Кауфланд - тема 22

• 103 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Хммм.. а за месомелачката имате ли мнения? Ние нямаме вкъщи, а ми се върти от известно време да вземем... Цената изглежда екстра (не че знам по колко вървят иначе де, както и за какво друго да гледам...)

# 361
Не знам,аз уреди не купувам от Кауфланд,откакто един котлон купен от там гръмна при включване,беше намален от 30 на 15 лева,баба ми искаше преносим,който може да си взима на нейното село и да си го връща,за да не остава там.Добре,че нищо ѝ нямаше Simple Smile Не ми се занимаваше да се разправям да връщам,при все,че редовно като си оставям багажа на ИНФОРМАЦИЯ някой нещо връща-я печка,я миксер,я пасатор,а аз си мисля-ХАХА,ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ БЕ,ХОРА?!
Уреди купувам само от ЛИДЛ,качествени са,а е жалко,защото ЛИДЛ и Кауфланд са на един собственик( брат и сестра) Simple Smile

# 362
  • оттам, откъдето започва България
В Лидълската тема също доста техника се връща /не ми се цитира сега/, та според мен си е до късмет.
Мощността на миксера си е нормална, защото както писах, моят е от 20-тина години и що нещо е извъртял. Но за днешната техника никой не може да даде гаранция, че е много рехава, независимо откъде е закупена. Затова в случая 3-те години, които дават Кауфланд, са си добра гаранция. /само да се пази и касовата бележка/  Peace

# 363
Хммм.. а за месомелачката имате ли мнения? Ние нямаме вкъщи, а ми се върти от известно време да вземем... Цената изглежда екстра (не че знам по колко вървят иначе де, както и за какво друго да гледам...)
На такива уреди им се гледа предимно мощността, за мен тази е идеална да си смелиш домати без проблем.
Нямам такъв уред та не ми считайте мнението за меродавно. Но инженера каза така.

Ми моят соц. микдер също все още работи, но не е с такава ниска мощност, didka pitka. По спмен, че го разтребих, май беше над 200 W. Или поне 200.

# 364
  • Пловдив
Момичета ще помоля за мнение за уреда за сушене на плодове. Чудя се между този който е в предстоящата брошура и един който е на Горения.
Аз също се чудя дали да взема този от Кауфланд.Като предимство  /без да се има пред вид харектеристиките на уреда/ ще изтъкна ,че в Кауфланд без проблем се връща стоката ,ако не е ни удоволетворява или си повреди ,докъто в другите магазини  специализирани за техника  в повечето случай ги ремонтират.

# 365
Може би имат политика за лесно връщане,защото знаят какви отрошки продават...

# 366
  • Пловдив
Е, не е точно така, политиката за връщане  е за всеки тип стока:уред дреха,храна.Тази политика я има и в Лидал и Декатлон /за тях се сещам в момента/. Аз съм с две ръце за това,стига да не се злоупотребява.

# 367
Лошото е, че особено в Кауфланд се злоупотребява. Веднъж видях как един човек връща употребяван уред. Не е редно. Ако си видял, че не е добре още при купуването и пробването вкъщи, да го върнеш, но да го ползваш не знам колко си пъти и тогава да решиш да връщаш....

# 368
Е, не е точно така, политиката за връщане  е за всеки тип стока:уред дреха,храна.Тази политика я има и в Лидал и Декатлон /за тях се сещам в момента/. Аз съм с две ръце за това,стига да не се злоупотребява.

И аз.
Добре е и другите магазини да ги последват.
Аз не мога да се оплача от нашия град, връщала съм на много места, различни стоки, не съм имала проблеми.

# 369
  • Асеновград
Миксерът дали ще е ок като за 10лв?

Препоръчвам да дадеш още 10- 15 лв. и да си купиш по- читав. Много е слаб този.
Миксера си струва.Имам го от около година / зелен/ взех го малко на шега с предубеждение. От тогава ползвам само него, другия миксер си стои в кутията.Малък е и много лек стои ми под ръка не заема място.
По принцип не купувам уреди от Кауфланд но това е едно от малките изключения и съм доволна от покупката.

# 370
Аз пък доста уреди към купила от Кауфланд /даже и такъв котлон/ и досега май само от прахосмукачката за кола не съм била доволна, защото е слабичка.
Нямало е нужда да връщам нищо. Сигурно съм от късметлиите.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 00:00 от vasq_5

# 371
  • shumen
Аз пък бях купила една духалка от там и се наложи да я връщам и оттогава не купувам от Кауфланд ел.уреди.

# 372
Аз имам ютия и тостер, работят си.

# 373
Ние имаме: вентилатор, духалка, тостер, скара, ютия. Нямам забележки

# 374
  • Варна
Здравейте интересувам се от фритютника на промоция 50% някои да има мнение всичко е ит полза благодаря

Общи условия

Активация на акаунт