Целулит - 9 тема

• 125 654
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • София
здравейте,

дали имате впечатления какъв е ефекта от ендосфера.
Предстои ми първата процедура.... и се чудя дали да продължа с антицелулитните масажи или да направя 12 процедури с ендосфера.

Ще съм признателна ако някой сподели опит за да имам реалистични очаквания!

Март и април направих 12 ендосфери. При мен определено повлия много добре  целулита - видимо е заглаждането. А на допир още по-приятно - някак в дълбочина усещам равномерно меки краката, без неравностите и прескачанията които имах.
Видимо повдигна дупето, прибира и оформи коляното.
Обиколките при мен не се промениха, но определено изглеждат по-добре крака и дупе.
Аз също правех масажи преди това, но разликата в терапиите е от земята до небето... Благодарение на масажите не изпитвах никакъв дискомфорт при ендосферата и можеха да работят с пълния капацитет на апарата.

# 361
  • София
Здравейте, попаднах на тази процедура, някой дали я е пробвал. Много ме съблазнява, защото освен целулит имам и разширена вена, а и цената е прилична.

https://www.facebook.com/notes/elida-2-wellness-beauty-center/va … 1687356998016737/

# 362
Liliberta, каде ходиш на Венус легаси и след колко процедури видя ефект? Беше ли ти мн видим целулита?

Правих 8 процедури Венус в салон Ефект в Стрелбище, след четвъртата включихме пресотерапия. Ефект още след втората видях, най-вече кожата се стегна. Сега  антицелулитен масаж на 10 дни, спортувам активно и доколкото е възможно хранителен режим (много обичам бира) Simple Smile. Целулита на места още го има, но сравнение с преди съм бомба!

# 363
Аз на този етап останах само на LPG и определено положението е по-добре,още малко има,ама аз много се вманиячавам.Обаче гледам,че намаляват обиколките,но сякаш се образуват стрии.При вас има ли такива "екстри"?

# 364
Здравейте,

Можете ли да ми дадете мнение за LPG процедури в салон за красота Престиж, на ул. Хан Аспарух № 38

# 365
Днес записах час за  кавитация и RF лифтинг. Някой има ли отзиви за процедурите ?

# 366
днес направих кавитация на 3 зони ... 30 мин продължи ,а пишеше , че трябва да е па 15 на зона ... този RF лифтинг със същия апарат ли се прави ? или са ме прецакали ...

# 367
  • в 1001-та нощ
Е, кой беше апарата?

# 368
нямам идея , но офертата включваше двете процедури ... даже не смени и приставки ... така че от към време май ме прецакаха и за самата процедура ... става въпрос за моник спа в пловдив

# 369
  • в 1001-та нощ
Няма много информация на страницата им. Посочени са, като отделни процедури, и не е посочена апаратурата - не ми вдъхват особено доверие, още повече, че са те и претупали. Кой знае какъв е апаратът за кавитация - за процедурата има противиречиви мнения, имаше скандал с увреждания. Аз бих била много внимателна, особено при такова отношение.

# 370
И ми казаха че е по-добре да се правят процедури на 1-2 дни, за да има време тялото да си изчисти от разбитите мазнини ... а бях чела че е препоръчително веднъж на седмица ... на тази снимка се вижда апаратът

аз бях с пакетно процедура кавитация+RF , но като гледам така си я предлагат и по ценоразпис

# 371
  • в 1001-та нощ
Не мога да преценя от снимката. Обичайно ако се полза сертифицирана машина - това се указва. Преди години имаше практика да се ползват разни незнайни китайски и т.н. и информацията за апаратурата се пропускаше.

Униполярна или биполярна радиочестота и кавитация, знам, че има машина на Accent Prime. Цените в София са тройни. Целта на радиочестотата е да затопли. Ако е имало и затопляне - до границата на търпимост - значи е приложена Simple Smile

# 372
Да, имаше затопляне. А сега имам чувството че целулитът се вижда много повече Sad възможно ли е да е заради разбиването, защото ми ке е случвало след вакуумна процедура подобно нещо

# 373
  • в 1001-та нощ
Дренирани са телесните течности, които са маскирали тези неравносри.

# 374
  • София
Здравейте!
Някоя от вас посещавала ли е това студио:

http://www.premiumstudio.bg/

Мисля да направя при тях пакет 10 процедури LPG.

Общи условия

Активация на акаунт