ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 85 316
  • 739
  •   1
Отговори
# 150

Уау! То няма какво друго да се каже.... Магнетичен тип Laughing
Обаче все имах чувството, че очите са му черни... едни такива големи...
А за музиката - абе, човекът има много добър вкус. Имам предвид, че прави страхотен подбор и винаги е подходящ и сполучлив. Точно както и Бурчин. Затова не се ядосвам, че ги няма често на екран - знам, че когато се появят, непременно ще бъде с нещо, което си заслужава да се види или пък дай Боже да се гледа по-дълго време Simple Smile Благодаря, Ради!

Абсолютно  Peace В този ред на мисли новия трейлър на Малки убийства излезе. И да си кажа честно харесва ми замисъла. Щях да гледам, ако доктор Оя беше Бурчинка, а не Гьокче  Sad Кой я избра точно нея Mr. Green
Наистина Бурчин си е избрала различен и интригуващ проект, защо се отказа точно преди началото Laughing Язък

Новo от инста сторито но Бурчин

Али Ил с колегите си от сериала зад кадър

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 21:18 от _Radi

# 151
Вече тотално не знам какво става. Самата Бурчин е харесала фрагмана, публикуван от режисьора, при това  с Гьокче в главната роля Joy

Значи Бирсен може и да е била права, че причината за отказа й не се дължи на нехаресване на екипа и проекта.  Thinking

Трети фрагман на новия проект на Етхем

# 152
В шок съм. Shocked  Ето какво публикуваха в инстаграм Бурчин и Илкер след дългото си криене от фенове и медии. Честно си казвам, че си помислих, че е фотошоп Joy До там ни докараха Laughing

Бурчин Bizim evin halleri

https://www.instagram.com/p/BaCX9n8lldL/?taken-by=burcinterzioglu

Илкер “geçen yine evdeyiz”

https://www.instagram.com/ilkerkaleli/?hl=tr

Значи сладурковците вече живеят заедно  Grinning Дано да са все така щастливи и прекрасни

# 153
  • София
Ех, Ради, изпревари меееее Simple Smile

Те хубаво живеят заедно, ама аз очаквам онази новина...
Но си признавам, че и аз не очаквах такава поява. Типично в техен стил - всичко е нестандартно там, хаха Simple Smile
Ми много си отиват, добре че беше "Пойраз Карайел", та да се намерят и да се вземат Simple Smile Дано винаги са толкова щастливи Blue Heart

# 154
Доживяхме! Но се съмнявам това да е домът им. Първо според мен те не биха го покази. Второ това от всякъде си е студио катп гледам техниката, а надписа под снимката да е заради това, че прекарват много време там.
Иначе са страхотни двамата, много се радвам, че най-накрая се показаха
Редактирам се: Прителят ми, който много разбира пт тези работи каза, че това е домашно студио. А и сега видях надписа на стената с годината на раждане на Иклер.
Брех, изненадвам се

# 155
Те хубаво живеят заедно, ама аз очаквам онази новина...

Саше Heart Eyes  Hug и аззз Laughing

Неолита, върти ми се в главата някакво интервю на Илкер, в което споменаваше, че вкъщи си има домашно студио и нещо за колекция от китари и някаква по-специална... newsm78 Не помня. Къщата на Илкер е, определено.

Цитат
Dedikoducu Çocuk‏ @dedikoducucocuk Oct 8

Puhu tv nin yeni dizi calismalari baslamis. Duydugumda cok sasirdim. Dönemsel birsey ama ekranda olanlardan tamamen farkli. Sasirin...

Започнала е подготовката на новия проект на Puhu tv. Според чутото от въпросния блогър проекът щял да е нещо много изненадващо, различно и новаторско (Dönemsel- буквално епохално) , на фона на това, което се излъчва в момента.
Това дали се отнася за новия проект на Илкер, за който писа Ранини- "Самоубиец" Thinking
На въпроси за каста,човечецът за съжаление не отговаря. Ами хайде успех му на Илкер бей. Ще му отива да се завърне с нещо епохално,:pray:  докато със теб, Саше, си чакаме "новината" за проект 2018 г. Laughing

# 156
Хе, хе, тъкмо се прибрах от Истанбул и заварвам тази новина.
Много ми е драго, че са направили тази стъпка.
Може пък да е заради онази новина, а?  Wink

# 157
Добро утро Hug Hug Hug

Пепелче, радвам се, че сме те зарадвали след завръщането ти  Hug
Скрит текст:
Честит рожден ден на  Енгин.

Слагам малко снимки от премиерата на #Cingoz Recai. Дали заради филма, дали от уважение към Муса Узунлар, но голяма част от екипа на Пойраз е бил на премиерата.Продуцентите на Джингьоз са Лимон филм- продуцентите и на Пойраз. Както и предполагах патроните са липсвали, и то въпреки близкото си приятелство с Кенан  Laughing И аз като теб Пепелче,  hahaha дали заради онази новина Laughing

Помощник-сценаристите Дениз и Мелек

Прочетох, че и Емел се завръща на екран с руско-турски сериал- Султанът на моето сърце.  Peace

# 158
РадиHug
Мерием Юзерли ли виждам на първата снимка?

Ох, онази новина  Wink....

# 159
Ради,  Hug
Мерием Юзерли ли виждам на първата снимка?

Да, тя е, Пепелче.

Още ''наши хора'' на премиерата

В туитър видях, че феновете отбелязват, че миналата година на днешния ден сме се вълнували от една друга премиера- старта на трети сезон. Погледнах разни снимки и клипчета, които публикуват и направо си припомних, емоциите, които изживявахме и тук в темата докато гледахме и коментирахме епизода  Simple Smile

И нещо ново от фенка на Бурчинка

''Kelimelerin yetersiz kaldığı mutluluklar ne kıymetli. Dünyanın en tatlı Burçin'i, en güzel sohbeti
Думите не й стигали за  щастието, което й останало от срещата с най-сладката  Бурчин на света, и най-прекрасният разговор

# 160
Много се чудих да си правя ли труда да публикувам нов пост или не, ама това си заслужава. Имаме доста номинации за  наградите Златна пеперуда:

Бурчин за Най-добра актриса

Илкер в категория Най-добър актьор

Бурчин и Илкер за най-харесвана сериална двойка

Етхем за най-добър сценарист,

Най-добра режисура-Чааръ Лостувалъ и Най-добра филмова музика Алпай Гьолтекин и Зайнеп Алася

Можете да гласувате тук
https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/OyVerFinal

При все, че конкуренцията е жестока, а Пойраз дори не е от излъчваните в момента сериали, съм много доволна от факта, че са сред номинираните. Това също си е  голямо признание. Много ще се радвам, ако през декември си добавят по още една пеперудка, Praynig Flowers Four Leaf Clover ако не, поне ще ги видим на награждаването.  Simple Smile

# 161
Ради, последната дума я прочетох " при раждането". Дали няма да позная нещо.
Иначе много се радвам за номинациите. Наистина си е признание при положение че се състезава с актуални за момента сериали.

# 162
Revolving HeartsДа ви кажа, много се изненадах колко много номинации имат нашите хора.  Ще гласувам с кеф! Толкова време след като сериала приключи продължва да получава номинации и да се надяваме и награди. Сигурна съм, че нашите хора оценяват това, което се случва.Revolving Hearts

# 163
Привет.

Пепелче Hug,
Неолита Hug,  със сигурност го оценяват. Все пак за трета поредна година са номинирани в най-много категории, и то при все, че сериалът отдавна свърши.

Отбивам се в темата да похваля Етхем. Обещание вече не го гледам, но виждам, че рейтинга му чупи рекорди.
Сега да похваля новият му сериал Лице в лице със Синем Кобал и Биркан Соколу, който  е много интересен. Удържал си е обещанието от интервюто, което публикува Алекс Hug назад в темата и наистина представя една различна история. Типично в негов стил, но все пак различна. Изгледах първи епизод, и като за първи, ами впечатли ме- има интрига, има екшън, завладяваща история, с много колоритни герои, химия между главните и невероятна игра от Биркан.  hahaha Ако трябва да обединя кое е най-хубавото в проектите на Етхем- главните персонажи  hahaha И Пойраз, и Явуз, и Чино- интересни, силни, реални персонажи, изпълнявани от невероятни актьори Heart Eyes
А Етхем, макар и психар за мен се доказва като най-добрият сценарист в момента. Факт е, че сериалите му се конкурират един с друг и сами със себе си.  Laughing Peace

# 164
Ради Hug, ти ме зариби с Лице в лице и макар, че съм на 40- тата минута виждам точно пръста на Етхем.
От Сьоз не бях толкова впечатлена, но тук усещам, че ще ми се прииска да гледам и следващата серия.
А Биркан- ле ле какъв мъж!
Синем още я наблюдавам под лупа, но Биркан веднага ме хвана. Simple Smile
Но аз си го харесвам и от предишни негови роли.
Скрит текст:
Чак ме е яд на Аслъ Енвер да го изпусне. Simple Smile
А може би той нея- не знам историята на развода им.
Но сегашната му приятелка не ми допада особено.

Продължавам да гледам, а после ще ви рапортувам дали ми е харесало докрая.

Общи условия

Активация на акаунт