Кауфланд - тема 22

• 103 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Дъската за гладене от другата седмица дали е хубава, гледам, че ще има и калъфи. Някой дали е купувал от предишни пускания?

# 436
  • Пловдив
От Кауфланд имам малка дъска за гладене - доволна съм, но не гладя по много.

# 437
  • оттам, откъдето започва България
Хайде на брошурата за другата седмица, пак рано-рано

https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_7b9d7f13d53097
Благодаря ти, много приятно ме изненада. Flowers Sunflower

# 438
  • shumen
Благодаря за брошурата.Ще я разгледам.

# 439
Здравейте 😊 да ви попитам, купих си пресата за коса на Muhler 8.99 лв. Доволна съм, хубаво изправя , но забелязах ,че самите плочи не залепват напълно една в друга с нормален натиск , а трябва малко по-здраво да се държи(натисне) пресата, за да може напълно да залепнат плочите.Не,че това е кой знае какъв проблем( повече от любопитство питам) ,но искам да попитам ако някой си е купил тази преса дали и неговата така не залепва напълно или аз съм взела дефектна.

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 15:20 от asring

# 440
  • София
Както писах по горе и аз си взех чопъра с пасатор и забелязах че пасатора остриетата не са остри но става за банани .... от чопъра съм доволна защото го пробвах с кромид лук и го направи много добре !Но как може да пишат в упътването че пасира и ядки  ?!

# 441
Пробва ли с ядки? По-твърдите може да не ги смила.

# 442
Нахлувам директно с въпрос, за което се извинявам предварително...
Възглавницата с алое на 9 лв. дали има шанс да я намеря или отдавна е изчерпана?  newsm78

И преди съм ходила в събота, но рядко намирам от промоционалните стоки....например кафе съм търсила, свършило било, и с други неща така, та се чудя дали да се разкарвам изобщо, че и не ми е близо ...

# 443
Днеска като си купувах пресата за коса в нашия кауфланд имаше много от нехранителните промоции , но търсих лютеницата от брошурата и беше изчерпана.
 П.П.Ако ходиш и няма да те затрудни да те помоля да видиш дали и другите преси за коса са така като моята да не прилепва напълно (2-3 коментара по напред писах коментар)

# 444
Тета, в нашия имаше, но пък нямаше завивки и шалтета. Ако ти се разкарва, отивай, ние излязохме само с един сладолед Simple Smile

# 445
Хриси, благодаря. Ако навия детето, ще се замъкнем..

asring , ще погледна пресите...

# 446
При нас вчера наредиха многооо възглавници(Хасково), обаче тази партида не е хубава, много са меки и изключително бързо се смачкват(мое мнение по лична преценка и проба), имам от преди 1 г., пак от същите не е мръднала. Много съм доволна от спалните комплекти на ТЕД, сега като видях, че бяха намалени се сетих да ги похваля.

# 447
  • София
asring Имам преса за коса на Ремингтън, не за 10лв. Плочите са по същият начин. Купих си я от сайт, затова също като теб се чудих да не е дефект. Ходих в магазин за ел уреди и прегледах всички преси- така са.

# 448
Здравейте 😊 да ви попитам, купих си пресата за коса на Muhler 8.99 лв. Доволна съм, хубаво изправя , но забелязах ,че самите плочи не залепват напълно една в друга с нормален натиск , а трябва малко по-здраво да се държи(натисне) пресата, за да може напълно да залепнат плочите.Не,че това е кой знае какъв проблем( повече от любопитство питам) ,но искам да попитам ако някой си е купил тази преса дали и неговата така не залепва напълно или аз съм взела дефектна.
Абсолютно нормално е,даже е и с цел да не прилепват плътно.
Всяка преса,която имах беше така,само ако е с плаващи плочи-прилепва по-плътно Simple Smile
Не се панирай Grinning

# 449
  • Плевен
Аз си купих другата преса на Мюлер - тази за "вафлички" на 8.99, та и нейните плочи не залепват напълно. "Вафлите" са съвсем дискретни, по-скоро прави косата леко бухнала. На мен това ми е достатъчно. Предвид цената съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт