ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 640
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
perfectr Flowers HibiscusРадиFlowers Hibiscus Много ви благодаря. Може би като приключа с Пойраз ще изгледам Son. Обичам трилъри, историята е интересна, пък и Иийт, Илкер, Беррак, режисьорът на Езел Two Hearts Звучи обещаващо.

Бурчин и Илкер може да не отговарят на журналистите преспокойно. И без това питат само глупости. Едно смислено интервю не са им взели за последната година.
Важното е да ги виждаме от време на време.

От инстаграм- спящите Бурчин и Смоки (котката на Илкер)

Със сигурност Илкер е фотографа. Ще е супер, ако са една идея по-активни в споделянето на подобни прекрасни снимки и моменти Simple Smile
Не ме разбирайте погрешно, не съм сеирджийка,а и аз като тях мисля, че личния живот е личен, но ми писна от евтиния пиар и натрапване на едни и същи прехвалени двойки и техните взаимоотношиния, а тези двама сладури, ако пуснат едно селфи в годината се радваме като луди.

# 691
Бурчин и Илкер може да не отговарят на журналистите преспокойно. И без това питат само глупости. Едно смислено интервю не са им взели за последната година.
Важното е да ги виждаме от време на време.

От инстаграм- спящите Бурчин и Смоки (котката на Илкер)

Със сигурност Илкер е фотографа. Ще е супер, ако са една идея по-активни в споделянето на подобни прекрасни снимки и моменти Simple Smile
Не ме разбирайте погрешно, не съм сеирджийка,а и аз като тях мисля, че личния живот е личен, но ми писна от евтиния пиар и натрапване на едни и същи прехвалени двойки и техните взаимоотношиния, а тези двама сладури, ако пуснат едно селфи в годината се радваме като луди.

Напълно съм съгласна с теб Инна

Като сме почнали да коментираме интересни сериали, новият проект на Шебнем (Бегюм) Nefes Nefese/Дъх в дъх ми грабва вниманието все повече. Уж Стар тв бяха отказали да го излъчват, но ненадейно пуснаха трейлър с надпис "Скоро".
Повече за сериала и актьорския състав в тази статия.
Nefes Nefese dizisi, yeni tanıtımıyla adeta nefes … bir dizi geliyor!

И трейлъра

И аз май най-после си харесах нещо след Пойраз Grinning Между другото рускините ще го превеждат

Иннче ето ти селфи с Илкер Wink

# 692
  • Чужбина
Момичета Hug Hug Hug

Чакайте да ре-постна Ради:

Бурчин и Илкер, снимани от папараците на излизане от заведение, в което са обядвали.

Това е хипер мега COOL двойка. Много много са яки.

Аз съм още на участъка. Снощи връщах, гледах, смях...връщах...гледах...пуках се от смях!

Бурчин много добре го направи. Респект! Малко "префалени" актриси могат да ги изиграят тия сцени (напомням също за "Кунуш ма, бе!" и "Сана не!").

Ей тая физиономия:

направо ме разби!

А Пойраз като обясняваше, как била настоявала да се оженят..."Да се оженим, та да се оженим...Да се оженим, та да се оженим" Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

Айде тука в движение:

Ипек е готина мацка, а Сонгюл се оказа такава скрита лимонка...МАЙКО МИЛА...скри ми шапката тая жена. Той Садо затова ще й предаде по-натам много поздрави от дявола Simple Smile

Сефер направо ми бръкна в душата в еп. 33. Много добри сцени имаше, много стойностни. Диалозите са гениални и изключително истински презентирани. Впечатлена съм!

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 18:05 от Eleonora_27

# 693
Ради мерси за селфито Simple Smile

И аз ви нося две снимчици

Това е хипер мега COOL двойка. Много много са яки.

Аз съм още на участъка. Снощи връщах, гледах, смях...връщах...гледах...пуках се от смях!

Ипек е готина мацка, а Сонгюл се оказа такава скрита лимонка...МАЙКО МИЛА...скри ми шапката тая жена. Той Садо затова ще й предаде по-натам много поздрави от дявола Simple Smile

Сефер направо ми бръкна в душата в еп. 33. Много добри сцени имаше, много стойностни. Диалозите са гениални и изключително истински презентирани. Впечатлена съм!

Eли, за всичко написано подкрепям мнението ти на 100%
Аз днес ще си догледам 35-ти еп., мога да ти кажа, че Алекс и Ради бяха прави, спуках се от смях с напиването на дамите, включително на фината и аристократична Деспина, която им пасна като ръкавица  Grinning
 Не знам за кой път ще го кажа, но много съжалявам, че отлагах гледането на сериала. Такава игра, сценарий...
За първи път ми се случва да харесвам всички актьори и персонажите, които играят. Естествено някои харесвам повече от други, но като цяло  във всеки един мога да открия нещо положително. Освен това във всеки еп. ни разкриват нови страни и характеристики на всеки персонаж. Няма го това, което правят в повечето сериали- безсмислено зацикляне на героя. Тук определено всички търпят развитие, което е прекрасно. Интересни са, реалистични, ако срявня впечатленията си за всеки от тях в първи сезон и сега, определено са променени и продължават да се променят.

# 694

Бурчин много добре го направи. Респект! Малко "префалени" актриси могат да ги изиграят тия сцени (напомням също за "Кунуш ма, бе!" и "Сана не!").

Ей тая физиономия:

направи ме разби!

Ели Hug

Joy Joy Joy

# 695
Бурчин е прелест!!!

# 696
 Здравейте!

каста на Защитника  втори сезон . Енгин Йозтюрк ще играе брат на Хакан

Бурчин защо я няма в списъка ?

# 697
Здравейте!

каста на Защитника  втори сезон . Енгин Йозтюрк ще играе брат на Хакан

Бурчин защо я няма в списъка ?

Феми, в дясната колонка чета Айча, Хазар, Бурчин. Thinking Не си я видяла или питаш за друго?

Сега пък Енгин ли ще е брата? Четох за Енгин Алтан Дюзятан и още един, чието име забравих, но най-много се доближаваше визуално до Чачо.

# 698
Здравейте!

каста на Защитника  втори сезон . Енгин Йозтюрк ще играе брат на Хакан

Леле майкоо Open Mouth Това трябва да се гледа Heart Eyes

# 699
  • Чужбина
Здравейте!

каста на Защитника  втори сезон . Енгин Йозтюрк ще играе брат на Хакан

Леле майкоо Open Mouth Това трябва да се гледа Heart Eyes

Да, но Бубето ще е чак в сезон 2. Можем да го чакаме другата година сериала.

Не съм сигурна, колко ще бъде интересно това шоу (описанието не ме впечатли особено много, някакси много тривиално ми звучи), но ще го гледам заради Бурчин и Сайгън. Естествено, ако сезон 1 не струва, няма да се мъчим, защото Бубето можем и другаде да си я гледаме.

# 700
Цитат
Феми, в дясната колонка чета Айча, Хазар, Бурчин. Thinking Не си я видяла или питаш за друго?

Сега пък Енгин ли ще е брата? Четох за Енгин Алтан Дюзятан и още един, чието име забравих, но най-много се доближаваше визуално до Чачо.

Ради сега видях  Peace  Изглежда Енгин Йозтюрк ще е брата .  Имало е предложение за още един актьор но той отказал .    Дано няма проблеми с достъпа . Нетфликс е платена платформа .

# 701
  • Чужбина
Цитат

Ради сега видях  Peace  Изглежда Енгин Йозтюрк ще е брата .  Имало е предложение за още един актьор но той отказал .    Дано няма проблеми с достъпа . Нетфликс е платена платформа .

Да, Фемми, бяха предложили на Алперен Дуймаз, но той бил зает с друг проект.

Алперен е голям сладур:

Знам го от "Ямата". Бяхме го кръстили Джон Сноу поради очевидни причини.

Не направи някакво голямо впечатление с играта си, но той там има поддържаща роля. Повече външност е при него Simple Smile

# 702
Ели  bouquet Алперен с тази външност прилича на визията на Чачо от Делибал ако си гледала филма .

Алперен  няма да играе във втория сезон на Ямата доколкото разбрах .

# 703
  • Чужбина
Ели  bouquet Алперен с тази външност прилича на визията на Чачо от Делибал ако си гледала филма .

Алперен  няма да играе във втория сезон на Ямата доколкото разбрах .

Феми, няма да играе, защото го "очисти" севгили братчето му. То там накрая на сезона беше голяма касапница. Ликвидираха 13-14 характера в рамките на 10 мин. Много кръв се ля, много чудо.

Да, прилича Алперен на Чачо в Делибал, но главно заради косата.

Делибал съм го гледала с мишката. Не мога да я харесам тази Лейля и това е. Момичето просто няма актьорски талант. Съжелявам, ако съм обидила някого.

Сигурна съм, че Енгин Йозтюрк ще се справи с ролята в Защитникът.

# 704
 Ели не съм гледала финала на Ямата но разбрах че имало убити .

Истана ли е кой ти казва ? Rolling Eyes
Цитат
Стала известна точная дата выхода двух фильмов Джема Йылмаза Черные комедии / Karakomik Filmler. Первый фильм выйдет 18 января 2019 года. Второй - 15 марта 2019 года. В фильмах будет рассказаны четыре истории, разделенные на две части. В одном из них сыграет Барыш Ардуч, в другом - Чагатай Улусой. Также в фильмах снимутся сам Джем Йылмаз и его верный Санчо Панса Озан Гювен. Ну и возлюбленная Джема... и дочка возлюбленной Джема... и может быть любимый кот Джема...

Общи условия

Активация на акаунт