ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Rolling Eyes  Ефекта  е уАу Joy Само да не се изплющи иТашкафа в нЕкоя подобна поза и аутфит, че ще почина Joy

Хаха, Радииии:

Ха, ха! И аз го бях забравила това Simple Smile Благодаря, Ели Flowers Hibiscus

Ради, ти обаче окончателно ме разби - само като си представя Ташко така и започвам да се смея Simple Smile

За Джелил съм 100 % съгласна с Неолита, отдавна спрях дори да го следя из социалните мрежи. Мислех, че си внушавам това за нечистоплътността, обаче явно не е така щом и други имат това усещане.

Аз си имам една сцена, която много си обичам с четворката Пойраз, Зюлфикяр, Ташкафа и Сефер, обаче сега ще вляза през телефона да дам линк, че през работното място не става много това с интернета Simple Smile
Ето това - една малка част :
https://vk.com/wall154892944_664

# 616
Ха, ха, ха, Алексче, това ми е едно от любимите разсъждения за глобалния капитализъм.  Hug Hug Hug

# 617
Ха, ха, ха, Алексче, това ми е едно от любимите разсъждения за глобалния капитализъм.  Hug Hug Hug

И на мен. Simple Smile

Намерих разговора на любезния Ташкафа и  похапващата си дама.

И една от любимите ми сцени  Joy Страшно комични бяха Илкер и Бурчин

# 618
  • Чужбина
Момичета, и аз да споделя Simple Smile

Каквото съм гледала досега, може би най-много съм се смяла на Айшегюл ей тука в минута 1:00:

(ох, тая Бурчин, направо ще я изям Simple Smile)

и ей тука в минута 5:20:

"Sana ne...a...Sana ne"

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 18:23 от Eleonora_27

# 619
  • София

Каквото съм гледала досега, може би най-много съм се смяла на Айшегюл ей тука в минута 1:00:

"Sana ne...a...Sana ne"

Ели, страхотни моменти Simple Smile До коя серия си, че да знам какво да споделям без да давам жокери Simple Smile
Те любимите сцени са толкова много, че наистина е трудно да избера, ама не искам и да подсказвам Simple Smile

# 620

"Sana ne...a...Sana ne"

Ели, страхотни моменти Simple Smile До коя серия си, че да знам какво да споделям без да давам жокери Simple Smile
Те любимите сцени са толкова много, че наистина е трудно да избера, ама не искам и да подсказвам Simple Smile

Eли, наистина до къде си? Последно май  за 25еп. говореше, кога ги преметна толкова епизоди Thinking
Иначе не само Айшегюл, но и Дениз имаше подобни възклицания и реакции https://www.instagram.com/p/BOIFi7ljOwQ/?hl=tr&taken-by=n.askk Grinning

Алексче, Kiss за теб нещо, което знам, че ти е любимо Two Hearts

От Умут Арал
@Umut__Aral End of the day #TheProtector

# 621
  • Чужбина

Алекс, еп. 28. Айшегюл каза на Пойраз, че щяла да даде шанс на Мете (заради Синан) и той хич не е наред - Вторият Пойраз тропа на вратата на Първия Пойраз: "Пойраз? Пойраз? Аз съм бе, не съм чужд" Crazy

Айшегюл се напи заедно със Сема (много са смешни и двете) и започна да губи контрол. Сема пияна се опитва да я успокои: "Всичко ще се нареди...тази жената на Пойраз...ааааа...как й беше името...Бегюм. Сега, Пойраз и Бегюм нямат никъв шанс...йок...съфър".
Много добре влезе Емел второ сезон в роля. В първи ми беше някак по-слаба. Не мога да разбера, какво точно се случва с нея. Тя болна ли е? Защо губи ориентация? Леле, дано не е болна...не искам трагедии.

Бахри започна да сваля Деспина Revolving Hearts, а Зулюф май залитна по Мелтем (Харе много много готина). Ще си паснат двамата (щом паролата за USB-то беше "капитализъм"). Тоя Топал май ще се окаже бащата на Пойраз и Мелтем (сигурно затова са убили само приятеля й в затвора, а нея са я оставили жива). Ама защо нападнаха Синан и защо Мелтем бунта Албиното...не мога още да ги вържа нещата. Сценарист и режисьор много си играят със зрителя и го въвеждат в заблуждение. :conf:

Хаха, Ради Simple Smile, то това никой не може да го изиграе и изговори като Бурчин:

Айшегюл към Пойраз: "Бог да накаже, бе"
Пойраз: Това е Айлин, Айлин!
Айше: Конуш ма, бе!
И как замахва с краче да рита с тия токчета...смея се като зелка!

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 23:02 от Eleonora_27

# 622
  • София

Алексче, Kiss за теб нещо, което знам, че ти е любимо Two Hearts

Ооооо, мноооого ти благодаря, Ради Purple Heart Доста дълго време ми звънеше телефона така Simple Smile Всъщност до скоро, ако трябва да съм съвсем честна Simple Smile

Друго, което ми е супер любима мелодия
Много силна сцена, много (44еп). Гледала съм я със сигурност над 20 пъти...
И на нея за първи път плаках, ама истински с моя любим психо Purple Heart

# 623
Eли, казах ти аз, че Емел във втори сезон е в пъти по-убедителна и симпатична. Или поне за мен.
Може да не искаш трагедии, но понеже питаш дали е болна, ти прецени дали ще го прочетеш
Скрит текст:
Сема има наследследствен Алцхаймер.
От това, което вече си гледала:
За Мелтем- тя не е била в затвора. Само момчето, в което е била влюбена. Пойраз го е арестувал и вътре са го убили. От тогава Мелтем не комуникира с Пойраз.
Мелтем бутна Албиноса, защото той простреля Синан. В дъното на покушението е точно бащата на Пойраз и Мелтем. Целта му е Мелтем да се появи. По-скоро Пойраз да я открие, а чрез него баща им.
Но относно бащата им, врътките на сценарист и режисьор тепърва предстоят. Няма да ти издавам, но ще се изненадаш, от развоя определено.

Друго, което ми е супер любима мелодия
Много силна сцена, много (44еп). Гледала съм я със сигурност над 20 пъти...
И на нея за първи път плаках, ама истински с моя любим психо Purple Heart

Ами като се замисля и аз тогава плаках, ама тази сцена си беше една от най-силните, или дори най-силната свързана със Садо.

# 624
Привет на всички пойразофенки! Simple Smile

Ето как звъни и моят телефон:

https://youtu.be/sgdOIPqjtF0

Още само като защрака в началото и вече съм го чула. Simple Smile

# 625
Добро утро. Coffee

Моят до скоро звънеше с тази

Дори веднъж звънна докато бях в един магазин и докато вдигна, една жена се обърна към мен и ми каза: "Ох, любимият ми сериал" Joy

# 626
Ванко, Hug май ще хвърляш по едно око на "Защитника". Виж кой  освен Бурчинка ще е част от каста

Цитат
The Protector World | Netflix @The_ProtectorNT

Buğra Gülsoy joins the series #TheProtector

# 627
Здравейте. Надвам се, че приемате нови попълнения. Съвсем нова съм във форума, но се включвам при вас, защото от скоро загледах Пойраз.
Първо да благодаря на момичетата, които са превеждали сериала, както и на всички, които правите и поддържате темата тук.
И аз като Елеонора, гледам в захлас и за две седмици приключих първи сезон. Сега съм стигнала до 30 еп.Сериалът е направо мега интересен, а актьорите са невероятно добри.
От всички позната ми беше Бурчин, която обожавам още от Милост. Но Илкер Калели е направо ас в актьорството. Превъзходен актьор. Срам ме е, но преди Пойраз, за мен беше просто гаджето на Бурчин и се питах какво му е харесала. Blush Ами определено е за харесване.
 След Пойраз мисля да изгледам  още нещо с него, но за момента съм тотално пристрастена към сериала. В него има и драма, и комедия, и екшън, абе страхотен микс.
 Знам и за финала, но не ми пречи. Все едно да прочетеш резюме на книга на гърба на корицата и да си правиш изводи за съдържанието. Яд ме е, че дълго време не го започвах, въпреки, че всички коментари, на които съм попадала са само положителни. След като го започнах разбрах, че не напразно са такива.
Любимите ми герои са Пойраз, Айшегюл, Бахри, а във втори сезон много ми допада Мелтем.

За The Protector, така като гледам се очертава доста силен екип. Харесвам почти всички. Дано имат успех.

# 628
  • Чужбина
Здравейте. Надвам се, че приемате нови попълнения. Съвсем нова съм във форума, но се включвам при вас, защото от скоро загледах Пойраз.
Първо да благодаря на момичетата, които са превеждали сериала, както и на всички, които правите и поддържате темата тук.
И аз като Елеонора, гледам в захлас и за две седмици приключих първи сезон. Сега съм стигнала до 30 еп.Сериалът е направо мега интересен, а актьорите са невероятно добри.
От всички позната ми беше Бурчин, която обожавам още от Милост. Но Илкер Калели е направо ас в актьорството. Превъзходен актьор. Срам ме е, но преди Пойраз, за мен беше просто гаджето на Бурчин и се питах какво му е харесала. Blush Ами определено е за харесване.
 След Пойраз мисля да изгледам  още нещо с него, но за момента съм тотално пристрастена към сериала. В него има и драма, и комедия, и екшън, абе страхотен микс.
 Знам и за финала, но не ми пречи. Все едно да прочетеш резюме на книга на гърба на корицата и да си правиш изводи за съдържанието. Яд ме е, че дълго време не го започвах, въпреки, че всички коментари, на които съм попадала са само положителни. След като го започнах разбрах, че не напразно са такива.
Любимите ми герои са Пойраз, Айшегюл, Бахри, а във втори сезон много ми допада Мелтем.

За The Protector, така като гледам се очертава доста силен екип. Харесвам почти всички. Дано имат успех.

Инна, здравей Hug Hug Hug,

Много добре те разбирам...и аз не мога да спра да гледам...гълтам ги епизодите един след друг.
Сериалът е много много различен. Всичко е някакси специално и специфично. Кастът е страхотен. Действително Муса Узунлар (Бахри), наред с Бурчин и Илкер, играе страхотно.
Илкер го открих чрез Ради и "Дъно" (той там също е виртуозен), и чрез Kayip (Загуба). Не е толкова хубав като Бурчин, но с времето започва да ти изглежда все по-симпатичен и по-симпатичен, защото играта му е впечатляваща. Много висока класа е Илкер.

# 629
  • София
Инна, добре дошла! Много ми е приятно когато видя, че има още пристрастени сред нас, защото сериалът наистина е "он нумара, беш йълдъз"! Joy Joy Joy и към този момент за мен няма равен. Поздравления за страхотния пост!

Да знаеш, че много ще ти харесат и тези (за мен бяха пълен уникум)

Соня обичах да я гледам ето така

но Бегюм й беше абсолютно равностоен противник.
Признавам си, че преди това не бях гледала актрисата никъде, но страшно много ми хареса.

И накрая нещо за теб

Общи условия

Активация на акаунт