Кауфланд - тема 22

• 102 655
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
И аз тук. Тази седмица си взехме от намаленото кафе и пилета Duc. Отдавна не бяха пускали от пилетата. 😃

# 16
Да не би да са от по-късно?  newsm78

Ние снощи минахме към 9,30 и пак нямаше нищо намалено. Завъртяхме се и си тръгнахме. Двама дядовци продължиха стоически да чакат. Дано да е имало смисъл.

DUC намалени ли са или на редовна цена?

# 17
Може вече да ги няма тези късни намаления. Друг пък съм ходила по-рано, около 20 ч. и съм вземала понички и бретцели за по 10-20 ст.

# 18
Може и вече да им сменят цените в 10 без 10.  Mr. Green
Миналата седмица на 2 пъти бях свидетел как бабки тъпчеха по количките намалени неща.

# 19
Благодаря за темата. bouquet

Искам да питам къде изчезнаха оризовките на Бенлиан?
Ето тези:
Скрит текст:
Преди бяха при хляба и сухарите, сега ги няма никъде, бях чела, че са преместени при здравословните храни, но и там ги няма, поне в нашия магазин, питала съм 2 души от персонала, вдигат рамене.
В този в Малинова долина си ги има, стоят на гърба на био храните (до зеленчуците), до тези без захар, без глутен, до сушените плодове.

# 20
Да не би да са от по-късно?  newsm78

Ние снощи минахме към 9,30 и пак нямаше нищо намалено. Завъртяхме се и си тръгнахме. Двама дядовци продължиха стоически да чакат. Дано да е имало смисъл.

DUC намалени ли са или на редовна цена?

Намалени са на 6,60 мисля.  Peace

# 21
  • София
Опитвам се да направя новата тема следена в новата версия, но не се получава. Как става това - кликнах на "Следи", но не излиза "Следено" както на другите теми ?

# 22
Благодаря за темата. Имате ли нова брошура?

# 23
  • shumen
Не,ние нямаме все още нова брошура.

# 24
  • София
И аз я чакам .....

# 25
Благодаря за темата. Вчера ходих до Кауфланд към 20,30-21 ч. Нямаше никакви намаления на щандовете с хлебчета и закуски, нито на местния, нито зеленчуците и плодовете... newsm78 /освен обявените в брошурата, де/. Друг път съм купувала по това време много намалени неща.  newsm78
В нашия Кауфланд казаха, че в петък не правят такива намаления.

# 26
Уредих се с брошура, чак да не повярваш. Laughing
Сега ще я разгледам, новия вид ми допада.

# 27
  • София
Някакви тигани дали има ....?

# 28
Опитвам се да направя новата тема следена в новата версия, но не се получава. Как става това - кликнах на "Следи", но не излиза "Следено" както на другите теми ?

Щом вече публикува отговор в темата, ще ти излиза в нови отговори.

Снощи при нас бяха намалили морковите, белите чушки и не помня още какво.

# 29
  • shumen
При нас още я няма новата брошура.

Общи условия

Активация на акаунт