ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Инна, здравей Hug Hug Hug,

Много добре те разбирам...и аз не мога да спра да гледам...гълтам ги епизодите един след друг.
Сериалът е много много различен. Всичко е някакси специално и специфично. Кастът е страхотен. Действително Муса Узунлар (Бахри), наред с Бурчин и Илкер, играе страхотно.
Илкер го открих чрез Ради и "Дъно" (той там също е виртуозен), и чрез Kayip (Загуба). Не е толкова хубав като Бурчин, но с времето започва да ти изглежда все по-симпатичен и по-симпатичен, защото играта му е впечатляваща. Много висока класа е Илкер.

Eлеонора, здравей. Много ще се радвам да си коментираме сериала щом и ти го гледаш в момента. Е, разбира се, ако останалите нямат нищо против.
Като те прочетох видях, че Илкер е участвал в Kayip. Open Mouth Боже, та аз до скоро го гледах. Излъчваха го по БтВ лейди. Признавам, че не го следях много редовно, и може би затова не съм свързала Фалко с Илкер.Ако не беше казала, въобще нямаше да зацепя, че е един и същ актьор. Но аз съм си патка. Мога да гледам един и същ филм, който съм гледала преди и чак накрая да ми изплува, че съм го гледала.
Обаче като изключим това, Илкер наистина умее да се преобразява. Как да се изразя, някак е различен във всеки образ. Като започнеш от визията, поведението, абе просто е роден за да играе.
А това Дъно сериал ли е? Blush Пак казвам, че от актьорите съм запозната само с Бурчин.

Алексиа, Бегюм и Сонгюл са абсолютни откачалки. Всяка една от тях много ме дразнеше и продължават. Истината е обаче, че и двете актриси се справят страхотно.

# 631
  • Чужбина

Като те прочетох видях, че Илкер е участвал в Kayip. Open Mouth Боже, та аз до скоро го гледах. Излъчваха го по БтВ лейди. Признавам, че не го следях много редовно, и може би затова не съм свързала Фалко с Илкер.Ако не беше казала, въобще нямаше да зацепя, че е един и същ актьор. Но аз съм си патка. Мога да гледам един и същ филм, който съм гледала преди и чак накрая да ми изплува, че съм го гледала.
Обаче като изключим това, Илкер наистина умее да се преобразява. Как да се изразя, някак е различен във всеки образ. Като започнеш от визията, поведението, абе просто е роден за да играе.
А това Дъно сериал ли е? Blush Пак казвам, че от актьорите съм запозната само с Бурчин.

Алексиа, Бегюм и Сонгюл са абсолютни откачалки. Всяка една от тях много ме дразнеше и продължават. Истината е обаче, че и двете актриси се справят страхотно.

И аз така се изненадах, че съм гледала Илкер ей в този филм:

На български е "Последици" или също "Диапазон".

Ама аз заблудената, откъде да се сетя, че това е Илкер.

"Дъно" е най-новият онлайн мини-сериал с Илкер. Има го преведен с бг субтитри онлайн. Много добър и различен сериал. А Илкер там е...нямам думи да опиша, колко добър.

# 632
Привет и от мен на всички тук! Hug

Влязох при вас, защото видях пост на Алекс Hug и без да погледна темата, ето ме и мен Laughing
Вместо да напиша нещо, аз се прехласнах по музикалните клипчета, бях ги позабравила, божеее Praynig, балсам за ухото и душата newsm10 love001, ако знаете как добре ми дойдоха така накуп, пускаш едно след друго и се разтапяш Hug

И за да не съм с празни ръце:

Hayranları evlenmelerini istiyor

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/hayranlari-evlenmeler … -istiyor-40869492

# 633
Инна, добре дошла и от мен. Страхотен пост.
Съгласна съм с теб и Елеонора, че чарът и магнетизма на Илкер те завладяват постепенно и то най-вече заради безкомпромисната му игра. Наистина е прекрасен актьор, много, много талантлив.
Виждам, че питаш за “Дъно”, Ели е отговорила, че сериалът е доста различен като тематика.Не на всеки би се харесал, но и аз като нея мисля, че Илкер и там направи прекрасна и запомняща се роля. Сериалът е само осем епизода  и е преведен.
Не знам за останалите, но аз лично нямам нищо против да си коментирате Пойраз. С удоволствие ще ви чета, защото както казва Алексчето:

Много ми е приятно когато видя, че има още пристрастени сред нас, защото сериалът наистина е "он нумара, беш йълдъз"! Joy Joy Joy и към този момент за мен няма равен.

Лиа, Hug Кой  пък ги пита феновете какво искат Grinning

Ойкю Челик/Дафне

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 17:14 от _Radi

# 634
Цитат
Лиа,  Кой  пък ги пита феновете какво искат

Ради Hug, мен ако питаш, никой, но често пъти феновете смятат, че имат голямо влияние над съдбините на един актьор/актриса и в личен план newsm78

# 635
Момичета, благодаря ви за радушното посрещане във вашата компания.
Ще си позволя да споделя впечатленията си и да направя един коментар на образите (от това, което съм видяла до тук, рзбира се).
Бахри- на пръв поглед непоколебим, силен, жесток, безкомпромисен, истинско олицетворение на баща на мафията. Но с течение на времето и развитието на сюжета, за мен той се превърна в любим персонаж. Оказа се, че под жестоката фасада той крие в себе си добро сърце, мъдрост, смелост и умее да бъде справедлив.
Садо- на моменти е истински психопат. Определено е комплексиран и му е липсвала любов. Това, като цяло се е отразило и на поведението му и на отношенията с околните, но ми е някак симпатичен. Има дълбочина в образа му. Не знам защо, но си мисля, че ще претъпи развитие. Например след като стана баща, рязко се промени, не знам само как ще се справи с тази беля Сонгюл.
 Нея пък не мога да я разбера, през цялото време върти интриги, прави мизирии, уж се оправдаваше,че и липсва любов, че Садо я тормози, но откровенно казано тази жена е истинско бедствие. До голяма степен сама си е виновна, за това, което й се случва.
Сема- страхотен образ. Силна, смела жена, успешна. Не напразно е дясната ръка на Бахри. Симпатична двойка са ми със Сефер. Понеже прочетох спойлера, много съжалявам, че сценариста и е отредил такава съдба.
Тук е мястото да кажа, че нямам проблем със спойлерите. Приемам ги само като фактологична информация, защото докато човек гледа филм, чете книга или наблюдава някакво друго произведение го пречупва през собствената си призма и мироглед. Зюлфикяр някак ми стои по-добре до Мелтем, отколкото до Чийдем. Интересна двойка са, а и поотделно ги харесвам. Зюлфо е някакъв неповторим образ, а Мелтем е толкова колоритна и различна, в същото време, абсолютно копие на брат си. IQ-то им с Пойраз и всички схеми, които въртят ме изуммяват.
Още не мога да разбера какво иска новопоявилият се техен баща и каква е връзката с Адил Топал. Той ли е, не е ли? При всички положения е доста жесток и несправедлив към собствените си деца. Явно единственото, което иска са власт и пари.
31ви еп. ще го гледам със страх за Айшенцето. Обожавам я. Персонажът е създаден за Бурчин. Т.е играе  ролята блестящо. Не съм гледала много турски сериали, но не се сещам за друга героиня, която да е правила и жертвала толкова много в името на любовта си. Изправя се срещу всичко и всички само за да е с Пойраз.
А той самият е една ходеща трагедия, както му каза Садо. Имам чувството, че не остана неприятност, в която да не се забърка. Но може би това, което ме впечатлява е умението му да се изправи на крака, да продължи въпреки всичко. Водещата сила за него беше Синан. Възхитена съм от бащината любов, която има към сина си, при все, че не е имал семейство и той самият не я е получил.
Бегюм пък е в другата крайност. Не знам какъв противник ще  е на Сонгюл и защо, но тази жена е най-вече противник на собственото си дете. Използва го, манипулира го, но не ми изглежда да го обича. Дори това, че отказа алкохола след стрелбата по Синан според мен беше пак с цел да привлече Пойраз. Беше показно, някак напук на него. Пак се сравняваше с Айшегюл, пак мереши кой колко обичал Синан. За какво и е на една майка външен стимул за да направи най-доброто за детето си. В този ред на мисли, според мен Пойраз беше прав като каза, че Айшегюл се грижи по-добре за детето.
Мете ми харесва. Не знам дали има скрит мотив за това, че се рови в смъртта на Онур, но до момента ми изглежда смел и добър. Много кавалерски подхожда към Айшегюл, но не мисля, че тя ще види нещо повече в него.
Като казах, че подхожда кавалерски, същото важи за Бахри и отношението му към Деспина. Актрисата е прекрасна-много фина и изтънчена. Подхождат си с Бахри, според мен.

Извинявам се, за дългия пост.

Цитат
Лиа,  Кой  пък ги пита феновете какво искат

Ради Hug, мен ако питаш, никой, но често пъти феновете смятат, че имат голямо влияние над съдбините на един актьор/актриса и в личен план newsm78

Може ли да  кажете за какво става въпрос?

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 18:37 от Inna_Hristova

# 636
Ще си позволя да споделя впечатленията си и да направя един коментар на образите
........
Извинявам се, за дългия пост.

Цитат
Лиа,  Кой  пък ги пита феновете какво искат

Може ли да  кажете за какво става въпрос?

Инна, не само си извинена за дългия пост, ами го изчетох с голям интерес.
А в статията, която Лиа пусна се коментира това, което и ние нищихме по-назад. Че в някаква анкета феновете изразяват мераците си Илкер и Бурчин да се женят.

# 637
  • София
Инна, изобщо не си извинена - надявах се да бъде много по-дълъг пост (шегувам се).
Моля те, пиши всичко което ти идва на ум във връзка със сериала, споделяй емоциите свободно и бъди сигурна, че никой няма да има нищо против Purple Heart

Мда, предстои ти една много, много силна серия... както всички останали, де Simple Smile

Замислих се, че още не знаеш за Бегюм и Сонгюл, обаче наистина при тях борбата ще бъде безмилостна и ще включва всичко - и позволено и не позволено Simple Smile Има уникални разговори, реплики и диалози между двете.
Само като се сетя и ме напушва смях.

Ох, ох! В 32-ра серия ще ходиш на ергенско парти Simple Smile Е няма такъв смях, със сълзи съм се смяла там, със сълзи Simple Smile
Ради, нали тогава се появяваше Памук? Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 00:45 от Alexia_

# 638
Щом ми разрешавате да си споделям с вас ще си  кажа пресните и росни впечатления за 31 еп., който приключих преди малко.
Оффф, от къде ли да започна?Наистина, Алексиа, много силна серия.
Сто пъти се препотих, плаках заедно с Айшегюл, плаках заедно със Сема, ядосвах се с Бегюм и Сонгюл, отвращавах се от Уфук и Исмаил Карайел, възхищавах се на любовта и смелостта на Пойраз.
Ели, малко по напред съм от теб, така че ще се опитам да не се изпускам много за важните развръзки за да ти интересно и на теб като стигнеш до този еп.
Това, което най-много ме докосна в епизода беше невероятната игра на Бурчин, Илкер, Муса Узунлар и Садо-Али Ил, ако не бъркам. Наистина и четиримата бяха зашеметяващо добри. С каква лекота успяха да предадат емоциите на героите си, изумена съм.А той спектъра от емоции беше в такава амплитуда...
Добре за Пойраз и Бахри е ясно, че ще реагират остро, че ще са готови на всичко за Айшегюл,  защото и за  двамата тя е най-любимият им човек, но не очаквах такава реакция от Садо.
За първи път показа и доказа, че обича сестра си  и държи на нея. Да, първоначално откачи и си беше предишният психопат, като се хвърли да заменя Аишегюл с  Мелтем, без да мисли, но после много приятно ме изненада. Мисля, че ако и занапред са по-единни с Пойраз, няма да е зле. Т.е надявам се Садо да се посмири малко и да спре да се конкурира с Пойраз, а да обединят сили, защото и без друго ситуацията е достатъчно сложна за всички. Мафия, полиция, лични отмъщения...Свят да ти се завие.
Между впрочем Садредтин  ме изненада приятно  и в епизода, когато правиха ексхумация на малкия им брат. (Оф, там пък Муса Узунлар как ме разплака, когато разказваше каква болка е да живееш след като си погребал детето си.) Но да се върна на Садо-много трогателен разговор проведоха с Айшегюл на гробищата. Та още тогава ми светна лампичката, че може би просто Садо не може да  покаже обичта си. Искал е да е техен батко, да ги закриля, да е силен, но човекът просто не го прави по най-подходящия начин.
Та в 31-ви еп. сблъсъка на двамата батковци, защитаващи сестрите си, много ми хареса.
Айшегюл премина през такъв ад. Този Уфук е истинско изчадие. Вече тотално се потвърдиха съмненията ми за Адил, но много се надявам разкритието за смъртта на Онур да не е поредния повод Айшегюл и Пойраз да се разделят.А Айшегюл ми стана още по-любим персонаж. Въпреки ужаса, който изживя, въпреки жестоката истина, която разбра намери сили в себе си да постъпи справедливо и да спаси убиеца на брат си.
Много бяха сладки, когато Пойраз и говореше, че не са двойка, а са едно цяло. Дано  се справят заедно с обстоятелствата и тази толкова сложна ситуация, в която попаднаха.
Между другото в  момента, когато Пойраз  се разплака, виждайки какво причинява Уфук  на Айшегюл, имах чувството, че плачеше Илкер, а не Пойраз.

Както и тук. За мен това бяха Бурчин и Илкер.

Впечатляващи са.

Бегюм също, както и Садо за първи път ме накара някак да я разбера. Много тъжно и жалко беше всичко, което каза на психолога. И при нея основният мотив за поведението й е липсата на обич. Не съм съгласна с обвиненията й, че Айшегюл и е отнела мъжа и детето, но за останалото беше права. Изводът, че е излишна на света и никой няма да усети липсата й е наистина потресаващ.Сигурно подобно заключение би смазало всяка психика, но пак потърси най-лесния начин. Добре, че за първи път майчинското у нея се обади и не си посегна. Въпреки това изпълненията, които последваха, поведението й  към Синан,  заплахите към Пойраз, ами пак ме подразни като цяло.
Сонгюл и тя не се спря. На какво основание си е навирила толкова носа и демонстрира самочувствие до небето, че чак си позволи подобни своеволия към Юмран, че дори и към Сема. Садо трябва още да и свие перките. Малко й е на нея.
Драмата на Сема вече започна. Много тъжно и то точно преди сватбата.
Все повече ми харесват Зюлфо и Мелтем. Много са забавни когато са заедно.
Хареса ми и жеста на Деспина с името на болницата.
На финала се изкефих истински на Бахри и това, което направи с Уфук. Един гадняр по-малко. Но Айшегюл едва ли ще мисли като мен. Вероятно и това, че Бахре не изпълни обещанието си към нея, ще е повод да стане още по-напрегнато..Абе с две думи сериалът е интрига и удоволствие на максимална степен.

Но щом ме чака ергенско парти, се надявам в следващия поводите за  смях да са повече.
И за лека нощ една прекрасна мелодия от епизода.

# 639
  • Чужбина
Инна, пиши, пиши всичкооо! Hug

Аз не спя...гледам!

Ще те настигна тия дни, така че си пиши!

# 640
Инна, пиши, пиши всичкооо! Hug

Аз не спя...гледам!

Ще те настигна тия дни, така че си пиши!

Ха-ха, Елеонора, наистина с този сериал мога да не спя. Така ме увличат епизод след епизод. Пиши и ти. Тъкмо ще си обмением впечатленията за епизодите, до където си стигнала ти. Така или иначе си права, че не съм много по-напред от теб.
В туитър видях тази снимка. Изглежда папарашка. Може би е от почивката им

Засега ви пожелавам хубав ден. Simple Smile

# 641
Елеонора, Алекс, Инна Hug Hug Hug

Инна, толкова хубав пост си ни написала отново. С голямo удоволствие го прочетох. Успя да ме върнеш към емоциите, които преживявах докато гледах тези епизоди. Бъди сигурна, че не бяха много по-различни от твоите.
Аз си имам няколко любими епизоди и 31-ви е един от тях. Много силен епизод, но както Алекс е написала, слаби почти няма.
И интрото на Алексчето Heart Decoration с ергенското парти искренно ме разсмя. Grinning

Само като се сетя и ме напушва смях.

Ох, ох! В 32-ра серия ще ходиш на ергенско парти Simple Smile Е няма такъв смях, със сълзи съм се смяла там, със сълзи Simple Smile
Ради, нали тогава се появяваше Памук? Joy Joy Joy

Да, Памук се появява след безпаметния запой на мъжете. Joy

Ели, ти на каква вълна си? Комедия или драма преобладава в епизодите до които си стигнала? Въпреки, че като се замисля всеки еп. е микс от емоции, и спектъра е доста широк, както е написала Инна

# 642
  • Чужбина
Момичета, не знам, за коя Памук говорите, но аз се скъсах от смях на ей това:

А червената ризка, бялото сако, китката и камиона...е те това беше гениалноооооо:

Айшегюл вика "Дур дур, ще сляза", а Пойраз й обяснява, че даже камъни в бъбреците му били открили. Боже...нЕма такъв смях.

Много ми хареса Бурчин с тая черната перука как го раздава инкогнито:

# 643
  • София
Памук ще се появи в 32-ра серия, но малко по-нататък се разбира, че се казва така Simple Smile

Междувременно още едно страхотно изпълнение на нашия човек.
Малко по-напред в сериите е, обаче няма да издам нищо, така че... поздравче за всички тук

# 644
аз се скъсах от смях на ей това:

Ели, Сема е безобидна в сравнение с Айшегюл. Тя щеше да напълни Пойраз със слама. Виж само какви закани. Joy Че и Мелтем го отнесе покрай него Grinning

Алекс, мерси за поздрава Heart

Общи условия

Активация на акаунт