За хигиената във връзката

• 20 728
  • 365
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Успях да си контузя едното рамо при плуване и 5 години по-късно още не е възстановено на 100%. Тъй че всеки случай си е сам за себе си и не бих правила обобщения.

Особено при хора с наднормено тегло хич не е трудно да се контузиш перманентно, напрежението върху ставите е твърде много.

Можеш да си контузиш рамото и ако не вземеш внимателно завоя към кухнята или се протегнеш рязко да пернеш един задвратник на милото. Joy

И колкото по не мърдаш, толкова по- лесно ще се контузиш при обикновени и ежедневни движения.
Всъщност, плуването е това, което се препоръчва на хората с наднормено тегло, но все пак, човек трябва да има елементарна спортна култура, за да не си навреди.

Мисля, че оформихме два лагера- на по- едрите, не обичащи да мърдат и на по- елегантните, за които движението е необходимост.
Аз бих адмирирала едрите, които си поддържат ставите. Peace

# 361
Пропускаш два основни лагера - на едите, които редовно спортуват, и на елегантните, които не понасят спорта.
Да, да, знам, че не вярвате, но това не променя реалността  Joy

# 362
  • където ми харесва
Изобщо не знам защо се делите на лагери.
Мисля, че дори тема "Космополитан срещу Гламър" да бях пуснала, пак щяхте да се разделите на лагери и взаимно да се обиждате.
Нека всеки си живее както му е най-добре.
Моля, Не се сърди, човече, заключи я тая тема!

# 363
  • София

И другото е, че конкретно на нас спортът не ни носи удоволствие или удовлетворение някакво. Други са ни хобитата. Та стига с тази спортна панацея.  Tired

И от какъв зор ще ги довършвате тия " подскоци", като сте на мнение, че не само не са ви нужни, ами ви носят отрицателни емоции? newsm78

Мисля си, че нещо не си доразбрала- спортът не е панацея, но не е и мъчение, каквото вие сте си спретнали, щото хората били го харесвали.
Всеки си избира движението, което му доставя удоволствие.

# 364
Пропускаш два основни лагера - на едите, които редовно спортуват, и на елегантните, които не понасят спорта.
Да, да, знам, че не вярвате, но това не променя реалността  Joy

От тези болднатите съм и затова изобщо не чета последните ви коментари.
Естествено не съм се оставила на течението, движа се много, нося бебета, колички, пазарски чанти. Стига ми за момента...

# 365
Нека всеки си живее както му е най-добре.
Именно!

Моля, Не се сърди, човече, заключи я тая тема!
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт