Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро CoffeeDonutHamburger
Марги Flowers Cherry BlossomFlowers BlossomNature Sunny

Тъкмо се зарадвах, че сутринта качването от новата версия работи и ще мога да си завъртя снимката и ........видях съществен пропуск!!!!!!!!!! Снимките са направени така, че само да си губиш времето да ги изрязваш и да ги обръщаш огледално в самото изображение , а не както на мобилните устройства , да можеш да я завъртиш по часовниковата стрелка . Това беше една от най-важните опции , които трябваше да направят . С тия телефони , снимките винаги са настрани и не ми се занимава да я запаметявам , редактирам и да я качвам ТУК ....

Затова, независимо, че я качих от НОВАТА ВЕРСИЯ ...продължете да извивате шия, за да разгледате снимката пусната от гологлавия бойфренд /вървеше комплект с червенокосата / явно са към яхт клуба. Правят снимките , носят лъка на Чачо .........

Отбелязал е Ча и собственика на яхт клуба Edhem Dirvana

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/t50.9793-16/18030735_84 … 97725968384_n.mp4

Има и две клипчета с плувците Hands Clap

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/t50.9793-16/14910948_15 … 94537572352_n.mp4

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/t50.9793-16/14654287_14 … 36556042240_n.mp4

И Байрактара на рождения ден на новинарката:v:

А както чувам и тази нощ са причаквали рибите .......

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/t50.9793-16/14765991_35 … 88074307584_n.mp4

Може би Ча ......

# 211
  • Варненска клюкарка
Чачун си е, тез бедра нИмоЙ да ги сбъркам hahaha Страхотна подводна седянка- четене на вестник под свежа вода, скици hahaha
Очаквах и някоя нощна изненада, но все още няма....
На снимката с плуващите жени, най-вдясно на снимката с белия бански е Илкнур Peace

ПП Диде, всичко това което си забелязала го напиши в онази тема, обикновено взимат под внимание забележките Peace
Вчера аз и една друга потребителка от нашия подфорум измъцахме че орязването на снимки трябва да е втора опция, а не първа и Мама каза че ще го оправят Peace

# 212
Иве , това с изрязването е много досадно , особено от телефона .....като натисна да изрязвам и прозореца за избор се събира на точка , почвам да го влача .......насам , натам ...и се отказвам изобщо .....

Излизали са през нощта ....новинарката е пуснала клипче , но само с мъжки гласове ...Те такава реклама си направиха вчера на Яхт клуба , че няма да пропуснат да сложат всички снимки , които имат с тия красавци ....представям се , че е било купон , смях .....

Да сложа каубоя още веднъж за Феми , честно , не си го представях ,че ще заноси в ежедневието си тази шапка , но ...коя съм аз да знам Hands V

Иве , на подводната снимка , до белия бански на Илкнур , са  черните бикини на бременната и приятелка и собственичка на яхт клуба ....Hands V За краката и тяло  в шарен бански ....няма инфо SatisfiedSmileySmileStuck Out Tongue Closed Eyes

Animal BeetleFlowers HibiscusAnimal AntAnimal DolphinAnimal ScorpioAnimal Tropical FishAnimal Whale

В Туитър са разпознали гласовете от нощния риболов , клипчето , което е пуснала новинарката в своя инстаграм

РАЗГОВОРА SmileSmileySatisfied

Abi inanılmaz -Kıvanç
8 saat dedik bütün gece aydınlatıyo işte..
Süper yani -Çağatay 👀

А както чувам и тази нощ са причаквали рибите .......

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/t50.9793-16/14765991_35 … 88074307584_n.mp4

Може би Ча ......

ВСИЧКО РАЗБРАХ Stuck Out Tongue , но явно Ча и Киво са били на нощен риболов  Hands V

Ще постна клипчето и от Туйтър , за тези , които не отварят инстаграмовите Misc Wrench

https://twitter.com/LLTCU/status/885612716542636035

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 10:17 от diana72

# 213
  • Пришълец
Оле Диде, ти същински детектив Joy Толкова инфо ни носиш bouquet
Гледам разучаваш и новата версия..... при това в детайли Laughing Признавам, и на мен ми е интересно. Все пак е нещо ново Peace

# 214
Марги Flowers AppleFlowers CherriesFlowers Peach

да сложим малко и от старите снимки ...

ПРЕКРАСНИ ....няма значение ,че сме ги виждали 1 милион пъти .Gift HeartKissFlowers Hibiscus

# 215
  • Варненска клюкарка
Аз пък се чудя къде е Башак. Ади нашия човек може да си е в разнообразна женска компания, няма си официална половинка че да я мислим и нея Mr. Green

Скрит текст:
На мен много ми харесва възможността да изрязване на снимки, но не да е първа опция. И много лесно се качва изображение от компютър. Само новата визия ми изглежда кофти, все едно съм в поща АБВ ooooh! И тъпите емотикони - както Профи беше казала една част от тях изглеждат като китайци със запек, а друга съссълзи и сополи hahaha А една потребителка беше писала че вече няма нужда да се обиждаме  с думи, просто ще слагаме по някоя крава, коза или куче hahaha

# 216
  • Пришълец
Олд Диде, ама голд.....
Тествам качването на снимки, пък и припомнят ли ми за маргаритената ставам неконтролируема (и тука следва онова зИленичко подскачащо).....
Скрит текст:

Тц, не успях по нормалния начин. Копвам и пействам адреса на изображението, но скобите и съответно img и /img си ги пиша аз. Иначе много чакане май се изисква.

Бел, така е. Ча ни спестява кахъри около половинката, понеже за момента май са предимно еднодневки.....
Ха ха, последното в спойлера ти- самата истина.

# 217
 wavey

Оле Ивчееее, не мога да спра да се хиля  Joyслед като прочетох в скрития текст.
АФК трябваше да свърши със сватбения им танц и дотам, Stop нооооо къде ти. Rolling Eyes
NEW/Джейда Атеш. Confused

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 13:53 от Neidjal

# 218
  • Варненска клюкарка
Още снимки от почиващите Grinning

# 219
И само русалките  Mr. Green

Красавецът  Peace

И ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО ОТ РАНИНИ

Сайтът  Ранини с удоволствие информира своите читатели за това, че сериалът  Нарекох я Фериха  с успех завърши в Чичи. Последната серия на проекта е била с  рейтинг 16.5%, в същото време рейтингът на конкурентния сериал   е бил  6.1%, 4%, и 3.5% съответно. Средният  рейтинг на  сериала по време на цялото излъчване е бил 12,8%.  Хаштага на последната серия е ВЗРИВИЛ социалните мрежи в тази латиноамериканска страна .

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 18:17 от diana72

# 220
  • I Love You 3000
Ох, този Чачо, все си мислех , че не може да го заобичам повече, а той и гмуркач стана Simple Smile
Малко е смешно - мъжете с костюми пък женските по бански. Ама те сигурно са влезли за едната снимка и са излезли. Но все пак едната е бременна - инстаграм , инстаграм , ама е хубаво и да се мисли малко.

# 221
Ети Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers Rose направо си е гмуркач , риболовец , китарист ,барабанист, скейтбордист ....талант SurferSwimmerFishing Pole And FishBasketballTrophy

Видя ли всичките му красиви снимки .....

Илкнур вече напусна яхт клуба ...отиде в

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/t50.9793-16/14337457_14 … 72558878720_n.mp4

сега чакаме жълтурите да напишат , че се появила пак обичайната заподозряна   ....или поне Енгин Stuck Out TongueSmileStuck Out Tongue Closed Eyes

В престижната класация за най-красиво лице на 2017 година по версията на  TC Candler в първите  излязоха  десет   представители на  Турция: Чаатай Улусой, Хазал Кая, Бурак Йозчивит, Керем Бурсин, Ханде Ерчел, Амине Гюлше, Фахрие Евджен, Дилан Дениз, Мелиса Аслъ Памук и Берк Атан. Това е единствената  награда, която  действително има значение в световния шоу-бизнес. Победителите ще  бъдат обявени на 27 декември.

Скрит текст:

Снимките и на Ча и на Хазал са страхотни Hands MuscleHands MuscleHands MuscleHands VHands ClapHands ClapHands Clap

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 21:22 от diana72

# 222
  • Варненска клюкарка
Ох, този Чачо, все си мислех , че не може да го заобичам повече, а той и гмуркач стана Simple Smile
Малко е смешно - мъжете с костюми пък женските по бански. Ама те сигурно са влезли за едната снимка и са излезли. Но все пак едната е бременна - инстаграм , инстаграм , ама е хубаво и да се мисли малко.
Според мен Ча винаги е обичал водните спортове, това с уроците по гмуркане му е напълно излишно занимание, по скоро е изпълнение в стил приятел в нужда се познава по отношение собствениците на яхтклуба Mr. Green Почивката му е пълноценна, изпълнена с интересни занимания, миналата година пък нали го бяха снимали с кайтсърф, явно си пада по такива неща Peace
И аз вчера се питах същото- защо мъжете са с водолазни костюми при положение че са в топло море без отровни и жилещи твари 33uu
Диде, много са интересни тези латино рейтинги Peace Делят ги на тайм слотове, като в някои цифрата може да е по-ниска от на някое шоу в друг тайм слот, но всъщност в крайното им класиране да се окаже по-висока Peace И в този смисъл АФК се явява най-гледана чужда продукция в Чили за всичките години откак съществува такава класация Peace Ти беше сложила тези дни някъде назад това за най-гледания сериал Peace
Между другото в Турция за поредно лято започват пак да го излъчват.... Както всъщност правят и със ЗП, който пък от своя страна, макар и с финал юни 2010 и не знам си колко повторения, пак става световен тренд Laughing Някои и насреща му да бягат, пак не могат да го стигнат, това се казва сериал Heart Eyes Жалко че оная кукувица Еджето вече не може да пише такива неща, много ми се искаше да видя Ча в някаква такава роля като на Киво в ЗП. Да се показват и отрицателните човешки страни- малодушието, страхът, похотта... Уви, ще го гледаме като спасителят на света  tooth

# 223
Айде , започнаха ...

Реха Йозджан започна репетициите за  ролята на бащата -алкохолик  Франк Галахър в сериала "Безсрамници"

Иве , според мен мъжете бяха във водолазни костюми ,защото обикаляха из камънаци ,корали ...

Уесли Снейдер напуска по свое желание Галатасарай една година по-рано ...Ще плати обезщетение от 4.5 милиона евро

Феновете и Енгин Айканат обвиняват ръководството ...Туитър се е разбунил..

Чакат реакция и от Киво

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 22:01 от diana72

# 224
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Едно време мъжете носеха плувки и с тях гмуркането е лесно. Трудно ми е да си представя обаче да се гмуркаш с парашутните бански, които се ползват от мъжете в момента.  Wink

Белл  Hug, Диде  Hug с кофи изсипвате инфо тия дни, с кофи!  Laughing
Морето ще прелее. Joy

Скрит текст:
Очите ми изтекоха в опит да ползвам новата версия  ooooh! Sick

Общи условия

Активация на акаунт