ПК и след финала/Илкер Калели, Бурчин Терзиоулу & колеги- новини, проекти, изяви

• 84 687
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Ели  bouquet Алперен с тази външност прилича на визията на Чачо от Делибал ако си гледала филма .

Делибал съм го гледала с мишката. Не мога да я харесам тази Лейля и това е. Момичето просто няма актьорски талант. Съжелявам, ако съм обидила някого.

Сигурна съм, че Енгин Йозтюрк ще се справи с ролята в Защитникът.

+1

Назад Инна беше писала за Шебнем, че и се струва добра актриса и може би в др. роля много би я харесала. Попаднах на това Sebnem Hassanisoughi Showreel 2017 и да си кажа, изненадах се, че и тя като Илкер се оказва хамелеон.

# 706
  • Чужбина

Назад Инна беше писала за Шебнем, че и се струва добра актриса и може би в др. роля много би я харесала. Попаднах на това Sebnem Hassanisoughi Showreel 2017 и да си кажа, изненадах се, че и тя като Илкер се оказва хамелеон.

Ради, Шебнем много добре пасва за тая роля. Ама много. Който я е избрал, е имал супер добра преценка.
Трудна й е задачата доста - майка + пристрастена + нервни кризи + психиатрична клиника. Смее се, реве, изтрещява, обича, мрази, хем ти действа облъскващо, хем някакси я разбираш.

На всичкото отгоре изглежда много добре. Има два метра крака тая Шебнем:

Прилича на модел.

Аааааааа, гледах видеото. Тя е от породата на Илко, да! Малко актьори го могат това преобразяване. Не само външност, а маниери, излъчване, говорене.

Специална е!

# 707
Ради, Шебнем много добре пасва за тая роля. Ама много. Който я е избрал, е имал супер добра преценка.
Трудна й е задачата доста - майка + пристрастена + нервни кризи + психиатрична клиника. Смее се, реве, изтрещява, обича, мрази, хем ти действа облъскващо, хем някакси я разбираш.
.....
Аааааааа, гледах видеото. Тя е от породата на Илко, да! Малко актьори го могат това преобразяване. Не само външност, а маниери, излъчване, говорене.

Специална е!

Така е. Добра актриса. Специфична, но много талантлива. Предстои ви да я гледате с Инна в още по-силни сцени.
Колкото до това, че е като модел- така е. Плюс това е много фотогенична.

Една нейна фотосесия, която много харесвам.

Интервюто към нея, с  руски превод

Шебнем Хассанисоугхи: «Я далека от классики…»

В ее списке обязательных дел всегда присутствуют три пункта  - путешествия, любовь и смех…. Она спокойна, полна гармонии с собой и окружающим миром…. Предпочитает не говорить, а слушать… Сегодня Шебнем Хассанисоугхи находится в самом лучшем периоде своей жизни – она популярная актриса, любит и любима, счастлива и довольна жизнью. Как говорит сама Шебнем, именно в этом секрет ее внешней красоты!

Шебнем Хассанисоугхи начала карьеру актрисы в 14 лет. В детстве она играла в школьном театре, и еще с ранних лет знала, что будет учиться на профессиональную актрису.

Шебнем Хассанисоугхи получила образование в Университете Мимара Синана, успешно закончив Факультет изящных искусств. Потом она поступила в Государственную консерваторию на отделение Актер театра и кино. Далее Шебнем обратила взор на Высший лицей Драмы и кино, который тоже с успехом окончила. Как видим, у Шебнем Хассанисоугхи нет недостатка в профессиональном образовании. По части теории она может дать фору любому конкуренту. Не менее успешна актриса и на практике.

Своему интересному имени и фамилии Шебнем Хассанисоугхи обязана отцу, выходцу из Ирана. В переводе с арабского фамилия актрисы означает «красивый путь». Шебнем говорит, что она не знает многое об иранской культуре, но чувствует генетическую связь с Востоком и иранскими традициями.

Для Шебнем Хассанисоугхи слава, популярность, признание миллионов телезрителей никогда не стояли во главе угла. Точно так же она относится и к своей красоте. Она говорит, что у нее есть проблемы поважнее, чем забота о внешней привлекательности.

«Я люблю людей, которые прожили красивую жизнь и красиво состарились», - говорит актриса.

«Для меня красив тот, кто честен перед самим собой и окружающими людьми, спокоен, но никак не тот, чья внешность просто отвечает признанным канонам красоты».

«Для женщина самым страшным грехом является не любовь к себе, стремление походить на кого-то, попытки все делать безукоризненно. Я ненавижу, когда женщина ложится под нож хирурга не для того, чтобы быть здоровой, а чтобы быть похожей на чью-то фотографию с обложки модного журнала. Женщина свободна в своем выборе. Только ей решать,  как ей выглядеть, какому стилю соответствовать», – утверждает Шебнем Хассанисоугхи.

« Яне жалею ни о чем, что было в моей жизни. Наоборот, я люблю свои ошибки. Никогда не говорю «Ах, если бы!...». «Если бы» - вообще не мое слово. Эта фраза часто приводит совсем не туда, куда хотелось бы. Лучше говорить «Как хорошо получилось!», и тогда жизнь заиграет другими, яркими красками!».

# 708
И Шебнем е страхотна! Абе каст за милиони!
Ама да си кажа това, за което се намъквам в темата отново, а именно- уникален 35 еп. И както винаги финалът пак ме разтърси. Егати чудото!
Вешаех аз сблъсък, ама това е направо челен удар

# 709

братята с еднакви прически

# 710
Феми, щом ще играят братя трябва да има някаква прилика. Simple Smile

Нова снимка от фенчето на Илкер, но този път с Бурчин

Много смешно му е закачила ризата Grinning Илкер да не ревнува

# 711
Привет! Инна, Феми Hug Hug мерси за снимките

Eнгин явно наистина е част от екипа.

А в каста на Защитника влизали и тези двамата

Цитат
К касту сериала "Защитник" присоединились -Хакан Уммак и Мерт Йазычыоглу.

Нова снимка и от Фунда

https://www.instagram.com/p/BkiVBJDFiNM/?taken-by=fundaery

# 712

Оф, стига вече. Този влиза, онзи влиза. Започват да снимат, а Бурчин - нищо. Пък и щом евентуално догодина ще се излъчва тоя втори сезон, значи не ни топли много този  ѝ проект.
Да си избира вече някое дизи и да се мята в боя, защото искам да я гледам. Ей сега ще изтъркалям епизодите на Пойраз и после? И аз като вас ще се наредя да чакам нов проект. Толкова ли не са и предложили нещо, което да я устройва, или просто тя си е решила, че ще направи дълга пауза след Пойраз Карайел?

# 713
  • Чужбина

Оф, стига вече. Този влиза, онзи влиза. Започват да снимат, а Бурчин - нищо. Пък и щом евентуално догодина ще се излъчва тоя втори сезон, значи не ни топли много този  ѝ проект.
Да си избира вече някое дизи и да се мята в боя, защото искам да я гледам. Ей сега ще изтъркалям епизодите на Пойраз и после? И аз като вас ще се наредя да чакам нов проект. Толкова ли не са и предложили нещо, което да я устройва, или просто тя си е решила, че ще направи дълга пауза след Пойраз Карайел?

Предложиха й ГГ в Малки Убийства, но тя отказа. И по-добре, защото сериалът стана една боза...майко мила. Ако решиш да го гледаш, трябва да превърташ напред като луда. Това е сериал, който можеш да гледаш, докато чистиш, гладиш, плетеш, простираш и т.н. Simple Smile

Мисля, че имаше предложение за "Ловецът", но не съм сигурна. Може и да се заблуждавам. Ради ще пише, като се появи.

# 714
Мисля, че имаше предложение за Ловецът, но не съм сигурна. Може и да се заблуждавам.

Имаше, но отложиха проекта и всичко се провали. Трябваше да си партнира с Баръш Фалай / Eзел.
После уж щеше да играе в Малки Убийства, но в последния момент се отказа.
Имаше слухове, че този сезон ще играе в нещо на Ay yapim, ама последно се оказа в Защитника...А за паузата имам спомен, че и тя и Илкер си го бха заявили още преди края на Пойраз. Така, че ни остава да се надяваме, че все пак ще си харесат нещо и сложат край на паузата.

# 715
Предложиха й ГГ в Малки Убийства, но тя отказа. И по-добре, защото сериалът стана една боза...майко мила. Ако решиш да го гледаш, трябва да превърташ напред като луда. Това е сериал, който можеш да гледаш, докато чистиш, гладиш, плетеш, простираш и т.н. Simple Smile
Eли, ами ако този сериал е такъв, какъвто го описваш, значи добре е направила като се е отказала. Сигурно след Езел, Милост и Пойраз не е лесно да се набуташ, в която и да е боза.

Имаше, но отложиха проекта и всичко се провали. Трябваше да си партнира с Баръш Фалай / Eзел.
Ради, Бурчин и Баръш отново заедно след Езел? Heart Eyes Това е прекалено хубаво за да е истина!

# 716
Да не повярваш, Илкер и инстаграм Satisfied

https://www.instagram.com/p/Bkk9exAg8Vy/?hl=bg&taken-by=ilkerkaleli

# 717
  • Чужбина

Аха, я виж, как за 1 час е набрал над 52 000 харесвания.

# 718

Аха, я виж, как за 1 час е набрал над 52 000 харесвания.

Оха! Този Илкер е толкова специфичен, толкова обаятелен и завладяващ. От актьорската му игра, през начина му на себеизразяване- много ми харесва. Абсолютно уникален и специален. Не робува на норми и клишета, а и определено има много изразено аз.
Като разгледах инста профила му си затвърдих мнението, че сам по себе си е една мини вселена. Човек на изкуството в пълния смисъл на думата.

Онзи ден се разрових за негово интервю и това ми направи страхотно впечатление. "Илкер Калели: Актьорите са атлетите на душата''
Не е ново, но ми беше много интересно да го прочета.

# 719

Оха! Този Илкер е толкова специфичен, толкова обаятелен и завладяващ. От актьорската му игра, през начина му на себеизразяване- много ми харесва. Абсолютно уникален и специален. Не робува на норми и клишета, а и определено има много изразено аз.
Като разгледах инста профила му си затвърдих мнението, че сам по себе си е една мини вселена. Човек на изкуството в пълния смисъл на думата.

Онзи ден се разрових за негово интервю и това ми направи страхотно впечатление. "Илкер Калели: Актьорите са атлетите на душата''
Не е ново, но ми беше много интересно да го прочета.

Инна, при мен линка не се отваря

Общи условия

Активация на акаунт