Кауфланд - тема 22

• 103 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Някой има ли наблюдения за машината за кафе с капсули?
Мисля да взема за майка ми, понеже го харесала на едно място кафето Лаваца.

Аз я имам машината за капсули, но тя няма общо с кафето Лаваца. Всяка машина си върви с капсулите от нейната марка. Тази е за Долче густо капсули.

# 496
  • София
Да
Ясно, а Лавацата ли са по-добри?

# 497
От доста време го търся препарата Pine Sol - и в Русе, и в Разград изчезна. Да, АСТРА И КО ООД са вносителите.
Скрит текст:
Писах им преди повече от година през ФБ - https://www.facebook.com/clorox.bg - ето кореспонденицята ни

имате ли налични бройки Pine Sol (без значение от кой вид)? бих искала да си поръчам
Клорокс
за съжаление вече не се внася и нямаме наличност
Seen by Клорокс at July 4, 2016 4:29 pm

Питайте ги пак сега, може да възобновят вноса ако повече хора се интересуват от него Simple Smile
От тогава съм пробвала една дузина други препарата и - еми няма и няма нещо подобно  #Crazy
Провери в магазините "Ками". Няколко са  из града, май около 14. Все ще намериш някъде останал.

# 498
Да
Ясно, а Лавацата ли са по-добри?

Лаваца е по-добре, но не знам дали ще намериш машина на добра цена, в офиса бяха взели под наем и капсулите на Лаваца са по-хубави от Долче Густо, според мен

# 499
Отскоро започнах да си купувам кафе на зърна, започнах с това от Кауфланд и едно от Лидъл обаче и двете са едни такива блудкави и не ми харесват. Моля да ми препоръчате кафе на зърна на нормална цена, че гледах някакви по 25+лв килограма.

# 500
Здравейте, някой знае ли дали в Кауфланд имат като постоянен асортимент онези етажерки за играчки с текстилни кутии на три реда? Или ги пускат само на промоции в каталога? Не съм виждала от доста време да са пускали, а и не намирам в нашия филиал. Благодаря!

Няма ги, сигурно за промоции се пускат. Но мисля, че в момента ги има в Лидъл на същата цена.

# 501
Къде може да се види новата брошура ?

# 502
Преди около 2 часа ни донесоха вестника.
"Заплюх" си свинската плешка, лук- изглежда фотогеничен и тиква Матилда.

# 503
  • shumen
И аз я имам новата брошура,ама не е останало време да я видя още.

# 504
Електронна някъде има ли качена?

# 505
 Ето я https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_b117b621f522de
хартиената се бави и при нас

# 506
Благодаря. Hug
Нищо не ми хвана окото на първо четене.

# 507
Откакто направиха брошурата лъскава и като книжка, вече не я крадат във входа. Екстра...

Харесах прах Ариел 40 пранета - за цветно ми трябва, кафето НБ също е изгодно....олекотена завивка за 15 лв. загледах, но пише лятна-дали ще е много тънка?!? Ще я мисля...

# 508
А тахана,що забравяш?... Laughingхич не му е намалена цената обаче.

# 509
Щот не съм го видяла...какъв тахан, къде?

А, на Балчо ли....има ли лешников?

Общи условия

Активация на акаунт