Мен ако питаш пий си бирата и не се самообвинявай излишно! То е същатото като 1 кафе на ден, малко шоколад или т.н. Аз докато кърмех, пиех по чаша и нормална бира понякога, чаша и половина, две плодова бира (а тя е с 1,8% алкохол). И аз знам, че бирата помага за кърма (чували сме за предимствата на бирената мая), за бъбреците
Режимът на една кърмачка е достатъчно стегнат, не бих се отказала от чаша бира, ако това ще ме отпусне, освежи или накара да се чувствам част от компанията 
Влизам с въпрос - планувате ли кръщене и кога? При нас ситуацията е малко по-сложна, тъй като кумовете ни са в чужбина и трябва да съобразим и с тях датата. Друг фактор е, че и майка ми е в чужбина и си идва през три месеца. Четох, че е хубаво да е преди годинката или на първия рожден ден. Преди годинката в никой случай няма да успеем. Рожденият й ден е на 23 февруари и ще е студено, страх ме е да не се простуди, а и ми се иска да е хубаво времето, за да можем после да си направим снимки, да седнем в градина да се почерпим и т.н. Т.е. по мои изчисления вариантите са или през април (1 г. и 2 м.), или през август (1г. и половина). През август ще можем да съчетаем с годишното прибиране на кумовете за море, така че няма да се налага да пътуват 2 пъти, но дали няма да е късно... През април обаче може и да не е хубаво времето, а през август шансът е доста по-малък. Та чудя се, вие какво мислите?
Аз също пия бира, кафе ( в разумни количества), а преди голямата нощна пауза, след кърмене и по няколко глътки мастика или ракия със салатата. 

)
иска ми се поне в началото аз да си ѝ правя, пък после предполагам, че ще мина и на купешките пюренца.. Препоръчани теми