Целулит - 9 тема

• 125 676
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Смисъл такъв не е ли възможно да се използва без да е нужно да се къпя всеки ден
#Crazy

# 421
Здравейте момичета. Положението е наистина сериозно и трябва да взема някакви мерки. Дори отпред по краката имам вече. Какво да правя момичета 😣

# 422
  • Sofia
Здравейте момичета. Положението е наистина сериозно и трябва да взема някакви мерки. Дори отпред по краката имам вече. Какво да правя момичета 😣

Как са ти хормоните?
Вода пиеш ли достатъчно? Хубаво е поне по 2-3 л. в жегите.
Храниш ли се здравословно - без много сладко, тестено, пържено, газирано?
Спортуваш ли на редовен принцип?

# 423
Хормони не съм изследвала. Вода пия по 3 литра. Не ям сладко. Соленото и тестяно обаче да. Не спортувам но вървя много пеш и работата ми е свързана с много движение.

# 424
  • Sofia
Много може да са причините за появата на целулит, но за съжаление, няма универсална панацея за отърваване от него. Simple Smile

Традиционните методи са: изчистено хранене, активен спорт, добър сън, липса на стрес, пиене на повече вода.

Може да си изследваш хормоните на щитовидната жлеза + инсулин и кръвна захар, щом не си. Така или иначе, е хубаво да се тестват профилактично през няколко години.

Иначе, има и специализирани процедури в салон за борба с/у целулита, но са скъпички, като цяло. Peace А нерядко са и със спорен резултат.

# 425
Наистина мисля да си пусна изследвания.

# 426
  • Sofia
Пусни. От чисто здравословна гледна точка, ще е уместно, щом не си се изследвала скоро. Peace

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 00:51 от Blаck Cat

# 427
Здравейте 🤗

Има ли доволни от силиконовите вендузи 🤔 (признавам не съм чела назад)

# 428
Аз отдавна бях написала, че ще си запиша час за пресотерапия, но така и не успях. Наскоро почнах да звъня на два салона, не вдигат. Пиша им в страницата в фб и не отговарят, а прочитат. Крайно съм възмутена. Явно ще трябва да ходя в другия край на София. Дано успея да си запиша час преди да е свършило лятото Grinning

# 429
  • в 1001-та нощ
Здравейте 🤗

Има ли доволни от силиконовите вендузи 🤔 (признавам не съм чела назад)

Аз да, с уговорката - да не се прекалява, за да не се разтяга кожата. И да се спазват указанията.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 11:27 от a.l.e.n.a

# 430
Алена, за колко пъти седмично говорим Simple Smile
Остават ли синки?

# 431
  • в 1001-та нощ
В началото, докато свикна се бях посинила. Важно е - мястото да е добре намазано, захващането на вендузата да е на по-грубо място, примерно на дупето, а не на вътрешната страна на бедрата и да се движи непрекъснато, защото спре ли се - там става синка. В рамките на няколко седмици свикнах Simple Smile След това не съм имала синки. Аз правех масажите през ден на макс. вакуум. Но сега мисля, че 2 пъти седмично е добре и вакуумът да не е максимален. В началото боли, после не.

# 432
  • София
Аз направих 2 курса от по 10 процедури с вакум и на всеки курс имах по 1 брой криолиполиза и 2 броя RF. Това всичкото за 40 дни. Иначе не спазвам диета, но ходя по 3 пъти седмично на фитнес. Целулитът почти изчезна. Много съм доволна. Мисля да направя още 1 курс, но в момента нещо не ми достига време.

# 433
  • София
Аз направих 2 курса от по 10 процедури с вакум и на всеки курс имах по 1 брой криолиполиза и 2 броя RF. Това всичкото за 40 дни. Иначе не спазвам диета, но ходя по 3 пъти седмично на фитнес. Целулитът почти изчезна. Много съм доволна. Мисля да направя още 1 курс, но в момента нещо не ми достига време.
Здравейте!
Бихте ли споделила в кой салон ходихте?

# 434
С вендузи си докарвам спукани капиляри по краката, които не се махат. Страх ме е да пробвам пресотерапия или друго, за да няма същия ефект/дефект. Нямам съдови проблеми, мнение двукратно на съдов хирург, но капилярите са факт. Какво ще ми препоръчате

Общи условия

Активация на акаунт