За мама няма вече скука, МАРТенчето неуморно гука -тема 4

• 36 051
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
H/I, не захранвай покрай ваксината. Или поне питай педитъра да не направиш беля.
Аз знам, че не е хубво , даже е лошо.

# 196
162, гледах я същата кошара, много е хубава. Но понеже хванах намаление в Патиланци на Лорели, реших такава да е Simple Smile

Ниа, ти явно си слабеещ тип, 13кг с близнаци е направо ужасно малко Simple Smile

За захранването и аз знам със сигурност, че около ваксина не се въвеждат нови храни. Дали, защото ако получи реакция няма да се знае от кое е - храната или ваксината или заради нещо друго, нямам представа.
Ние ще ходим на почивка началото на септември и затова захранването ще започне веднага след като се върнем. На 6,5 месеца ще е разбойника Simple Smile По-късното захранване е малко чисто егоистично - да минем на почивката по лесния начин - като е гладен, вадя натуралните бутилки и се почва, без стерилизиране, топлене/преваряване на вода и бъркане Laughing

Моето момче също е плачливо. Не му се седи в количката хич. Разнасям го с раницата, а той само върти глава насам-натам и наблюдава. Затова се надявам като започне да седи по-естествено и му направя седалка по посока на движението да му хареса повече да се вози. Не че не ми харесва да бебенося, но понякога се изморявам и ми се ще да постои и в количката.
Иначе открих причина за вечерния рев. Играем, играем и като се умори става кисел. Доспива му се и плаче. Дори начинът по, който плаче като му се спи вече го различавам и започвам да приспивам, дори да е час преди банята. Преди не разбирах, че му се спи, защото и той самият не знае и изглежда бодър, но киселее, а аз се чудех защо Mr. Green

# 197
Електра, и като спи преди баня после не кукатели по нощите? При нас има някакъв ритъм, но всеки ден е различен. И моя не може да заспива сам и не разбира, трябва аз да го гушна. Гледам да е до към 19ч., за да може да си вземе дрямката и към 22ч. пак да иска да спи, пф...

Почнах да се оглеждам за уред за готвене на пара на бебешки храни. Ако някой има впечатления да споделя ^_^

# 198
Сис в момента има промоция намаление 25% на авент.Има комбиниран уред за готвене на пара и блендер.Удобен е защото не местиш храната.Аз мн го харесах,но имам уред на пара и пасатор и не мисля да трупам излишни уреди.Въпреки,че се замислям да взема поне блендер на томи типи ,че е на сносна цена.

# 199
аз си бях купила от Лидъл уред за готвене на пара. 20 евро и е страхотен. Ако го пуснат пак, горещо ви го препоръчвам!

# 200
Сис, спи си през нощта. Събужда се към 2-3 да яде и заспива докато яде. За съжаление става в 7 вече обаче, не спи до 9 както преди.
И аз се замислям да чакам в Лидл да пуснат уред за готвене на пара. Много хубави попадения има там.

# 201
Благодаря, ще се оглеждам. Диди, а къде е промоцията на Авент?

# 202
Сис почти във всеки бебешки онлайн магазин.Аз го гледах в мини мод.В лидъл тази седмица има мултифункционален чопър за 24 лв, но не знам да ли ще върши работа.Ще отида да го вида.

# 203
  • София
Аз мисля да си ползвам уреда за готвене на пара, голям зор беше за него и сега само ориз за кучето правя...

Марти нещо се опитва да е кисел, но на мен тия не ми минават и веднага го слагам в количката и излизаме, слагам го да си зяпа и се оправят нещата. Дори в големия дъжд излязохме на площадката пред блока, 3 квадрата, но си е друго навън, още повече, че той обожава да е хладно и дъждовно, веднага заспива.

Килограмите не съм ги мерила, но почти съм стигнала старите, корема има напредък, само в тая жега не ми се спортува. Аз обичам активностите навън и засега спорта и на мен ми е бутане на количка. И последно да се похваля с вчерашните ми произведения.

# 204
Ехааа, Делфиниум, прекрасни! Мммм! 🤗

# 205
Не бях влизала доста време във форума и сега малко ни в клин, ни в ръкав ще отговоря на въпрос зададен от Marchelkata преди месец Laughing.

Цитат
Здравейте, някой бе споменал, че е водил бебенце на физиотерапия, дали може да сподели къде, колко пъти и колко време е продължавало масажирането, Абе като цяло как е протекло. Ще съм много благодарна!

Аз водя близнаците на физиотерапия ето тук. Физиотерапията не е в самата болница, а в поликлиниката, която се намира на адрес ул. "Найден Геров" 2. Трябва да се обадиш на регистратурата на поликлиниката и да си запишеш час при д-р Байчева, която преценява каква терапия да се прави на децата. Ние ходим, заради младежа, понеже си криви устичката като плаче, но покрай него и девойката прави фитнес Simple Smile. Обикновено се ходи 5 дни в месеца, при посещението при д-р Байчева се разбирате кога да отидете. Първо се минава през кабинета, където се правят назначените процедури. Той има парафин на вратлето, понеже според тях не е доразвит някакъв мускул и от там идва това кривене при плач, отделно той си има предпочитание да си държи главата на определена страна, съответно правим масажи на другата и разни упражнения за врата. Заедно с това се правят и стандартните упражнения, които бях описала в предишна тема. На момиченцето му правят някаква стимулация на кръста преди упражненията. Трябва да си отделиш поне 1-2 часа като ходите, защото почти винаги има много хора и се чака и за единия и за другия кабинет, въпреки че имаш определен час.  За да има ефект цялата работа, трябва и вкъщи да продължите с упражненията. Засега сме ходили 2 месеца, не виждам голям ефект от цялата работа, но ще продължим с посещенията поне докато застуди.

# 206
Мхм, Мишана, благодаря за отговора 😁 Вече я водих малката там, при госпожа Томова. Държеше си главата на една страна, но вече всичко е наред и се  съмнявам да отидем повече. Имам мнение за мястото, но ще го запазя за себе си.

# 207
Аз пък ходя на фитнес два дни в седмицата и отделно тренирам качване на количка по стълби Grinning
Килограмите НЕ помръдват, но ефекта е видим. Къде къде по- прибрана съм и вече не висят кожи. Корема ми е по- прибран и от преди Б. Правя много коремни преси, тичам на пътеката и правя упражнения за крака и гръб с минимални тежести. Обаче си ям всичко. Не мога да се лишавам, яде ми се много. Само един път отказах мекици, но точно се връщах от фитнес и ме хвана срам Grinning

# 208
Мхм, Мишана, благодаря за отговора 😁 Вече я водих малката там, при госпожа Томова. Държеше си главата на една страна, но вече всичко е наред и се  съмнявам да отидем повече. Имам мнение за мястото, но ще го запазя за себе си.
Коя е г-жа Томова?

# 209
Аз пък ходя на фитнес два дни в седмицата и отделно тренирам качване на количка по стълби Grinning
Килограмите НЕ помръдват, но ефекта е видим. Къде къде по- прибрана съм и вече не висят кожи. Корема ми е по- прибран и от преди Б. Правя много коремни преси, тичам на пътеката и правя упражнения за крака и гръб с минимални тежести. Обаче си ям всичко. Не мога да се лишавам, яде ми се много. Само един път отказах мекици, но точно се връщах от фитнес и ме хвана срам Grinning
Маги, завиждам ти искрено за фирнеаса. Все си викам, че в къщи нещо ще правя, но то не е същото, пък и стимулация нямам

Общи условия

Активация на акаунт