Кауфланд - тема 22

• 103 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
И аз получих брошурата. Този път си харесах омекотител Бинго, мокри кърпи Памперс, кухненска ролка, тоалетна хартия Милва и душ гел Палмолив. Дано отпуснат повече от мокрите кърпи,че все няма като ги търся..за ядене нищо не си харесах.

# 61
Благодаря за темата. bouquet

Искам да питам къде изчезнаха оризовките на Бенлиан?
Ето тези:
Скрит текст:
Преди бяха при хляба и сухарите, сега ги няма никъде, бях чела, че са преместени при здравословните храни, но и там ги няма, поне в нашия магазин, питала съм 2 души от персонала, вдигат рамене.

И аз не мога да ги намеря и даже бях питала в темата, но за оризови вафли.

# 62
И тях търсих безуспешно, харесваме и натуралните и с подправки, за съжаление помощ от служители не можах да получа, поне се държаха добре, че по принцип не са от много услужливите.

# 63
Да кажа, че в нашия Кауфланд са намалили с 1/3 зеленчуковия сектор. В него са преместени цветята. Rolling Eyes

# 64
  • София
Да кажа, че в нашия Кауфланд са намалили с 1/3 зеленчуковия сектор. В него са преместени цветята. Rolling Eyes

При нас отдавна започна този процес, даже бях писала тук, че скоро очаквам да няма заленчуци и плодове в магазина.

# 65
  • София
От утре ще има риба Хек ....чудя се дали е хубава ,вие как мислите ?

# 66
  • shumen
Аз риба не взимам от К,след като веднъж попаднах на една развалена.

# 67
Благодаря за темата. bouquet

Искам да питам къде изчезнаха оризовките на Бенлиан?
Ето тези:
Скрит текст:
Преди бяха при хляба и сухарите, сега ги няма никъде, бях чела, че са преместени при здравословните храни, но и там ги няма, поне в нашия магазин, питала съм 2 души от персонала, вдигат рамене.

И аз не мога да ги намеря и даже бях питала в темата, но за оризови вафли.
На стр.2 написах къде стоят при нас.

# 68
При нас ги няма, търсила съм ги под дърво и камък.Joy

# 69
  • София/Испания
Не се лъжете да купувате вино от 3 литра на Сухиндол.Аз купих мерло,но направо си е като боядисана водичка.Отвратителен вкус!

# 70
  • София
Последно време К много ме разочарова. Все няма нещата, които търся. И цените вече не са им толкова добри, колкото преди...

# 71
  • Пловдив
При нас ги няма, търсила съм ги под дърво и камък.Joy

Здравей Ивекс,специално за теб има ги твоите оризови снаксове,редовен асортимент са не са излистени говоря за Пловдив Кауфланд 1,всички видове се намират на едно място-влизаш в последния коридор,който е точно преди кошниците за хляб,от ляво са сухите пасти от дясно дребните сладки и точно отсреща на дългата стена се намират тези снаксове има няколко вида и този който си показала също го има.Надявам се да съм ти била полезна,ако имаш въпроси веднага ще помогна,ако трябва ще се срещнем и ще ти ги покажа лично.Хубав и успеш ден! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Wink Wink Wink

# 72
Благодаря много.
Ще потърся и в нашите магазини. В Пловдив пазарувам от този на Македония и ги няма, в София също съм ги търсила в два магазина и не ги намирам.

# 73
  • Пловдив
И аз се излъгах да ида снощи...уж за диня и дом.чехли/тия с отворените пръсти/ но...чехли имаше 2бр и то 40номер,а динята не беше никак сладка Crossing Arms

# 74
  • Пловдив
Благодаря много.
Ще потърся и в нашите магазини. В Пловдив пазарувам от този на Македония и ги няма, в София също съм ги търсила в два магазина и не ги намирам.
Ивекс няма да те оставя докато не ги намериш,в магазина в който ти пазаруваш Кауфланд 3 стоят на гърба на био храните,първият коридор в дясно веднага след плод и зеленчук,най отгоре на втората акса 3 вида са.

Общи условия

Активация на акаунт