За хигиената във връзката

• 20 727
  • 365
  •   1
Отговори
# 315
Проблемът с "направените" жени е, че в над 80% от случаите излиза смешно. Просто махленските фризьорки такъв стил си умеят. Рядко виждам направена жена с внушението на Кейт Мидълтън- винаги има някакъв % пошлост.

Дългите нокти какви хубави бактерии въдят под себе си...

# 316
Не знаех, че да имаш поддържан маникЮр може да повлияе на гледането на деца, както и не знаех, че е задължително остър и лЮщещ се  Tired.

# 317
Не че влияе, но ми се иска жена с дълги нокти да обясни как спазва хигиена- защото когато непрекъснато приготвяш храна, забърсваш храна, миеш и в почивките помагаш с пластилин- тоя маникюр ще е отличен магнит за набъкване на подноктието с гнусотии.

Освен ако не са ниско изрязани и лакирани нокти, което в повечето случаи изглежда странно.

# 318
Проблемът с "направените" жени е, че в над 80% от случаите излиза смешно. Просто махленските фризьорки такъв стил си умеят. Рядко виждам направена жена с внушението на Кейт Мидълтън- винаги има някакъв % пошлост.

У ваше село може и да е така, но у наше си е съвсем в норма направената българка. Да не говорим, че много световни брандове навлязоха в БГ през последните години и приличното облекло (стайлинг) е достъпно повече от всякога.
В момента съм с дълги нокти, наистина е неудобно за смяна на памперс, че има опасност да издера детето. Чисти и красиви са, все пак си мия ръцете по 1000 пъти на ден. Вероятно ще ги изрежа скоро, че не поддържам принципно такъв маникюр, ама може и да ги оставя, да дразня глиганите...

# 319
"Направена" носи леко присмехулен характер, не е синоним на нагласена, защото не става дума за облекло и стил, а за съчетаване на задължителни компоненти без стил, а и без връзка помежду им, пък облеклото може и анцуг от лъскава материя да е. "Направената" задължително е с намазано лице, поне с три ката продукти един връз друг, въпреки жегата, пред вида на ноктите ѝ всяко яйце на Фаберже се напуква от завист, а косата е изправена, силно изпъната назад, така че и веджите се дооформат с тази стъпка и вързана на опашка.

# 320
Винаги съм с лак, но и с къси нокти, защото иначе не мога да работя.

# 321
  • София

Ох, Сирен, мине не мине, че като се изхвърлиш, да ти се чуди човек! Peace
Как да видиш човек в твоя затворен комплекс или по улицата с внушението на Кейт Мидълтън, като нито потеклото, нито парите, нито начина ѝ на живот нямат?
Излъчване с прическа няма как да постигнеш.

# 322
Моите нокти са винаги лакирани, но също къси, от друга страна ползвам и ръкавици та не знам какъв е проблемът с хигиената и дълги да са ми?

Всеки си има неговите разбирания, но не виждам защо се борите толкова, за да докажете, че сте по-по, като не се лакирате например или ако го правите.

Заглавието на темата звучеше доста по-интересно, защото милих, че ще си говорим за отношения, лъжи, споделяне и пр.

# 323
Абсурт, че аз да не стоя само в комплекса и по улиците...хайде сега, и с други хора се срещам. Напоследък просто цялата мода в грижата за вида има известна доза пошлост. По принцип всички се правят "по модата", виж снимки от 80-те с голямата коса. После по едно време имаше една мода да си извиваш филираните кичури до средата на лицето, като Рейчъл от Приятели (то и така се казва прическата, The Rachel:)

С прическа може доста да се постигне. Хайде да не се обиждаме на затворен комплекс, но някои дами успяват да постигнат приличен ефект, други се увличат по модата и става смешно. Някои си слушат фризьорката и дори да е прескъпа, ако идеите й са странни, няма как видът да е нормален. Да не говорим, че голяма част от стайлинга има леко травеститско внушение. Изобщо цялата мода като че ли е направена с идеята да даде на жената визия на мъж, дегизиран като жена.

# 324
В момента мъжките прически са много по-интересни и разнообразни от женските, но бегецът си има една-единствена прическа и него моди не го ловят - късо с машинката - и зиме, и лете. Като войник, тамън излязъл от карцера. Или като министър-председател.

# 325
В момента мъжките прически са много по-интересни и разнообразни от женските, но бегецът си има една-единствена прическа и него моди не го ловят - късо с машинката - и зиме, и лете. Като войник, тамън излязъл от карцера. Или като министър-председател.
И това не е вярно, явно не се разхождате много по улиците.
Много добре облечени млади хора има в България, а мъжката прическа от няколко години търпи голямо развитие.

# 326
  • Варна
Да, сега косата я сляха с брадата  Sick.Чудно!

# 327
Нормално е да дойдат на мода големите бради. Плешивите мъже компенсират я с мустаци, я с брада, а заради трайната тенденция да си бръснат главите, явно са развили синдрома на плешивеца и ето ти ги клонингите на Астор.
Само се чудя тези дълги и гъсти бради не замирисват ли на клошар лятото.

# 328
  • София

С прическа може доста да се постигне. Хайде да не се обиждаме на затворен комплекс, но някои дами успяват да постигнат приличен ефект, други се увличат по модата и става смешно. Някои си слушат фризьорката и дори да е прескъпа, ако идеите й са странни, няма как видът да е нормален. Да не говорим, че голяма част от стайлинга има леко травеститско внушение. Изобщо цялата мода като че ли е направена с идеята да даде на жената визия на мъж, дегизиран като жена.

Сирен, с прическа се постига.............прическа, а излъчването е нещо съвсем различно.
Не те обиждам на затворен комплекс, защото аз пък съм от " отворен" такъв.
Златна да ти е прическата, аристократизмът си е вроден, но пък си има и  отрицателните черти.

А, за травеститското внушение на съвремения стайлинг, си напълно права.
Но, това е една друга тема и ще се върна пак към прайда, та затова спирам.

# 329
Аз също държа човека до мен да следи здравословното си състояние и да се грижи за себе си. Преди няколко години имах връзка, която беше доста задоволителна, докато не разбрах, че мъжът беше минал няколко операции за отстраняване на тромб. Е, в това няма лошо, ще кажете, така е. Но той беше активен пушач и ядеше всевъзможни боклуци. И въпреки че беше един от най-милите мъже, които съм срещала, си тръгнах. Винаги мисля за бъдещето и не исках постоянно да се страхувам от трагичен изход, особено като знам, че в определена част зависи и от него, а той не прави усилия да се промени.
Друго,  за което се сещам, аз спортувам и винаги имам едно наум за мъже, които не го правят. Поне за здраве, ако не да изглеждат добре. И в годините, ако аз продължавам да спортувам, а мъжа до мен се откаже и отпусне, вероятно няма да съм доволна. Не знам дали ще го изоставя, но ако зависи само от него, бих го бутала към спорта.

Общи условия

Активация на акаунт