на това, както казах и преди, този сериал не ме оставя и съм в готовност да си преживявам отново и отново всичко около него.
Много ви благодаря, че се включихте в темата и затова че споделяте толкова хубаво и интересно обзелите ви емоции. Flowers Hibiscus
Съвсем скоро ме беше завладял един друг сериал, но това което може да ме извади от всякакви такива състояния е само този. От всичко изгледано досега си признавам, че никой друг проект не ме е впечатлявал толкова и никога не съм се връщала толкова дълго и толкова пъти към определен сериал. За целия каст, повтарям се за не знам кой път, мога да кажа само суперлативи и че е идеално подбран. Сякаш ролите са били писани точно за тези актьори. Не знам и не съм наясно кой се занимава точно с подбирането на състава, но за преценката му в този случай свалям шапка.

# 679
И аз влизам да сложа новите снимки на  Бурчин и Илкер с тоз убавец, и какво да видя- вие си продължавате с Пойраз-маратона Joy Иннче, май няма да дочакаме интервю. Пише само, че са гласували заедно.
Алексче, ти такова гости си пропуснала Joy Бива ли такова нещо. Joy Кога друг път сме виждали адвокатката така

Инна, честно казано мен не ме бива май много в писането, но ми е много приятно да ви чета размислите и коментарите с Ели. За Ради, Ванко и всички коментирали преди е ясно Simple Smile Обаче пък за сметка на това, както казах и преди, този сериал не ме оставя и съм в готовност да си преживявам отново и отново всичко около него.
Много ви благодаря, че се включихте в темата и затова че споделяте толкова хубаво и интересно обзелите ви емоции. Flowers Hibiscus
Съвсем скоро ме беше завладял един друг сериал, но това което може да ме извади от всякакви такива състояния е само този. От всичко изгледано досега си признавам, че никой друг проект не ме е впечатлявал толкова и никога не съм се връщала толкова дълго и толкова пъти към определен сериал. За целия каст, повтарям се за не знам кой път, мога да кажа само суперлативи и че е идеално подбран. Сякаш ролите са били писани точно за тези актьори. Не знам и не съм наясно кой се занимава точно с подбирането на състава, но за преценката му в този случай свалям шапка.

Самата истина. Hands Plus1

# 680
  • София

Кога друг път сме виждали адвокатката така

Мога само да се смея, Ради Simple Smile

И от мен за лека нощ, само го вижте. Първо е "Всички са", после минава във фаза "Всички сме"

# 681
Алекс, от теб хумор за лека нощ, от мен дизайнерско кафе за добро утро, с пожелание за прекрасно начало на новата седмица. Flowers Four Leaf Clover

Илкер и Бурчинка Simple Smile

И за Ели селфи от Боран Кузум  и екипа на Протектора.

# 682
Привет, момичета,
Много хубави спомени, ееех Simple Smile
Пишете, пишете, мед ми капе на сърцето Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 683
Ох, момичета вече наистина се пристрастих към сериала. Това, което Алекс е написала реално  е самата истина. Актьорите наистина са невероятно подбрани и се справят блестящо с ролите си, но бих добавила, че и самият сценарий е страхотно поднесен. Уникално добре са съчетани и драма, и комедия, и екшън елементи. Страхотни интриги и интересни обрати във всяка серия. Няма епизод, в който зрителят  да скучае. Два часа и отгоре, изпълнени с действие. Малко сериали са толкова разнообразни и наситени и може би затова както написа Ели, Пойраз Карайел е толкова специфичен и специален.
А относно 34 еп. стана ми един от любимите, заради тази ситуация и сцена.

и продължението в участъка, което преповтарях сигурно пет пъти.

Няма такъв смях. Айшегюл и Пойраз  бяха уникално смешни. А за играта на Илкер и Бурчин-адмирации. Аз вече нахвалих Илкер, но за Бурчин ще кажа само, че е прекрасна, магнетична и красива жена, а освен това изключително талантлива актриса. Тази жена може както да ме разплаче, така и да ме разсмее. Много добра е и в драмата, и в комедията, а мимиките й са просто върха. Малко актьори могат да говорят с лицето и тялото си, а тя е една от тези, които го правят по блестящ начин.
Играейки се слива с ролята си. Обожавах Дениз в “Милост”, но сега обожавам Айшегюл, което за мен е потвърждение, че гори в работата си и е страшно отдадена на това да покаже героинята си убедително и пълноценно.
Със Мелтем и доктор Зюлфо също щях да се пръсна от смях. Сценаристът има уникално чувство за хумор. А тяхната двойка е една от най-интересните, колоритни и необичайни сериални двойки, които съм гледала.

Също и оформилият се триъгълник Сонгюл-Садо-Ипек ми е много интересен. Защо ли усещам, че Садо ще се заплесне по Ипек и Сонгюл ще падне в гроба, който копае за него
Сема не мога да я разбера. Че  ситуацията около болестта й е драматична, е факт. Но защо постави и Мете в тази неловка ситуация, вместо да каже истината. От мълчанието й на Сефер не му е по-лесно. Пък и нещата доста ескалират.Сериозно се изплаших, че ще я застреля.

Но режисурата на тази сцена беше прекрасна. А актьорите върховно добри.
Деспина и Бахри са страхотни заедно. Много красиви, много аристократични. Показаха ни едно ново лице на Баба-то с тази нова любов. Виждаме го в светлината на галантен кавалер.
И както винаги финалът пак е разтърсващ. Забелязвам, че си имат изградена линия, която се повтаря във всеки еп. А именно градация, градация и накрая финалът те оставя без думи.
Сблъсъкът на Бахри и Исмаил вече ми се струва неизбежен. А най-лошото е, че в средата на схватката са Айшегюл и Пойраз и техните взаимоотношения.
Надявам се, че Садо няма да пострада сериозно,(за което съдя и от поста на Алекс), но от той сам си е виновен. Пойраз сто пъти го предупреди. Ама нашия любим психо-казанова не си взима поука.
Ние с Ели сме облагодетелствани, защото можем веднага да пуснем следващия еп., но не мога да си представя как сте издържали вие да чакате докато сериалът все още се е снимал.

П.П забравих за Бегюм. Персонажът й, както и мястото му в сюжета не ми е при сърце, но актрисата е откритие за мен. Много ми харесва и като игра, и като физически данни. Т.е не е умопомрачаваща красавица, но е много специфична, с хубаво тяло и може би в друга роля би изпъкнала още повече. Изглежда ми много талантлива. В драматичните сцени направо я преоткрих.  С Илкер при сцената на балкона в хотела бяха убийствено добри.

Елеонора, Ради, Алекс, Пепел от рози,  хубав ден на всички ви Hug

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 16:15 от Inna_Hristova

# 684
Инна

От Noluyo питат кой е любимият ви образ на Илкер Калели?
#İlkerKaleli'nin hangi karakteri favorin? Bize emojilerle cevap versene!

Моята класация е тази:
1 Пойраз
2 Сахир
3 Фалко
4 Дженк
5 Ирфан

Респективно и съответния сериал/филм. Единствено Kаyip sehir/Изгубеният град не съм гледала. Но съм чела за историята, която е повече от банална и съм гледала разни клипчета със сцени от сериала.
Ако ме питат, дори бих добавила доктор Алпер след Фалко и бих махнала Ирфан. Най-слабата и посредствена роля на Илкер според мен. Но може и да се дължи на това, че е първата му роля и за капак си е партнирал с Гьокче Бахадър, която не понасям и не смятам за добра актриса дори сега, а какво остава за преди.
За сметка на това, Край или начало ми беше изключително интересен. Кастът добър, историята и режисурата прекрасни. В пъти по-добър проект. Язък, че са го пропуснали.

За тези, които не са гледали Илкер като Ирфан

и Алпер- Son/Край или начало

Добавям едно страхотно изпълнение На Илкер в шоуто на Беяз от времето на Изгубеният град.

Човекът и тогава си е бил талантлив, ама с този сериал не е показал и една десета от потенциала си.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 18:04 от _Radi

# 685
Как ми припомнихте SON! Препоръчвам го, Ийит направи страхотна роля! Там за пръв път гледах Илкер и се сетих веднага, когато го видях в ролята на Фалко в Kayip. Kaто Пойраз достигна апогей.
Как ме провокирате да го изгледам отново!

# 686
Как ми припомнихте SON! Препоръчвам го, Ийит направи страхотна роля! Там за пръв път гледах Илкер

Може ли да споделиш нещо повече за сюжета, има ли го преведен, кой друг играе?
Аз съм гледала Ийит само в Езел, но много го харесвам.

От ролите на Илкер съм гледала само Фалко, Пойраз и Сахир. Така, че моята класация преповтаря тази на Ради от първо до трето място в същия ред.

Моята класация е тази:
1 Пойраз
2 Сахир
3 Фалко

Обновление от Бурчин в инстаграм

https://www.instagram.com/burcinterzioglu/?hl=bg

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 00:29 от Inna_Hristova

# 687
Инна, сериал с психарски нотки. Съпруг изчезва и през цялото време го търсят. Времето се поделя между Турция и Иран. Ийит беше през цялото време заврян в подземие като плъх, отново беше във вихъра си; Илкер имаше сравнително епизодична роля като лекар в Иран, колега на Ийит. Сериалът беше около 25 епизода, гледах го с удоволствие, Потърси го, може да го има с превод.
Сега си спомням, че го излъчваха и в България, може да го има и с дублаж на български. Аз го гледах със субтитри на Лакуна и Бланка от патешката тема, там бяхме Езелските фенове . С носталгия си спомням това време!!

# 688
Инна, Роси ти е отговорила за сюжета.
Сериалът наистина го даваха в България преди доста време. Ето тук го открих с бг аудио КРАЙ ИЛИ НАЧАЛО - SON И аз го препоръчвам на тези, които са го пропуснали. Интересен е и доста добре заснет.

Ето още подробности.

Край или начало / Son (2012)
Сценарист: Беркун Оя
Режисьор: Улуч Байрактар
В главните роли: Игит Йозшенер, Нехир Ердоан,  Енгин Алтан Дюзятан, Берак Тюзюнатач,Илкер Калели, Еркан Джан, Уур Полат и др.

За историята
Е, нищо не е такова, каквото изглежда.  Има три вида жени: тези, които са женени за дома си, тези, които са женени за децата си, и тези, които са женени за съпруга си.  Айлин е жена, която е омъжена за съпруга си, и това е така от първия ден. Но един ден тя открива, че целият й живот е всъщност една голяма лъжа, един кошмар.
Увлекателна, модерна и доста различна поредица– всичко това се отнася до „Край или начало”.
Сагата събира на екран цяло съзвездие от популярни и любими на зрителите турски актьори. Мистерията около главния герой – Селим, се завърта още в първия епизод. В неговата роля зрителите ще видят Игит Йозшенер, познат от „Мелодия на сърцето” и „Езел” и известен още като турския Джъд Лоу. Част от актьорския състав са и имена като Нехир Ердоган, Еркан Джан, Беррак Тюзюнатач, Енгин Алтан Дюзатан и други. Известността на актьорите в даден момент дори се превръща в пречка за снимачния процес, тъй като често спорели чия роля все пак е по-главна.

Турските медии оприличават сценария на поредицата на судоко. Зрителят е въвлечен в подреждането на мозайката от събития, като понякога дори един пропуснат епизод може да го обърка. Историята започва в близкото бъдеще. Айлин (Нехир Ердоган) е изтезавана и държана като заложница в Иран. Отвеждат я на терасата на порутена къща, където се среща с мистериозен англичанин, който се обръща към нея с думите „Кажи довиждане, Айлин. Нека новият ти живот започне”.

Зрителите обаче бързо ще разберат, че миналото е било благосклонно към Айлин – успяла жена с любящ съпруг и красив син, чийто живот една сутрин главоломно се преобръща. „Край или начало” е завладяващ трилър за разбити сърца и приятелства, за обратите на съдбата и изпитанията на човешките характери.

Режисьор на поредицата е Улуч Байрактар /"Езел"/, сценарист – Беркун Оя, а музикалното оформление е на композитора Тойгар Ъшъклъ, автор на музиката в много турски сериали, сред които "Листопад", "Забраненият плод", "Мелодията на сърцето", "Езел", "Двама завинаги".

Трейлъра с английски субс.

# 689
Бурчин и Илкер, снимани от папараците на излизане от заведение, в което са обядвали.

На  журналистическите въпроси не са казали нищо.

От инстаграм- спящите Бурчин и Смоки (котката на Илкер)

Общи условия

Активация на акаунт