Кауфланд - тема 22

• 103 256
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
И аз се доредих за брошура, нищо интересно.

# 91
да, скука

# 92
Здравейте момичета извинявам се че се включвам в темата ви малко нахално,но искам да попитам само някпя от вас да има отзиви или да е чула нещо за кафе машините на ayco които бяха пуснати на промоция преди няколко седмици. Благодаря предварително

Здравейте,купих машината,и съм много доволен.С крема диск е и кафето става много плътно,с голям каймак и отличен вкус.За тази цена си е истинска находка.

# 93
  • Bulgaria
Кои продукти са намалени с 50 % ,ако има такива тази седмица? Има ли намаление на Доместос?
От брошурата ,която е до утре ,мисля да взема захар ,бисквити Мираж ,прясно мляко,чипс .

# 94
  • shumen
Доместос не видях да има намален.

# 95
  • София
Момичета ,нали скоро имаше намаление на чопър ,,Делимано” може ли която от вас го им да изкже мнение за него Simple Smile?

# 96
Аз имам чопър и съм много доволна.Grinning
Може ли да помоля за брошурата, но не от линк на промо оферти, че не се отваря при всеки;-)

# 97
  • София
Доместос има намален във Фантастико.

# 98
Може ли да помоля за брошурата, но не от линк на промо оферти, че не се отваря при всеки;-)
Може ли да помоля всички, които питат за брошурата всяка седмица в събота/неделя, да си запаметят този линк https://issuu.com/promooferti и когато дойде събота да го отваряте от време на време в очакване да я качат. Така или иначе, който ви отговори ще направи същото. Само веднъж видях някой от темата да си направи труда да направи снимки на брошурата и да ги постне тук, а не като останалите, които са се абонирали за анкета на тема "Имате ли брошура?" и се чувстват длъжни всеки петък(?) да споделят отговора с всички. Simple Smile

# 99
Аз бях тази със снимките, наистина си е играчка. А да отвориш един линк си е елементарно, благодаря.

# 100
Извинявайте, но това е форум и всеки може да си пита, каквото поиска! Който иска отговаря, който не иска-не. Питането за брошурата е по темата, а това, че се дразните за щяло и нещяло не е проблем на аудиторията.

# 101
В Лидл маслото Пилос май е още 4 лв. Не знам със сигурност, че скоро не съм ходила до Лидл, но, ако е така, май ще се пренасоча към него.

Вече е 5 лв!  #2gunfire

# 102
А защо наистина толкова поскъпна маслото, сиренето, млякото са на същата цена?

# 103
И тази седмица нямаме брошура. Аман омръзна ми от нашите мизерни съседи.

# 104
А защо наистина толкова поскъпна маслото, сиренето, млякото са на същата цена?

И аз това се чудя!

Общи условия

Активация на акаунт