Кауфланд - тема 22

• 103 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря ти много за цялата информация   bouquet и за ходенето до съседите Simple Smile
Наложи се, че моят съпруг я взел на работата си днес, да си набележел какво да си купи. Дебне за инструменти разни.
Аз диня ще взема, но дано да са по малки, че трудно се носят.

# 316
Веднъж да отида след 8 вечерта заради жегата и не намалиха плодове и зеленчуци  Mr. Green
обаче взех тези с изтичащ срок за 2,41 лв, страхотни са, ще ходя пак

# 317
  • София
Брошурата https://issuu.com/promooferti/docs/kaufland_5c21da69aeb80f

Съжалявам, пропуснала съм, а този път не ни донесоха брошура. Затова потърсих и дадох линк.

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 14:07 от vanian

# 318
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За брошурата някой даде линк още в четвъртък.

# 319
Дайте мнение за сивите кутии за съхранение. Търся нещо подобно за събиране и съхранение на играчки.

# 320
Здравейте,видях ,че следващата седмица ще има комплект тенджери на 50% намалени ,за 30 лв. ,някой дали си е купувал от тях (понеже имам спомен ,че и преди са ги пускали)  и доволни ли сте? Ще се опитам да прикача скрийншот.

# 321
Здравейте,видях ,че следващата седмица ще има комплект тенджери на 50% намалени ,за 30 лв. ,някой дали си е купувал от тях (понеже имам спомен ,че и преди са ги пускали)  и доволни ли сте? Ще се опитам да прикача скрийншот.
С една дума боклук. Майка ми си беше купила и миналия ден реших да и поискам една тенджера и се оказа, че дъното и се е изкривило и не прилепва никак на керамичния плот.

# 322
Къде се вижда брошурата чак за следващата седмица...?  newsm78

# 323
Има едно приложение за телефони broshura.bg,много е удобно,и има брошури на всичко,вкл. и занапред Simple Smile

# 324
Аз също съм си свалила приложението на broshura,но по-често ползвам другото "Каталози" Simple Smile  Мерси за мнението за тенджерите,така им се бях наканила ...Simple Smile edit: Брошурата за следващата седмица не се показва цяла,а обикновено по 1-2 странички само.

# 325
А мнение за ножовете и тенджерата на Тефал с точки?

# 326
  • София
А мнение за ножовете и тенджерата на Тефал с точки?
Щом са на Тефал мисля че ще са хубави .аз имам вече 33 точки и мисля др седмица да ги наместя 😉

# 327
Май само 5 т. трябват за 1 тиган. Или бъркам?

Мисля да взема за подарък тигана с капак. Имам такъв, но черен отвън, много съм доволна. За ножовете някой с отзиви?

# 328
  • София
Имам ги от коледната промоция. Вършат ми идеална работа. Най-голямата ми е малко голяма, но пък никой не е казал, че трябва да я пълня догоре. Нищо криво няма по тях. Лесно се мият. Капаците са ми много удобни и пасват по размер за тиганите, които имам.

# 329
Има ли в Кауфланд  , някакви капсули кафе съвместими с  Неспресо машини ?

Общи условия

Активация на акаунт