За мама няма вече скука, МАРТенчето неуморно гука -тема 4

• 36 043
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
И аз на това се надявам. Спазвам режим високо мазнинна нисковъглехидратна диета, напълно е съвместима с кърменето, или поне така я дават. Основно мазно месо и риба, яйца, млечни продукти и ядки, зеленчуци-нищо сладко, без газирано и алкохол, без бързи въглехидрати, без тесто, паста, хляб,плодове и торти и прочие, много вода,това е.Без ориз, без картофи, без бобови-или много ограничен прием.Принципа е често и по-малко похапване, а ако се включи и спорт-идеално!
Аз съм изумена от ефекта! За 3 седмици свалих 4 кг, без лишаване, без глад, с правилно и зравословно хранене.И разкарах всички шумкащи боклуци в опаковки!Дано до края на Август кантара да чукне поне 69-68 кг!
Целта е 58  Mr. Green

# 571
Мис, благодаря , мисля че мога да се справя , не пречи да опитам , дано даде резултат и при мен , малко да се почувствам в кожата си .

# 572
Зайче, прегръдки и горе главата! Има варианти, а каквото и да стане вие си оставате един отбор, докато се имате един друг и се подкрепяте! Вярвам, че ще имаш своята мечта скоро!!!

# 573
И аз не бих се отказала, Зайче, има време. Иначе те разбирам напълно, аз преживях това разочарование декември, ти знаеш. Знаеш също, че винаги можеш да разчиташ на мен, дори и само, за да поплачеш на приятелско рамо, ако не мога по друг начин да помогна Hug

От Борисовата всички си тръгнагме към 12:20, така че не е някоя от нас.

# 574
Бибка днеска имаше малко зелено в акото,като слузесто.Може би е от кърмата.Все се каня да не й давам,цедя едвам по 40 мл на ден и не се отказвам.Нещо психологическо ми пречи да се откажа.Имаше нещо като разстройство.Не звъннах на док.Ще наблюдавам тези дни.Сигурно е от зеленчуците.Случвало ли ви се е ?Иначе е толкова активна,иска да пълзи,обръща се и е ужас.

# 575
Мис, на мен ми се е случвало от спанак свеж и от зелена салата в началото , като беше на около 2 месеца. от тогава зеленолистни не помня да съм хапвала. Вчера , както писах пак ми се случи и вече съм почти сигурна , че е от овесените ядки Confused

# 576
Зайче, много кофти звучи, но и аз мисля, че не трябва да се отказваш от мечтата си. Направете го так както си го представяш, пък дори и да трябва да се отложи във времето. Ще си заслужава и няма да съжаляваш един ден, че си се отказала Simple Smile
Мис, наблюдавай и ако си остане еднократно, не бих си го слагала на сърце.
Да ви питам за препоръки къде да идем с беб извън София за две три вечери? Иска ни се да е на около час, час и половина максимум, че той не се чувства комфортно в кола. Като най важното ни е да има къде да бутаме количката и чист въздух, разбира се Simple Smile

# 577
Обадих се на педи.Каза че може да е от червата слуз и се случва лятото.Не можело да е от кърмата или от нещо което съм яла.Изписа пробиотик.Много се обвинявам защото си мисля че е от кърмата която стоя в хладилника 1 ден,след като я дадох започна това.Днес е ок и нищо няма.Хубаво се бях замислила да не й го давам. Сега все е това си мисля как си прецаках детето.Поне вече край приключвам с даването на кърма.
Велинград с две ръце!На нас ни е на 1 час,от София ще са поне 2.А може и при нас да дойдете(Костенец)😃Природа и чист въздух колкото щеш 😊На час път от Сф сме.

# 578
Мис, как така си "прецакала" детето?!?  А кърмата от хладилника, за която се колебаеш, не беше ли от малко отдавна, ако е от нея според мен до сега да се е изчистило. Бъди спокойна. Ще мине.

# 579
Sunny,бих ти препоръчала Вили Ягода Боровец. Приятно , зелено , чистичко има достатъчно място да буташ количката , ресторант ,където даседнете на вън и количката да си е с вас .Пред всяка къщичка има и огнище сами да си приготвите барбекю. На отсрещната страна са Вили Ягода , но там е много сенчесто и почти няма трева. Дано ти се отвори тук, има промо оферта в момента и дано не се сметне , като реклама. Ние сме ходили с каката , когато беше на 8 м и на 10 месеца имного ни хареса. Сега септември мислиме пак да се разходиме.
https://new.rio.bg/offer/v8LB

# 580
[Ами така,щото съм си виновна,че й дадох.От 1 ден и половина беше кърмата.Казах ми навсякъде,че.мога да държа 3 дни.И.защото не успявам да събирам за едно ядене,изцеждам да стане поне 60 мл и тогава я давам.Днес няма нищо,съвсем.малко зелено е.Може да е настинала,има.малко сополки,не е хремава,може и зъби да са.Буди се с рев,и като спи все реве на сън.Може да има колики пак каза преди,не  знам но много се обвинявам наистина.Видимо и много весела и пъргава и само се смее.

# 581
Мис, ако кърмата е съхранявана правилно в хладилника - категорично не е от нея. Аз се цедих няколко месеца, та съм държала, досъбирала, комбинирала от различни цедения... За 1 ден няма какво да й стане, не си мисли глупости.

# 582
  • София
Моето бебе се шокира от първото пюре и го удари на рев. Очакваше нещо което се пие и посягаше към него и като му сложих в устата се зачуди на вкуса и консистенцията... замислям се че захранване със сокове е по-плавно от пюретата.

# 583
Ако си го приготвиш вкъщи можеш да го направиш с каквато си искаш консистенция.
Аз направих вчера на моето момче толкова рядко картофено пюре, че все едно за пиене, но въпреки всичко предизвика позиви за повръщане. Ще почакам още, както бях решила.

# 584
  • София
При мен пък имаше напредък с пащърнак, изяде цели две лъжици . Дано и утре пожелае . Сега, не се е облизвал, но нямаше фонтан от пюре от устата. Blush

Общи условия

Активация на акаунт