,Много добре те разбирам...и аз не мога да спра да гледам...гълтам ги епизодите един след друг.
Сериалът е много много различен. Всичко е някакси специално и специфично. Кастът е страхотен. Действително Муса Узунлар (Бахри), наред с Бурчин и Илкер, играе страхотно.
Илкер го открих чрез Ради и "Дъно" (той там също е виртуозен), и чрез Kayip (Загуба). Не е толкова хубав като Бурчин, но с времето започва да ти изглежда все по-симпатичен и по-симпатичен, защото играта му е впечатляваща. Много висока класа е Илкер.
Eлеонора, здравей. Много ще се радвам да си коментираме сериала щом и ти го гледаш в момента. Е, разбира се, ако останалите нямат нищо против.
Като те прочетох видях, че Илкер е участвал в Kayip.
Боже, та аз до скоро го гледах. Излъчваха го по БтВ лейди. Признавам, че не го следях много редовно, и може би затова не съм свързала Фалко с Илкер.Ако не беше казала, въобще нямаше да зацепя, че е един и същ актьор. Но аз съм си патка. Мога да гледам един и същ филм, който съм гледала преди и чак накрая да ми изплува, че съм го гледала.Обаче като изключим това, Илкер наистина умее да се преобразява. Как да се изразя, някак е различен във всеки образ. Като започнеш от визията, поведението, абе просто е роден за да играе.
А това Дъно сериал ли е?
Пак казвам, че от актьорите съм запозната само с Бурчин.Алексиа, Бегюм и Сонгюл са абсолютни откачалки. Всяка една от тях много ме дразнеше и продължават. Истината е обаче, че и двете актриси се справят страхотно.
, балсам за ухото и душата
, ако знаете как добре ми дойдоха така накуп, пускаш едно след друго и се разтапяш 
Кой пък ги пита феновете какво искат 

с ергенското парти искренно ме разсмя.