Кауфланд - тема 22

• 103 335
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
То не само Ариела, а доста продукти са с различно качество от онези донесени от чужбина.

# 586
Майка ми се точи на хлебопекарната. Дали е хубава?

Аз съм много доволна. Взех си я сравнително в началото, че миналата година тиганите накрая нали посвършиха, та да не се замотая Simple Smile

Прави освен ароматен хляб и чудно тесто за пица.

# 587
  • София
Благодаря!

Снощи набързо минах през К, на излизане до информация имаше някакви девойки със щанд на Олимпус, дадоха ми някакво айрянче.

Вече няма гаранции, забелязах. Нито 1 лев при чакане на каса повече от 5 минути, нито за намиране на продукт с изтекъл срок на годност... Откога е това?

Исках да питам на информация дали приемат бирени бутилки без да си закупил бира от тях, но жената на информация ме "изкъшка" с думите, че сега не можела да се занимава с мен (празно гише, нямаше никакви хора да чакат за информация или за багаж)...

# 588
Мисля, че не може, защото при връщане на бутилките, даваш касовия бон за бутилките.

# 589
Това за гаранциите сигурно ли е?
Променили са сайта, не виждам промоциите от ТВ реклама

# 590
Как няма гаранции?! Никой няма да пазарува вече оттам, ако наистина е така...

# 591
Има гаранция, директно на касата защипват бележката за гаранцията от кутията. Относно бирените бутишки, вчера питах на информация, казаха че ги изкупуват. Като ги занеса ще пиша пак.

# 592
Няма как да няма гаранция за закупена стока, съфорумката има предвид тези, които дават за повече време чакане на каса, между другото не съм се възползвала нито веднъж, а се е случвала да чакам доста.

# 593
  • София
Мисля, че не може, защото при връщане на бутилките, даваш касовия бон за бутилките.
Не е така. Когато връщаш бутилки, ти дават бележка за сумата, която трябва да ти се възстанови. При минаване през касата, накрая даваш бележката и ти се приспада от сметката.
Аз винаги връщам толкова, колкото купувам, но не знам Кауфланд да има правило задължително да си купиш бира. 
Била имаха такива претенции, но сега не знам каква им е политиката.

# 594
Става дума за гаранция, че не чакаш на каса повече от 5 мин
не гаранция за стоки...

# 595
Исках да питам на информация дали приемат бирени бутилки без да си закупил бира от тях, но жената на информация ме "изкъшка" с думите, че сега не можела да се занимава с мен (празно гише, нямаше никакви хора да чакат за информация или за багаж)...
Може да върнеш бутилки без да си купил бира. Ние редовно купуваме бира и после връщаме бутилките.

# 596
Не съм. Разбрала,Май си го има тук при нас. Поне сур седят рекламните табрли, че ако чакаш повече от 5мин...Но и аз не съм се възползвала.

# 597
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Вече няма гаранции, забелязах. Нито 1 лев при чакане на каса повече от 5 минути, нито за намиране на продукт с изтекъл срок на годност... Откога е това?
За чакане на каса не сме се възползвали досега, но онзи ден ММ върна едно маскарпоне с изтекъл срок и му дадоха талонче.

# 598
  • София
Благодаря ви за отговорите, ако имам време днес, ще занеса бирени бутилки (че се събраха много), и ще питам и за гаранциите (не търговските на някакви уреди, а конкретно кауфландските - за касата, за изтеклия срок на годност)... Дано не е същата жена на информация като вчера, че ще се караме.

# 599
Дават ваучер за чакане, даже взех днес

офертите от ТВ https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik.cat … y=BG170831TV.html

Общи условия

Активация на акаунт