Кауфланд - тема 22

• 103 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Иначе тези патета наистина нямат мирис, водата става приятно синя, но в интерес на истината дъното на тоалетната чиния не е идеално чисто и си иска отвреме навреме да пускам таблетки. Май това синьото само заблуждава ама айде Simple Smile Ще пробвам и Сано да сравня

# 631
В Сливен магазинът работи до 21ч. Отивам в 20:30ч. специално за свинското филе на Орехите и гледам на щанда някакви огризки. Хората преди мен питат дали има още, а служителката отговаря, че това е последното. Жената помоли да й сложат по-едрите парчета, а аз се врътнах разочарована, че няма от това, за което бях отишла. Реших, че така или иначе трябва да взема нещо за сандвичи и гледам, и се чудя кое да избера. Идва друга служителка и ме пита какво желая. Питам я аз дали имат още от филето на Орехите (правя се на ударена, пък и да пробвам) и тя ми отговаря така: "колко ви трябва?". казвам й: "около 700гр.". Жената отиде, наряза го и ми го връчи. Хората преди мен бяха настрани и им казах: "Видяхте ли как ви излъга сега едната служителка, че няма, а всъщност има". И те си взеха още.
Мислих да се оплача на информация, но не ми се занимаваше този път. Разбирам ги донякъде, че го правят, защото не искат да режат ново месо малко преди да затворят магазина и да изсъхне ама все пак и ние дето сме успели да се доберем късно сме клиенти. Много мразя след 19-20ч като не намирам много неща по стелажите, а всъщност ги имат и ги зареждат на другия ден. Ми много от нас не могат да ходят сутрин или по обяд.

# 632
  • София
Аз от един такъв син препарат за тоалетната още не мога да я изчистя. Синьото се оказа упорит цвят.

# 633
  • оттам, откъдето започва България
С тоалетно блокче Duck нямам проблеми с оцветяване на тоалетната чиния.

# 634
  • София
Моето не беше Duck, от Турция ми го донесоха, не му запомниш марката.

# 635
Аз от един такъв син препарат за тоалетната още не мога да я изчистя. Синьото се оказа упорит цвят.

Не само синьото.
При мен остана една зелена ивица, измих я вече, но доста упорита беше.
От блокче, не е от Кауфландските.

# 636
  • Пловдив
Това капучино хубаво ли е? На пакетчета ли е вътре или на прах, може ли да замести кафе /дали в действителност има приятно съдържание % кафе/?

# 637

Това на сано няма проблем ... при мен се е оцветявало розово от това, въпреки  че не прави водата цветна, с него бях преди сано и още се боря с розовото -

# 638
Пак казвам, че не оцветява това тоалетно блокче.
Преди малко ходих до Кауфланд и ми направи впечатление, че цената на сапун Тео бебе е намалена на 30%. Купих един и се оказа, че струва 0.69 лв., т. е. нормалната цена е 0.89 лв. Не знаех, че са му повишили цената толкова. Ще проверя и на други места, защото ми се струва, че са надули изкуствено цената, за да го сложат уж с отстъпка 30%.
Освен това нямаше и от белия омекотител Бинго. Пак работеха само 3 каси, а хората изнасяха промишлени количества безалкохолно и други неща, та си поседях доволно с моите дребни покупки. 

# 639
Дидка, ти ползвала ли си белия омекотител Бинго? Много ми хареса, но е сензитив и не знам дали ще има остатъчен аромат. Скоро ползвах един на Фрош, след пране нямаше никакъв аромат прането.
А искам да има.

# 640
Аз бях писала миналата година - връщаме се от пътуване и директно в К., че хладилника празен на макс, а сме с приятелско семейството - съответно са нужни мезета разни за вечерта, за сандвичи на сутринта.... Отказаха да ни нарежат,  защото току що били измили машините, а до края на работното време има още почти час и половина.  ММ много се ядоса,  ходи при управителя,  нарязаха ни каквото искаме, но все още се ядосваме на случката.

# 641
Белия омекотител Бинго, дори и с половин капачка количество, оставя страхотен траен аромат. Аз откакто го открих съма много доволна и основно него взимам. Обаче аромата на Омо и Ариел не надвива Simple Smile
От тези на Сано блокчетата само синьото ми харесва. А Duck наистина е супер икономичен.

# 642
Дидка, ти ползвала ли си белия омекотител Бинго? Много ми хареса, но е сензитив и не знам дали ще има остатъчен аромат. Скоро ползвах един на Фрош, след пране нямаше никакъв аромат прането.
А искам да има.
Да, той ми е любим. Ароматът му е много деликатен и със сигурност остава след изсъхване на прането. Сега очаквам внучето ми да дойде на гости и ми се искаше точно от този омекотител да слагам на прането му.
Иначе за нашите дрехи сега ползвам този Ленор, който също е на промоция, но е за 33 пранета: https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1 … rc=RS4eQTD0vw7VlM: Но той определено е по-силен като аромат.

# 643
Цената ме подведе. Помаче-тата вървят по 4-5 лева обичайно.
Ще си взема от Лидл 1л. за 12-13 лв. ли беше, екстра Върджин...

все още има намаление на costa doro -30% в кауфланд

# 644
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт