Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 450

на кой е ботуша на Дуйгу или на Бенсуто  newsm78  

от фотографа на Ичарде

оф как ще смогна с дизитата на Хазалка и Сюнгюлката с  Еркан . И двата ще ги излъчват по фокс тв  .  Ичардето го гледах по тв - то но фокса го нямам

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 22:34 от femmi2

# 451
  • Пришълец
'начиии само някоя моделка да не му партнира на Ча, само не новоизлюпена пишман актриса #Cussing out

Феми, и аз се чудя коя е коконата hahaha Много тънко крачето, склонна съм да мисля, че е на Бенсу. По пътя на логиката обаче и Дуйгу си е кльощава. Ако се впускаме в по-задълбочени размисли, Thinking Ча нахилен до уши.... Момата го е приклещила свойски, токчето върху кракът му (може и да ми се струва) newsm78 Предполагам, че е Дуйгу hahaha

Водя ви я.....

# 452
 Подбира  си  проектите и ролите . Явно не му се играе вечния Дон жуан и студент  . Знаем, че може да сваля жените с поглед  и да бъде красив .

Ако инфото за супермена и коджата се верни партнорката ша е колкото да има женско присъствие  Joy

Токчето не е  върху Чачовия крак  .Ча си е кръстосал краката и се вижда крачола и чорапа  Joy

що са  резнали колежката   ?

Марги Дуня е с дреха на маргаритки    Joy  досущ като шаманка  

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 19:44 от femmi2

# 453
  • Пришълец
Маргаритеното ми подсъзнание бе, Феми Blush

# 454
  • Варненска клюкарка
Марги вярно, виж кака как е цъфнала, цялата в маргаритки hahaha
И аз мислА че крачето е на кака, някак много свойски го е заметнала прекалено близо по посока на Чачослав hahaha
Дано това за коджато да са си го смукали от пръстите драскачите, няма да им е за пръв път я hahaha Иска ми се да гледам Ча в съвременна история пък ако ще да се размазва от бой по сценарий- пехливанин, сумист все едно, само да е модерна история.

# 455
 В Станбула ще ги издави  ooooh! и тук го дават за лошо време

ooooh!    Пази Боже !

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 20:26 от femmi2

# 456
  • Варненска клюкарка
Май не е кака, падругите са пуснали тази снимка на Бенсу Stuck Out Tongue Winking Eye Не че е много важно но все пак Blush

# 457
  • Пришълец
Тц Naughty Хич не ми е важна вече кака. Употреби Чачослав и го заряза, оф пак колежка му разби сърцето Mr. Green

Бел и аз съм ЗА съвременна история Praynig, дано дано....

Хазал с приятели от кулинарната академия-

# 458
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тц Naughty Хич не ми е важна вече кака. Употреби Чачослав и го заряза, оф пак колежка му разби сърцето Mr. Green

Бел и аз съм ЗА съвременна история Praynig, дано дано....

Хазал с приятели от кулинарната академия-

Много пуши това дете  ooooh! ooooh!

# 459
 wavey
Къде изчезна Дианчето? Thinking
Скрит текст:
#Teammy_CagatayUlusoy
Мы всегда предполагали, что особой "брехливостью" в Турции отличаются только желтые СМИ, а серьезная пресса предпочитает сначала проверять информацию, а затем уже выкладывать ее в печать. Однако как оказалось, журналисты даже самых официальных СМИ способны перепечатать совершенно "левую" сплетню, не задумываясь ни на минуту о чем же там идет речь. Последней "жертвой" их бурной фантазии стал Чагатай Улусой, которого сайт государственного канала TRT (испанская версия) определил в седьмую часть Игры Престолов (которая уже снята и демонстрируется по американскому телевидению).

# 460
  • Варненска клюкарка
Което означава че и жълтите парцали и тези дето уж трябва да са по-читави са един дол... След такива и други "новини" а иди че им вярвай после ooooh!
Всъщност да, има такива които вярват hahaha какво да кажа, каквито читателите, такива и "новините" hahaha

# 461
 от ПЕ  

Като го гледам ич не страда за   Дуйгу    hahaha прекарва почивката с  аркадаши. Радва се на мечтаната яхта  .

newsm08

визията на Кенан в новото дизи  партньорка му е Мерим Узерли  Sick

Скрит текст:

мустакЯ  на Енгин Акюрек  видяхте ли го  хич не му отива

нещо хубаво  Heart Eyes

Тувана Тюркяй

ще си отиват с Ча да си партнират  

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 18:47 от femmi2

# 462
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много е хубава Тувана  Heart Eyes и много ми харесват чепичките и. Heart Eyes

Тази снимка на Чачко ми мяза на онези които си прави като ходи лятно време при браТчедите. Thinking Има доста такива, правени през различни години, все са на този селски имот. Peace
Тенисчицата му е любима явно.  hahaha

За Дианчето и аз питах на предната страница. Не знам къде е, но не е влизала в Маммата от 20-ти вечерта. Дано е добре  Praynig и просто да е някъде без нет, затова да не е влизала.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 15:17 от profi_1

# 463
  • Пришълец
мустакЯ  на Енгин Акюрек  видяхте ли го  хич не му отива
Видях го мустакатият Гинчо tooth, не ми харесва, но той по принцип не е мой тип..... Да взима и Несла, и лудогорския от Ча, халал да са му Mr. Green

Феми, хубаво момиче е Тувана. Не съм я гледала никъде, но и според мен ще си отиват с Ча.
Пък няма да е лошо нашият да го подредят и до Берен. Възрастовата разлика в нейна полза не е малка (6 години), но пък с КочА в Кьосем са 8......

И друг път е отсъствала Дидето за седмица-две, да се надяваме, че и сега е добре и скоро ще се появи Praynig

# 464
 Тувана я гледах с Баръш Калъч и ми хареса как играе  Peace

Ще си отиват с Ча негов тип е .Нашия си пада по   стряскащи крокита   ooooh!

Ча тва лято няма ли  да посети родата на село  и братчеда ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт