За хигиената във връзката

• 20 822
  • 365
  •   1
Отговори
# 195
Не бих коментирала изобщо майката, която не била се изкъпала три дена. Ако е имала тревоги със здравето на детето примерно, може и въобще да не й е било до това!
Нямаше тревоги майката, оплакваше се как е залепена за децата. Съжалявам, но за мен това е не просто липса на хигиена, а абсолютна мърлявщина.

# 196
Молете се да ви пипне някоя автоимунна гадост, че с кортикостероидите ще ви се ракаже играта и на фитнеса, и на поддръжката, и на хигиената на връзката и красотата.

Ако трябва да сме честни 99% от пълните хора са такива, защото нещо в организма им не е наред.
Автоимунно, алергии, хормони, секреции, пропускливост, сърца, метаболизъм, жлъчки, черни дробове, бъбреци, психически и емоционални - винаги има някакъв проблем. Повишения апетит, желанието за сладко, липсата на мотвация всичко това не е просто запуснатост.
 И ако една фръцла ходи 3 пъти на седмица на фитнес, хапва уж умерено и поддържа теглото си, то истински се възхищавам на жени с проблеми, които се борят зверски и резултата е не отслабване, а просто бавно качване. Щото с гуша, инсулинова резистентност, автоимунно, алергия, хотмонален проблем, с медикаментозно лечение ела да видиш как НИКАК не се смъква. Ама никак!

# 197
Нарочно ли се правите на неразбиращи, или просто си чешате следобедно егото колко сте прекрасни и здрави, въпреки че нищо не правите?

Със здраве, освен теб и Гъгъл, друг не видях да се изтъква.
Стига бе!  Crazy С какво съм се изтъкнала? Навсякъде твърдя, че спортът е необходим, никъде не говоря за външен вид и прелести камо ли за моите. Ама вярно много остро реагирате.  newsm78

Няма никакво значение дали имаш излишни килограми или си фиданка, въпросът е да не се оставяш по течението за прекалено дълго и... и май не ми се пише вече в тази тема. Усещам, че при такава негативна настройка каквото и да кажа ще се извърти максимално.

# 198
Нарочно ли се правите на неразбиращи, или просто си чешате следобедно егото колко сте прекрасни и здрави, въпреки че нищо не правите?

Със здраве, освен теб и Гъгъл, друг не видях да се изтъква.
Стига бе!  Crazy С какво съм се изтъкнала? Навсякъде твърдя, че спортът е необходим, никъде не говоря за външен вид и прелести камо ли за моите. Ама вярно много остро реагирате.  newsm78

Няма никакво значение дали имаш излишни килограми или си фиданка, въпросът е да не се оставяш по течението за прекалено дълго и... и май не ми се пише вече в тази тема. Усещам, че при такава негативна настройка каквото и да кажа ще се извърти максимално.
Последните ти постове са черно-бели.
И точно това ги прави арогантни.
Лекуваш всяка болест със спорт.
Няма как да се поставиш на мястото на една изморена и изтощена кърмачка със следродилна депресия например, след като още нямаш деца.
В нейното положение нито спорт би и помогнал, нито розов маникюр, а най-малкото мъжът и да я нарече повлекана. Тези жени се нуждаят дълготрайно от помощ от страна на съпругът, за да се наспят, тялото им да отпочине.

# 199
Напоследък всеки говори само за кифлеене, фитнеси, всички да сме слаби, намазани, сияещи...как пък никой не каза- нормално ли е за повечето хора да са прекрасни и лъскави, а да не са прочели и една книга в последната година. Или книгата да е била с такива качества, че по-добре да не я бяха чели...

Между другото, касиерките в Билла по някаква причина са много по-направени от мен. С маникюр и изправена коса. Та така, явно имат нужда от достъпни луксове.

Иначе с 2 ръце се подписвам за състоянието скоро след раждане- не му е времето за спорт и фитнес, по-скоро ще си навреди жената.

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 23:06 от The Siren of Titan

# 200
Напоследък всеки говори само за кифлеене, фитнеси, всички да сме слаби, намазани, сияещи...как пък никой не каза- нормално ли е за повечето хора да са прекрасни и лъскави, а да не са прочели и една книга в последната година. Или книгата да е била с такива качества, че по-добре да не я бяха чели...
Че той мъжът ти да не те е взел за акъл? Отслабвай там и рисувай вежди, че не се знае...

# 201
Преди 3 год отслабнах с 15 килограма . Не се чувствам нито по-щастлива , нито по-красива от този факт , просто меря щастието си с друг рашин  Peace

# 202
Че той мъжът ти да не те е взел за акъл? Отслабвай там и рисувай вежди, че не се знае...

Аз съм си слаба и не съм запусната. Но да, общо взето за акъл ме е взел, не е от мъжете, които могат да живеят с тъпа жена.

# 203
Друго си е да гледа тъпи сериали. Спират "Дързост и красота",мисля  феновете и ги жаля.

# 204
Не бих коментирала изобщо майката, която не била се изкъпала три дена. Ако е имала тревоги със здравето на детето примерно, може и въобще да не й е било до това!
Нямаше тревоги майката, оплакваше се как е залепена за децата. Съжалявам, но за мен това е не просто липса на хигиена, а абсолютна мърлявщина.

Живота ме е научил да се въздържам да съдя толкова директно ... Съдбата винаги намира начин да ми покаже, че съм била арогантна или снобарка, като ме постави в подобна ситуация.  Stop

# 205
  • София
Когато видиш един човек, няма как да знаеш какво го мъчи и на какво се дължи занемаряването, ако има такова. Затова според мен не е хубаво да се подхожда с "щом аз мога, значи всички останали са длъжни също да могат".
Хората са различни, имат различни болки и различни приоритети, генетично изходжат от различни изходни точки. Така че всичко е нормално...
Това е най- адекватното мнение и изчерпва темата за мен. Много мразя някой, чиято единствена грижа е какво червило да си купи или как да си направи мазната коса обемна, да раздава присъди. Не визирам непременно авторката на темата и го казвам като суетен човек, който досега е имал време и желание да се погрижи за себе си, за да няма първосигналност ти си дебела, мръсна и космата. Simple Smile
Напоследък се усещам как давам превес точно на хигиената (в широко значение), не на грим, прически и специален маникюр. Косата гледам да е чиста, нито суша, нито изправям, къдря и тем подобни, ноктите държа да са добре оформени, последните месеци ми почиват без лак и т.н.
НСЧ също е права, че на някои не им се налагат хиляди ритуали, за да заприличат на човек и мен лично ме дразнят тези, които много се напъват. Най- яркият пример са именно момичетата с неособено гъста коса. То не е филиране, не са хиляди стилизиращи продукти, спрейове, лакове и какво ли не. Еми, не става, сори Laughing

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 00:08 от The Catcher in the Rye

# 206
Малко неделно разведряване на темата: https://www.youtube.com/watch?v=k2O2NmYp-fo. Съжалявам, че е чалга, принципно не слушам такава музика, но иначе текста е по темата.

# 207
Оффф, не изчетох всичко, признавам. Но се ужасих от себе си. Аз съм много побеляла. Косата ми за капак е гъста инак, жива, и расте с високи темпове. На всеки две седмици се налага боядисване на корени. Представям си, авторката да ме види ден преди оправянето на тези корени. За мен лично е огромно бреме това, на 10 дена да трябва корени да оправяш. Crazy Tired

# 208
  • Варна
На мен пък ми е писнало от намазани кукли барби, които си мислят, че целия свят се върти около тях и им е длъжен.
Защо си позволявате да коментирате хората, като не им знаете проблемите.Винаги съм мразела арогантността.
На фризьор ходя веднъж на 2-3 месеца, все още съм с естествения си цвят и лека подстрижка ми стига  Flutter.Мразя да ходя на козметик, после поне седмица кожата на лицето ми е възпалена, спрях да си го причинявам.Ноктите ми са изрязани до дъно без лак,  пречат ми на работата.На фитнес не ходя,природата ме е дарила с ген, максимални килограми 53.Да бягам километри не мога, с премахната щитовидна жлеза съм, на изкуствени хормони и пръхтя като парен локомотив.
И аз обличам анцунга и отивам при глиганите  Crossing Arms

# 209
Молете се да ви пипне някоя автоимунна гадост, че с кортикостероидите ще ви се ракаже играта и на фитнеса, и на поддръжката, и на хигиената на връзката и красотата.

Сигурно искаш да кажеш 'Молете се да НЕ ви пипне" Laughing Иначе да, точно това щях да напиша. Едно Хашимото и хубавото тяло е заминало. Често пъти, когато се превъзнасям пред огледалото, точно това си казвам. Дай Боже да не се случва, че ни фитнес помага, нито нищо. Да не говорим, че води и до намалено либидо и депресия. Да не дава Господ!

Общи условия

Активация на акаунт