За хигиената във връзката

• 20 865
  • 365
  •   1
Отговори
# 225
Оффф, не изчетох всичко, признавам. Но се ужасих от себе си. Аз съм много побеляла. Косата ми за капак е гъста инак, жива, и расте с високи темпове. На всеки две седмици се налага боядисване на корени. Представям си, авторката да ме види ден преди оправянето на тези корени. За мен лично е огромно бреме това, на 10 дена да трябва корени да оправяш. Crazy Tired

Това е първият линк, който ми попадна, но го давам за идея. По магазините има разни такива и вършат мнго добра работа.

https://www.beauty.store.bg/p188292/l-oreal-magic-retouch-sprej- … -beli-koreni.html

Но това е решение за една вечер, ако излизаш някъде. Силно е и няма как да се ползва често! Боядисва скалпа и цапа възглавницата и е добре да се отмие преди сън. Не решава въпросът за бързоникнещи корени.  Rolling Eyes

# 226
Оффф, не изчетох всичко, признавам. Но се ужасих от себе си. Аз съм много побеляла. Косата ми за капак е гъста инак, жива, и расте с високи темпове. На всеки две седмици се налага боядисване на корени. Представям си, авторката да ме види ден преди оправянето на тези корени. За мен лично е огромно бреме това, на 10 дена да трябва корени да оправяш. Crazy Tired

Това е първият линк, който ми попадна, но го давам за идея. По магазините има разни такива и вършат мнго добра работа.

https://www.beauty.store.bg/p188292/l-oreal-magic-retouch-sprej- … -beli-koreni.html

Хаха, преди малко и на лични ми го предлагаха. Пробвах. Измива се, и се превръща като ужаса от спиралата на всяко излизане-сложих ли си спрея за коса?! и изключих ли ютията Simple Smile))))

# 227

Цитат
В работното ежедневие си ходя толкова неглижирано, че повечето няма да ме разпознаете ако ме видите по улиците.

Ама имаш хубаво тяло и не ти дреме, затова. Човек с хубаво тяло, една тениска и едни къси панталонки да сложи и не му трябва повече.

Е късмет де, ама не плюе по пълните, видиш ли как са се запуснали  Rolling Eyes

Ами то обикновено, който си има тяло и се харесва достатъчно, и е в хармония със себе си не плюе по никой. Това съм забелязала. Камо ли да гледа колко са се запуснали и да им се чуди "що се оправдавали, че нямат време да се грижат за себе си". Ми щото така искат, затова. Тяхна си работа.

Цитат
бе не е баш всички да са дебели. Екс е с Хашимото. От единия вид се слабее, а от другия се качва, но има и изклщчения. Братовчедка ми има Хашимото от типа, от който се качват килограми, а тя упорито поддържа едни 48. Само веднъж качи, когато яко и се разбиха нивата, но това беше за вече 20 години.

Да, зависи хипер или хипо функция има жлезата. Както и да е, въпросът е, че и при други хормонални дисбаланси в повечето случаи се качават килограми. И дори да са три, четири килограма отгоре, ако си 55 и качиш 4 килограма, си проличава веднага.

Екс, не е с Хашимото, слава богу. Peace

# 228
  • Варна
Сега прочетох поста на авторката в друга тема за запуснатите майки и плешивите мъже. Това ми бе достатъчно.

# 229
Нарочно ли се правите на неразбиращи, или просто си чешате следобедно егото колко сте прекрасни и здрави, въпреки че нищо не правите?

Със здраве, освен теб и Гъгъл, друг не видях да се изтъква.
Стига бе!  Crazy С какво съм се изтъкнала? Навсякъде твърдя, че спортът е необходим, никъде не говоря за външен вид и прелести камо ли за моите. Ама вярно много остро реагирате.  newsm78

Няма никакво значение дали имаш излишни килограми или си фиданка, въпросът е да не се оставяш по течението за прекалено дълго и... и май не ми се пише вече в тази тема. Усещам, че при такава негативна настройка каквото и да кажа ще се извърти максимално.
Последните ти постове са черно-бели.
И точно това ги прави арогантни.
Лекуваш всяка болест със спорт.
Няма как да се поставиш на мястото на една изморена и изтощена кърмачка със следродилна депресия например, след като още нямаш деца.
В нейното положение нито спорт би и помогнал, нито розов маникюр, а най-малкото мъжът и да я нарече повлекана. Тези жени се нуждаят дълготрайно от помощ от страна на съпругът, за да се наспят, тялото им да отпочине.
Нищо подобно. Не се лекува нищо само със спорт. Просто в повечето случаи помага и разбира се, че не визирам случаи, в които е строго противопоказно - след операции, след тежки раждания и прочие. Освен това никъде не коментирам изтощени кърмачки - това е период от няколко месеца/година-2-3. Не трае цял живот. Вкарвате темата в крайности. Сега се замислих по въпроса и всъщност около себе си наблюдавам повече момичета под 30 години, които неглижират здравето си. Изобщо не гледам дебели ли са, това е последен фактор. Само че го карат на джънк фууд и се задъхват по стълбите до 4-тия етаж. Жените след 30те обикновено вече са си създали някои навици и са улегнали, като цяло имат по-добра визия (не генерализирам, само лични наблюдения).

ПП. Не съм чела другата тема със запуснатите майки и плешивите мъже? Може ли линк, че ми стана интересно какво толкова е казано?  newsm78

# 230
# 231
Аха... да, вече разбирам защо реакциите са такива.

Постът на КатяАБВ с мъжа, който реже лук рано сутрин, за да не се лютят очите на жена му беше прекрасен. Simple Smile

# 232
  • Испания
И без мненията в другата тема е ясно от първия пост на авторката отношението ѝ към "чуждата паница" и гледането в нея, затова и така реагирах.

Цитат
Масово жените са повлекани, особено след като са родили...
Мъжете от своя страна са в подобно положение-масово са плешиви...

Как пък не ги е срам мъжете да не се поддържат и да се оставят да оплешивеят!

И преди го писах: да се смее ли човек или да плаче? Ужас някакъв! Sweat

# 233
  • София
В интерес на истината, днешните момичета или са по- пълни от нормалното, или са хърбави- без мускулче което да оформи скелета.
Нормално е, след като в училище вече не минават треньори, които да набират състезатели по различни спортове, а за да ходят на спорт, трябва хем да ги водят родителите, хем да плащат.
Като прибавим масовото тръгване на работа рано- рано след раждането, без да се създадат хранителни навици и хвалбата на все повече млади мами, че кухнята им е за украса, резултатът не е изненада.

Аз за себе си отчитам, че спортът ми е дал много- и фигура, и издържливост, и закаленост, позволяваща ми рядко да настивам и хващам грип.
Виж, за по- сериозни заболявания, всеки плюе в пазва, защото обикновено не зависи само от него.

# 234
  • София
Зависи от училището. В нашето има 4 спорта за момичета. Но, в интерес на истината, удари ли ги пубертета, доста момичета се отписват.

# 235

Но това е решение за една вечер, ако излизаш някъде. Силно е и няма как да се ползва често! Боядисва скалпа и цапа възглавницата и е добре да се отмие преди сън. Не решава въпросът за бързоникнещи корени.  Rolling Eyes

Нищо подобно, трае по няколко дена и нищо не цапа. Сега точно това не знам де, но има други такива.

# 236
Аз пък много харесвам днешните момичета, покрай сина ми имам възможност да виждам и говоря с девойки на 14-15 и съм възхитена - всички от класа му например са красавици - с хубави фигури, високи, с гъсти и лъскави коси. Албумът им за завършване изглежда като каталог на агенция за красота, вместо като годишник на пъпчиви пубери. Сигурна съм, че ще се превърнат в чудесни жени.

# 237
В интерес на истината, днешните момичета или са по- пълни от нормалното, или са хърбави- без мускулче което да оформи скелета.
Нормално е, след като в училище вече не минават треньори, които да набират състезатели по различни спортове, а за да ходят на спорт, трябва хем да ги водят родителите, хем да плащат.
Като прибавим масовото тръгване на работа рано- рано след раждането, без да се създадат хранителни навици и хвалбата на все повече млади мами, че кухнята им е за украса, резултатът не е изненада.

Аз за себе си отчитам, че спортът ми е дал много- и фигура, и издържливост, и закаленост, позволяваща ми рядко да настивам и хващам грип.
Виж, за по- сериозни заболявания, всеки плюе в пазва, защото обикновено не зависи само от него.
Hug
Напълно съм съгласна с всяка дума.

# 238
  • Варна
Аз пък много харесвам днешните момичета, покрай сина ми имам възможност да виждам и говоря с девойки на 14-15 и съм възхитена - всички от класа му например са красавици - с хубави фигури, високи, с гъсти и лъскави коси. Албумът им за завършване изглежда като каталог на агенция за красота, вместо като годишник на пъпчиви пубери. Сигурна съм, че ще се превърнат в чудесни жени.

Защото ги гледаш с други очи Янечек.Ти виждаш дълги и изящни пръсти, някоя като авторката ще види непрофесионално оформени нокти.Ти ще видиш чисто спретнато момиче, авторката ще види модел блуза от преди 3 години, примерно.

# 239

Ти пък от кога стана толкова позитивна  Grinning.
Съгласна съм, че повечето деца изглеждат добре и тук и в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт