Кауфланд - тема 22

• 103 448
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз съм забелязала, че в Кауфланд няма проблем да ти дадат точки, ако си поискаш.ио
И аз съм го забелязала..Даже като ти дадът и не броят с точност

# 301
Аз съм забелязала, че в Кауфланд няма проблем да ти дадат точки, ако си поискаш.ио
Може би при вас е така, но при нас трябва да си поискаш. И за няколко стотинки да не стигат не ти дават повече, ако не ти е познат. Доста се дърлих с една за 26 ст.

# 302
Здравейте! Някой има ли микровълновата от брошурата за другата седмица? Мнения?  И евентуално размерите..

# 303
Какво ще кажете за тенджерата на Тефал с точки? Харесах и ножовете.
Не съм купувала никога нищо на Тефал и се чудя дали да си ги взема 😊

# 304
  • София
Може би при вас е така, но при нас трябва да си поискаш. И за няколко стотинки да не стигат не ти дават повече, ако не ти е познат. Доста се дърлих с една за 26 ст.
Затова имам навик да си правя сметка още докато пълня количката и като стигна касата знам колко да дам 😉 а иначе  за точките ако ми се направи някоя на интересна ще задържа опашката и ще си избера нещо точно за стотинките ,които недостигат и ще и го подаря 😉

# 305
В нашите К. ми прави впечатление, че  дават много точки, когато почне да изтича промоцията. Преди това само ако направиш необходимата сметка...

# 306
Взехме от кокосовия сладолед с шоколадов чипс на Джимис и по-късно ще ходя за още.
Страхотен е  Heart Eyes
Тъмния шоколад казахте, че е хубав май, мисля и от него да взема.
Купихме някакъв био зехтин, който беше намален на 3,70лв. за 500мл. И той е много хубав.

# 307
Скрит текст:
Затова имам навик да си правя сметка още докато пълня количката и като стигна касата знам колко да дам 😉 а иначе  за точките ако ми се направи някоя на интересна ще задържа опашката и ще си избера нещо точно за стотинките ,които недостигат и ще и го подаря 😉

И аз така си правя сметката, но не с точност до стотинка. В споделения случай исках да ми даде каквото и да е/нали до касите има, да взема, но тя била приключила.
А бе беше  голям цирк.
 *happy*, имам микровълнова от предишни промоции и мога да измеря, но нямам брошурата в момента да видя дали е същата. SWITCH e нашата.

# 308
 На Колозео сладоледа днес съпругът ми реши да опитаме Ванилията. Много е хубава, въпреки нежеланието да опитам първоначално. Сега мисля само  ванилия да купувам.
Аз си купих в саксия Мента Мухито за 1.99. Имаше и джоджан май и чубрица.
ММ реши да купи и хлебопекарна от малките на Тефал. Слагаш продуктите и то ти ги меси и пече, даже с отложен старт. Довечера ще я пробва и ще дам отзиви Simple Smile

# 309
  • София
Скрит текст:

И аз така си правя сметката, но не с точност до стотинка. В споделения случай исках да ми даде каквото и да е/нали до касите има, да взема, но тя била приключила.
А бе беше  голям цирк.
 *happy*, имам микровълнова от предишни промоции и мога да измеря, но нямам брошурата в момента да видя дали е същата. SWITCH e нашата.

Какво значи.,,приключила ” ?! Нали съм работила касиерка доста време и знам че има няколко начина да се изтеие сметка дори и да е извадена касовата бележка !!!И ако на мен ми се случи подобно нещо такъв скандал ще вдигна че да.ме запомнят ....в правото съм си !!!
А това че бързат е отделен въпрос за да не дават ваучери за 1 лв . +скоро като ходих в ,,Хаджи Димитър ” и имаше някаква нова касиерка ,която използваше доста грозен език и ми набута рестото в ръцете ,,хайде по—бързо взимай че не си само ти тук ”

# 310
Сметката се приключва с издаването на касовата бележка, т.е. докато платя. Дотогава мога да си купя каквото искам. За бързането е разбираемо - нито искам да чакам 5 минути на опашката, нито ми е удобно да бавя другите след мен.

# 311
Вася, точно такава има в брошурата, ще съм много благодарна ако я премериш Simple Smile добре ли работи, кажи няколко думи, доволни ли сте?

# 312
Някой има ли апарата за измерване на кръвно налягане от брошурата за следващата седмица, интересува ме дали показва вярно стойностите  newsm78

# 313
Вася, точно такава има в брошурата, ще съм много благодарна ако я премериш Simple Smile добре ли работи, кажи няколко думи, доволни ли сте?
размери  дължина - 45 см, ширина 36 см и височина 26 см.

Скрит текст:
Ходих до съседите да взема брошура и да видя дали е точно същата, за да не те подведа/
Да , доволни сме. Аз грил почти не съм ползвала. Няколко пъти си направихме сандвичи с кайма/принцеси или странджанки/, както им се казва и това е.
Иначе си е стандартна, с механично задаване на време. Искаше ми се с електронно, но се оскъпява с пари за още една май.
За сега всичко ѝ работи и вече около година я имаме.

# 314
Благодаря ти много за цялата информация   bouquet и за ходенето до съседите Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 18:25 от *happy*

Общи условия

Активация на акаунт