Целулит - 9 тема

• 125 670
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Ами, според мен, няма лошо, че си ги направила. Simple Smile Изчистила си се от излишните течности. Сега е време да атакуваш твърдия целулит. Peace Как по-точно – написах малко по-назад.

# 346
Black cat, благодаря ти за отговорите. Знам за спорта, храненето, антицелулитни мазила, но нямам идея на каква процедура да се подложа ? Аз съм 43 кг , а повечето процедури свалят кг

# 347
  • София
Black cat, благодаря ти за отговорите. Знам за спорта, храненето, антицелулитни мазила, но нямам идея на каква процедура да се подложа ? Аз съм 43 кг , а повечето процедури свалят кг
СПОРТ

# 348
Момичета, а дали някоя от вас е пробвала и може да сподели впечатления от LPG Cellu M6 INTEGRAL процедурите в Skin Line в кобинация с Venus Legacy? Аз обмислям да направя пакет от 12бр LPG Cellu M6 INTEGRAL + 6 или 10 бр. Venus Legacy експресни задни части + брич, но се притеснявам да не са поредните пари на вятъра в опит за борба с целулита...
Положението при мен е: активен спорт от 2 години и половина с прекъсване през последните месеци (поради здравословни проблеми, свързани с цикъла), но отново ще започвам, просто ще гледам да не се претоварвам и да тренирам по-умерено. Гледам да се храня добре, не, че понякога не си позволявам и някое "боклуче", но като цяло внимавам какво ям. Приемам много течности, ползвам антицелулитни гелове, от време на време правя натривки с морска сол в банята... Не нося тесни дрехи (дънки, панталони), не само за да не влошавам кръвообращението, но и просто защото не са ми удобни. Тежа 49-50кг в момента (не е идеалното ми тегло, но в следващите 2 месеца ще се постарая да сваля 2-3кг) при ръст 162см и като цяло не мога да кажа, че съм дебела, но пък имам мастни натрупвания в проблемните за повечето жени дупе, бричове и бедра. Най-голямата ми мъка обаче е целулитът - дори и когато съм била в топ форма, винаги съм имала, предимно по дупето и задната част на бедрата, малко и отпред, но не чак толкова видим. Всъщност, ако не стоя на директна (слънчева или изкуствена) светлина целулитът не е особено видим, но падне ли някаква директна светлина, трапчинките почват да се виждат много неприятно... Sad

# 349
Butterfly90, моят съвет е да комбинираш LPG с VelaShape 3. При мен резултатите вече са налице и със сигурност няма да си дадеш парите на вятъра Simple Smile

# 350
Колко пъти седмично и кога забеляза резултат ?

# 351
  • Sofia
Здравейте, каква процедура бихте препоръчали за хора като мен, които получават синини много лесно? В момента съм на лекарства, които разреждат кръвта и буквално от по-силен натиск с ръката ми става адска синина. Имам да махам малко целулит по бедрата и повечко по дупето, слаба съм, храня се добре и правя йога вкъщи (което не е най-голямата кардио тренировка на света, но пък поддържам тонус). За съжаление не се знае колко време ще вземам лекарствата още, затова искам да разбера има ли по-щадяща кожата процедура, от която да сте виждали ефект при борбата с целулита?

# 352

При мен ефикасно се оказа Венус Легаси с пресотерапия, а  антицелулитни масажи, ги използвам като поддържаща терапия. Спортувам и спазвам режим на хранене.

# 353
Liliberta, каде ходиш на Венус легаси и след колко процедури видя ефект? Беше ли ти мн видим целулита?

# 354
  • София
Здравейте, каква процедура бихте препоръчали за хора като мен, които получават синини много лесно? В момента съм на лекарства, които разреждат кръвта и буквално от по-силен натиск с ръката ми става адска синина. Имам да махам малко целулит по бедрата и повечко по дупето, слаба съм, храня се добре и правя йога вкъщи (което не е най-голямата кардио тренировка на света, но пък поддържам тонус). За съжаление не се знае колко време ще вземам лекарствата още, затова искам да разбера има ли по-щадяща кожата процедура, от която да сте виждали ефект при борбата с целулита?
Процедури не трябва да правиш!Вземи си някакво антицелулитно масло и се мажи.

# 355
  • София
bobsi81 и chris, аз ходя в LABO | design your body, до МОЛ Парадайз. Съветвам ви да си направите по една безплатна консултация. Така ще видите студиото, ще се запознаете с кинезитерапевтката и ще си прецените дали ви е удобно и ви допада.

Аз тези ги гледам през терасата от нас и все се чудя кога ще отворят за да започна при тях... Grinning
Ще ги посетя още довечера след работа.

Правя иначе Vella Shape + Maximus, вече имам по 5 процедури от двете, но предвид, че имам около 8 кила отгоре, няма как да се видя загладена, нали...? Така или иначе имам платени още по 5 процедури, ще ги изкарам и ще се върна да ви чета пак какво препоръчвате. Иначе от тези двете има някакъв блед резултат, ама блед..

# 356
  • sofiq
Привет  Simple Smile
остана ли някой в темата,който да се бори сам у дома с целулита?
Аз продължавам с вакумните масажи,олиото за масаж вече ми свършва и ми се иска да пробвам ново,препоръчайте ми някое от което сте доволни.

# 357
Колко пъти седмично и кога забеляза резултат ?
VelaShape 3 на дупе и бедра си правя веднъж седмично, а на корем се прави веднъж на две седмици. LPG заедно с XBody тренировките два пъти в седмицата. До сега си възстанових килограмите от преди втората бременност. Остават ми още 5 кг, които не успях да сваля след първото раждане.

# 358
  • Sofia
здравейте,

дали имате впечатления какъв е ефекта от ендосфера.
Предстои ми първата процедура.... и се чудя дали да продължа с антицелулитните масажи или да направя 12 процедури с ендосфера.

Ще съм признателна ако някой сподели опит за да имам реалистични очаквания!

# 359
Здравейте боря целулит след раждане. Имам масажор Casida Tappymed I от сумати години но не съм ползвала спецално за целулит но когато съм правила на крака забелязвам че в началото много боли и след някой ден вече не толкова та предполагам има някакъв ефект. Видях че някои от вас са ползвали този масажор но по новата версия и ми е интересно съчетавали ли са нещо за мазане. Аз търся нещо по -натурално че все още кърмя за приспиване но идва морето и трябва поне малко да оправя положението. Някакви съвети?

Общи условия

Активация на акаунт