За мама няма вече скука, МАРТенчето неуморно гука -тема 4

• 36 043
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Kissing Heart
Jeran, не сме правили изследвания, дадох му малко АМ, дотогава е бил само на кърма, с изключение докато бяхме в родилното. След като го изпи, веднага получи зачервяване около устата и вратлето, а после и по тялото, беше страшно.... Така че, мисля че няма съмнение, че е абкм.
Правихме ехография, всичко е ок, но си повръща, мислех, че е свързано с алергията, но вече две седмици си е все така. И с обрива по същия начин, успокои се малко, но ту изчезва, ту се появява, а малчо вече не е на кърма, т.е не би следвало да поема никакви алергени.
В тази връзка, на мен много ми намаля кърмата, като спрях млечните. Но на мен лекарите ми забраниха да ям каквито и да е алергени и карах само на картофи, месо, ориз и лютеница. Съчетано със стреса и притеснението, определено се усети върху количествата. И постепенно намалих кърменето и спрях. Много ми е тъжно, но поне няма да се чудя, ако нещо стане, дали е заради моята кърма.
Желая ви приятна разходка днес, ще се опитам следващия път да се присъединя, дано е по хладно.
Много ви се радвам на всички за хубавите емоции, които споделяте и за успехите на бебчовците. Че покрай тревоги, малко напоследък не успявам да се порадвам на моя разбойник и чак се чувствам виновна
Ниа, честито зъбче на девойката, все така да растат Simple Smile
Прегръдки и хубав ден! Simple Smile

# 556
Тук съм,тези дни не пишех много.Няма нищо ново,а не се сещам и какво да добавя.За захраване изобщо не мисля.Ходихме на един басейн онзи ден,почувствах се супер.Ще ми се да съм на почивк-ама йок!Ще подготвяме кръщене,нещо се моткам.В търсене на идеалната рокля съм,и която да не ме прави дебела😊Трябва да идвам
по София,но за съжаление на срещата няма да мога да дойда.Снимайте се моля ви (искам да ви видя и визуално,ако не ви е проблем и имате желание да бъдете разконспирирани)😉

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 10:18 от Мис Каролин Бингли

# 557
Здравейте майчета , как сте ? Как са ангелчетата ? Отдавна не съм влизала във форума и бе съм чела назад 😉. Моя юнак е добре , още нямаме зъбки 😁. Кърмим се успешно и сме на 100% на кърма . Като навърши 6 месеца сега на 22.08 започвам захранване със зеленчукови пюренца 😉. В момента тежи 7630 гр 😉. Поздрави на всички ангелчета от моя малък ангел 😘😘😘

# 558
Мис, а така, свиркай, че си тук. 🙃
 Педи вчера казала на ММ , ако почнем захранване да е с ябълка или круша , да не е сезонен плод, много тъпо. Но наши мъжете хич не са многословни не разпитал повече 😑 Както споменах мисля да  започна със зеленчук, във ФБ групата споделиха, че започнали със зеленчук, но все си предпочита плодовите. Така че малко се замислих.

# 559
Две мами сме срещу подлеза и заведение Старецът и морето, със зелена количка и патешко жълта раница (аз). Ще сме тук още 10 мин.

# 560
А съм в Борисовата с близнашка количка с чадърчета, но не виждам никой. Между първия вход и входа с надуваемия замък съм, на сянка.

# 561
В Борисова съм. На самия Орлов няма никого. Електра, още ли си тук?

# 562
Понеже изпуснах автобуса да взема да попиша Mr. Green
Много приятна беше срещата bouquet Събрахме момчешка компания с една-единствена девойка Simple Smile Надявам се скоро пак да се съберем и да има и нови попълнения в компанията Hug

# 563
  • София
Момичета в Борисова, прочетох че  има инцидент с паднал клон върху мама с дете в Борисова около 11 часа. Надявам се, че сте добре, пишете се тук да не ви мислим!
Ние се изнизахме от там по-рано, аз излизам  на разходка сутрин между 8 и 10, след това жегата никак не му понася на дивчо а и в момента е много кисел. 10:30 -11 за старт за мен беше немислимо, затова ще се видим друг път, когато времето е по-услужливо. 
Всеки момент чакам да си получа втората ергономична раница (получи се така, че и двамата с таткото ще си имаме по една, нагласена според нуждите на всеки един от нас)- Алое, материя лен, нямам търпение да го понося и в Алоето! Gift Heart

Днес се разстроих много, след известно чакане на документа за брак на мм от Германия, заради което бяха необходими и документи от моя страна, нищо че ще се бракуваме в Бг- се оказа, че нещо в моите документи не им удовлетворявало изискванията и трябва да правим всичко наново. Септември като дата вече трябва да го отпишем, защото и халките няма да успеем да направим навреме. През октомври са родени всичките му там бивши, двете му деца от предишния брак, злото свеки и не искам да е тогава защото не искам да съм му събитие 239  в списъка в октомври.  Отделно свеки, която движи документа от Германия нещо се опитва да прави спънки и се бави умишлено, подозираме че е защото обявихме че искаме да разпишем само, без да правим сватба, и тя. злобарката, нали от нея зависи, прави всичко възможно да ни спъне и да остане за другата година, барем спретнем една сватбичка за 20тина хилядарки,има-няма Rage бясна съм, не мога да се наплача. Сега мм ще си изгори отпуската и всичките ни парички ще отидат да отиде той до Германия да си вземе тъпия документ и да се оправи със бюрокрацията там. Та, по тази причина и на море няма да отидем.  Тъй като от догодина майчинството ми след февруари ще е 300 лева, а моята заплата е голямата заплата вкъщи и на нея се крепим, и тогава ни море ни сватба, та много са ми потънали гемиите, ама много....след като се съгласих да няма сватба да няма рокля да няма красотички да няма специални снимки, поне исках да е един приятен ден през септември или май, поне ако вали да е през приятен сезон.  Тъпа работа е сватба декември или февруари, съжалявам ако засегна някой, който се е бракувал тогава. Но явно и това няма да стане. Ще му кажа довечера на мм че не искам и това е... мечтата ми беше да сме един отбор с едно име, за мен като символ на единение има значение брака, вече казах майната му на церемонията...ама пък такова унижение и проблеми, и ядове  за да стана госпожа...ами  предавам се...в безсънните нощи от малкия това ме крепеше. Извинете за дългия пост, нямам с кого да споделя а във фб не искам.

# 564
Зайче, много ми стана мъчно като ти прочетох поста... Знам, че ти е станало неприятно, но не се отказвай. Сватбата, макар й само да подпишете, може да бъде също толкова романтична и важна, колкото ако поканите 200 души. Ако не успеете до края на септември, може през ноември да я направите, ще има и тогава топли дни, сигурна съм. В крайна сметка, важното е, че се обичате, имате прекрасно детенце и ще се вречете един на друг докато смъртта ви раздели, всичко останало е незначително. А и винаги можете да си направите сватба с приятели по-нататък, ще си направите тогава и църковния брак и готово. Стискам палци всичко да се нареди така, както ти го искаш!

# 565
Зайче,много кофти.Предполагам колко ти е гадно,когато ти се провалят мечтите и плановете.Но и догодина може,може и през пролетта-то ей сега ще мине времето.Ама заслужават да си спретнете сватба младоженци и кумове с рокля и всичко,потайно и  им теглите една на свекитата.Много тъпо,че зависи от някакви си документи,и се.бавьт,но бюрокрация какво да се прави.Успокой ,ако не сега  ще е по-натам.Но не се отказвай от желанията си,пък дори и да отнеме повечко време-пожелавам нека всичко да е така,както ти го искаш и си си го представяла.😊

# 566
WhiteWabbit , тя немската бюрокрация не е толкова страшна , като българската . Без да те настройвам , но по - скоро наистина свекърва ти се е помотала. Халки за около месец ще станат , ако ги поръчате от сега. Не се отказвай от подписването , сега си разстроена , но мисли положително . Както друга съфоромка писа , ноември също има хубави слънчеви или дъждовни дни. Тогава навсякъде е толкова приятно от есенната окраска на дърветата и изпопадалите листа , ще се получат и чудесни снимки. Защо да не си направите красива фотосесия на вън тримата? Не падай духом и не се отказвай от мечтата си да сте семейство с обща фамилия !
При мен преди години , като се омъжвах , отново майка ми ме разрева , как така ще си сменям аз фамилията , какво било това?!?! Не съжалявам , че я смених , сега всички сме с едно фамилно име и се чувствам добре така.

# 567
Че какво й е и на една бяла Коледна сватба? Wink
Нашите халки станаха за 2 седмици. Абе разправия си е, на нас ни отне година почти да стегнем сватбата.
И после ми беше толкова смешно, като в мое село казаха, че съм се била омъжила много набързо,била съм съм бременна-голям смях, много се смяхме,то ние цяла година сватба стягаме, но като не живеехме ук още и те хората, щото не знаят,че ще правим сватба, та моля ви се..... то аз сигурно носих беба 2 години ама хайде.... Joy

Забравих да се похваля, че съч 4 кг долу с НВД-ДИЕТА! newsm18 newsm18 newsm18

# 568
  • София
Зайче, мила, много те прегръщам! Наистина, не се разстройвай, има начин да се оправи положението и да можете да си направите нещата, както вие си ги искате! Не бързай да се отказваш сега, ще се наредят нещата, ей.. било то и малко по-късно от предвиденото. И аз съм на мнение, че и през ноември ще има много топли и приятни дни, в които спокойно можете да си спретнете нещичко, без да се хвърлят много пари и да си съберете само най-близките хора, да си подпишете и всичко да мине прекрасно. Simple Smile Няма да се отказваш от това, за което толкова много мечтаеш. Сигурна съм, че има начин да се получат нещата, не се предавай и смело си действайте с мъжа ти всичко, както сте си го намислили.  Всичко ще бъде наред, вярвам в това.  Hug Ако с нещо мога да съм от полза, съм насреща. Simple Smile

# 569
Мис, запали любопитството ми ...Blush Тази НВД може ли по време на кърмене да се спазва ? Че аз противно на всички митове дето се носят , че докато се кърми се отслабва , задържам килограми , че и качвам . Хубавото е , че и двете бременности не качих много , но това , което свалих с раждането ( бебе , води, плацента) си го трупнах с кърменето и активно похапване  Confused . Ние също стягаме кръщене през септември , бебка ще е на 6 месеца. Ще е малко , скромно тържество , църква и след това да се почерпиме с най - близките , няма да сме повече от 25 човека. Та се надявам поне мъничко да приличам на човек , не на търкаляща се топка за празника.

Общи условия

Активация на акаунт