Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
 От братята  малкото с   причОската   най - сладко Heart Eyes

мИлиционера Джингиз  влюбен във Филиз  няма ли някой Сарп  Joy

Ча си ръчка тела   , а ония на дивана са мляскат  Mr. Green  Мой да играе на игра в тела си или чИте с коя поредна го спрягат    hahaha  

Рускините бистрят  тия на яхтата къде спят  има ли стай за тях   Joy  

Берк   е бившия  на Дениз Маршан съдружничката на Башак

миналото лято със Сечко били компания

Нашата история  звучи като  любовно дизи   . Хазал е хубава Heart Eyes

кой актьор играе Джингиз  ?

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 19:25 от femmi2

# 481
  • Варненска клюкарка
Новият ни екранен зет и той в кандидат листата за най-красиво лице на 2017 г. Тук наистина изглежда добре Peace

На яхта пълна с жени Ча изглежда че скучае hahaha Какво да кажа.... настроението му според мен щеше да е различно, ако беше пълно с мъже и ловяха риба...примерно tooth

Феми вероятно ще е любовна история, комшиите и в драми и в комедии си търсят ашка ooooh!

# 482

ловенето на риба го влече  Mr. Green

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 11:03 от femmi2

# 483
  • Пришълец
Обстановката в портиерската дупка даваше доста ясна представа за финансовата нестабилност на Чепикови, та в този смисъл ми харесваше Mr. Green, но сега при положение, че едно от главните действащи лица е същото не знам как ще е 33uu
Пода забелязвам пак ще е застлан с два-три броя различни килими, черги и пр. hahaha
Много хубава Филиз ще е Хазал Heart Eyes
Цитат

Актьорския състав

Филиз, Дженгиз... чак и рима Joy
Феми, мисля си, че Дженгиз ще е този четвъртият на втория ред newsm78
Пък хлапето вярно много сладко Heart Eyes

# 484
Марги    айде на яхтата    да не скучае   само да ми паднеее   smile3508

Няма да е  история за принца   и бедното момиче , щото и Баръш  ша е от тяхната черга  newsm78

В комедия ще е интересно да я видим  . Ча  играе различни роли  . Това за един актьор е важно . Хазал  може да играе  Peace

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 21:07 от femmi2

# 485
Още малко инфо за Хазалиния сериал.
Скрит текст:
#Teammy_Bizim_Hikaye

Совсем скоро на экраны Турции выйдет сериал Наша история / Bizim Hikaye производства телекомпании Фатиха Аксоя MED Yapim, подарившей нам такие сериалы как Я назвала ее Фериха, Статус отношений: запутано, Мама. К уже известному нам актёрскому составу Хазал Кая, Бурак Дениз и Реха Озджан присоединились Пынар Торе, Ягызджан Коньялы, Корхан Фырат, Беркай Акын, Эврим Доган, Несрин Джавадзаде, Альп Акар, Неджат Уйгур, Омер Севгили, Мехметджан Минджиозлу, Зейнеп Селимоглу и Исмаил Карагёз.

В режиссёрском кресле Сердар Гёзелекли, в портфолио которого такие проекты как Жизнь полна чудес и Улыбки хватит, а сценарием займутся писательница Хатидже Мерьем, работавшая над адаптацией Отчаянных домохозяек для турецкого телевидения, а также писавшая сценарии к сериалам Мама и Война роз и Бану Киремитчи (Статус отношений: Запутано). Сериал является адаптацией популярного англо-американского проекта Бесстыжие и пока не ясно как такая смелая тема "ляжет" на турецкую почву.

В центре сюжета - история семьи, проживающей в одном из бедных кварталов Стамбула. События будут происходить после того, как семью из шестерых детей бросит мать. Отец семейства - Фикри (Реха Озджан) алкоголик, который с трудом держится за жизнь. Старшая дочь Филиз (Хазал Кая) заменяет мать своим братьям и сестре: старшему брату-вундеркинду Рахмету, безнадежно влюблённому Хикмету, скрывающего свои запретные чувства от близких, добросовестной и чувствительной Кираз, пофигистичному Фикрету и полуторагодовалому Исмету.

Когда Филиз встречает Барыша (Бурак Дениз), она уверена, что в её и так сложной жизни нет места для любви. В свою жизнь Филиз не впускала никого, кроме соседки и близкой подруги Тюлай. Однако Барыш влюбляется в девушку с первого взгляда и пытается сделать все, чтобы добиться её расположения, став частью её семьи. Однако история этой любви окажется не такой простой, когда в нее вмешается влюблённый в Филиз офицер полиции Дженгиз, который намерен вставлять влюблённым палки в колеса. Помимо Дженгиза, отношениям будет мешать тайна, которую скрывает Барыш (в оригинальной американской версии он отпрыск богатой семьи, который скрывает этот факт от возлюбленной и на досуге подрабатывает угоном машин).

Однако перед нами вовсе не любовная драма по типу Ферихи, в центре сюжета - история всей семьи с её проблемами, радостями, горестями, интрижками и недоразумениями. На голову влюбленных Филиз и Барыша свалятся все неприятности, которые только может доставить многочисленная и проблемная родня. Встречаем турецких Бесстыжих уже в сентябре на телеканале FoxTV

# 486
  • Пришълец
Марги    айде на яхтата    да не скучае   само да ми паднеее   smile3508

Скрит текст:
Няма да е  история за принца   и бедното момиче , щото и Баръш  ша е от тяхната черга  newsm78

В комедия ще е интересно да я видим  . Ча  играе различни роли  . Това за един актьор е важно . Хазал  може да играе  Peace

Heart Eyes

Не му знаем точното местонахождение, баджаначке Mr. Green Дида е по тази част, не ѝ убягват подробностите, но още я няма.. Flowers CactusFlowers CactusFlowers Cactus
Много хубав Емко Heart Eyes

Тези двечките явно поддържат приятелски взаимоотношения Party

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 23:10 от Маргарита Н.

# 487
  • I Love You 3000
Като писахте за мизения Феркин "суит" и се присетих за един въпрос, който много ме човъркаше през Ичердето и на който не получих обеснение от филма. Та реших да си напиша монолог, а на който му се дискутира - добре дошъл Simple Smile

Между другото - Здравейте  Hug

Та, озадъчението ми е следното - Колко им беше заплатата на Сарп и Мерт като полицай, че можеха да си позволят да сменят по три коли на серия? И каква е тази полиция с толкова много къщи за криене , в който могат да приютяват по 3-4 човека? Не знам дали разбирате какво искам да кажа , опитвам се да систематизирам няколко въпроса в едно изречение, за да не се разтягам много , ама май няма да е.  Laughing

Понеже сега нали тръгнах да заглеждам филмографията на Енго - КВФ - то изгледах, "До живот" попрепуснах и сега тръгнах да гледам КПА-то (трудно го влача заради Тубата, ама се търпи с мишката). Та от там още почече се озадъчих каква е тази тяхна полиция? Там значи - наш Енго, кос коджа комисарин , барабар с брат си (който май се явява главен комисарин) на отдел "Убийства" в Истамбул (един от главните отдели в полицията по цял свят, да не кажа най - главният), живеят в една, меко казано съборетина с майка си, жената и две деца момиче и момче. Буквално покривът им се срути и го кърпеха с найлони, Енго спи в мазето и ходи с пуловери плетени от мама.Момичето(наша Лемка) се оплаква , че няма дрехи(ама не тип Фера - свършиха на Джансу 200-те фусти, утре трябва да ида със собствена жилетка Mr. Green, ами си няма - няма), баткото тегли кредити, за да поправи покрива. Абе мислех си , че по -бедни от Ферини няма да видя, ама при все , че спаха 20 души на 5 легла, Енгови ми изглеждат 2 пъти по - бедни.  Mr. Green И добре там мога да им повярвам, че на полицията не и се плаща много добре, корупция, подкупни ченгета , ала - бала - ок.
Ама това пак ме върна към Ичерде  и колко странно и необяснено ми се стори всичко отностно финансовото състояние на персонажите. И колкото повече се връщам да си го анализирам в главата, защото за мен Чачо е АФК, Делибал, Ичерде почвам на си мисля, че Сарп е най - нескопосан изграденият образ във филмографията на Чачо, след Яман(ама аз него предпочитам да си фантазирам , че не го е играл) - чисто сценарно. Имаха златната възможност да изполват изключителният му талант на макс и не се възполваха от нея. Реално образът му получи дълбочината и емоционална наситеност последните 3 епизода. Буквално ако след време трябва да опиша Сарп, бих го описала само в тези три епизода. През другото време бих обобщила неговият образ с монолога му като бесня покрай едни чували за смет след убийството на полицая  Аслан - Сарп внедри се при Джелял, води жена му на пазар, води сина му на училище, гони този и онзи, на никой не му пука за Сарп. Образът на Мерт имаше много повече "сценарен" хляб в него. При все , че Арас беше брилянтен, сякаш сега ми се иска да бях видяла Чачо като Мерт.

Спирам , че нещо почнах да паля мторетката , пък и да не ставам много дълга.
Лека  Hug

# 488
  • Варненска клюкарка

Марги и аз снощи видях проздравите на Джейда, но този път реших да не ги слагам, те са преди всеки нов проект на Хазал..... Видях и една нейна снимка с такива ужасни вежди doh ... битер две гъсеници и нея реших да не я слагам  Rolling Eyes

Ети, не съм гледала КПА и не знам как е изглеждало комисарчето, но много често по турските филми и сериали има едно преекспониране, едно силно подчертаване на някои неща от житие-битието на героите, което може да е удобно за съответната история, но реално си е точно преекспонирано . Гледала съм обаче тук-там серии от Опасни улици и от там знам че държавата доста обгрижва полицейските служители, имат си доста права и отстъпки, стимулиращи награди и т.н. Често много бедни деца от провинцията кандидатствали в полицейските академии заради възможността да са осигурени откъм храна и подслон, а по-късно и сигурно заплащане.
Не мога да кажа и нищо по въпроса ти за Ичерде, възможно е тези сменящи се коли да са от конфискувани от престъпници, които залежават по наказателните паркинги и т.н. А Мерт може би се е възползвал от парите на татенцето, не знам, имам големи пропуски.
И това с дрехите за мен е преекспонирано. В една страна в която леката промишлиност е толкова развита, не си представям някой да е облечен зле или пък да няма какво да облече, при положение че получава заплата. Има такова разнообразие от стоки и цени че просто подобни липси са ми нереални, отново в графата преекспонирани.
И във Фериха някои неща бодяха очите- живееха без да плащат наем и режийни, Ръза си прибираше чиста заплата, Зехра чистеше къщи за пари, т.е. може и минимални да са били, но доходите им им идваха редовно, синът и той работеше преди да потроши Поршето, значи и той внасяше заплата вкъщи....
И аз като теб Аман не искам да си го спомням дори, за мен това е най-зле конструирания Чачов образ, толкова нереален и фалшив Sick И той в началото ходеше с дрехи като извадени от кофата за боклук, пък иначе имаше изкарана шофьорска книжка- гол и гладен, както казваше често си лягали гладни, пък откъде пари за курсове.... 33uu Ии да не го подхващам нататък, тоз негов образ винаги много ме е напрягал....

# 489

с тази прическа ми харесва  . Визията му в римейка ша е рошава

Що се отнася  до колите на Мерт и Сарп и какви пари изкарват   в сериалите всичко е възможно .

Червената кола на Сарп сам ги  ремонтира   Peace мммм къв секси монтьор  с бицепси омазан с машинно  масло  Crazy Crazy и се репчи на  Мелек .

Мерт  като внедрен от мафията  кебапа му е плащал . Можел е да си позволи коли и собствен дом.

В началото Сарп беше спретнат .Като почнаха да се разкриват нещата  се навличаше с  раздропани пуловери парцаливи   .    С кабзовото яке  как риташе  чувалите и псуваше мноУ  ме изкефи  Crazy Якето е марково   да предположим, че го е купил  от  шофьорската заплата на мафията  Mr. Green

Щяха да изгонят Фюсун от закусвалнята  за неплатен наем  newsm78  Сарп оправи нещата и предплати наема  тогава се зачудих от де извади пачката ? Каза на онзи да не казва  на Фюсун че той е  предплатил и измислаха , че    е размислил и няма да ги гони .

Мелек богата ма   стилистите я навличаха с парцали . И в реала  няма вкус за дрехи .

На финала не показаха фокуса как се измъкнаха живи  от капана .  

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 19:30 от femmi2

# 490
 wavey

Хазал, Бурак и режисьора на сериала.

Ивче, предполагам тази снимка на Джейда имаш предвид, нали?
Ужасна е просто Sick с тези отврат веждаци,  #Crazy уууууужасни са. Sick
Скривам я, doh че не е за показване. Stop
Скрит текст:

# 491
  ох Марги се едно верно ша идем да знаем местонахождението   Mr. Green

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 19:17 от femmi2

# 492
  • Варненска клюкарка
Същата Наде, направо е #Shocked

Сладка Хазалка Heart Eyes

# 493
  • Пришълец
Ох, и аз предположих, че тази снимка на Джейда имате предвид Rolling Eyes Повехна момичето.... Не е предишната. И вече не става дума само за веждите и носа...
Феми, Ча няма да стои на едно място и да ни чака нас или онези дето ще му правят Море от любов Mr. Green

Пък що се отнася до това, че в сериалите старателно изкривяват реалността- вярно е Mr. Green, пързулват ни както си искат.
Че те Чепикови наистина с минимални разходи си живееха допреди да задлъжнеят заради Мехмет newsm09
Фера щрака с пръсти и разхожда маркови парцалки, стипендиантка.... не беше в тежест на родителите си. Мехмет, Зехра, Ръза- работещи. Пилешкото месо беше деликатес и се консумираше предимно на Нова година или когато има по-важен гост, през останалото време я караха на селски манджи Mr. Green
Когато пътуваха за село също избягваха прахосване на средства, гъчкаха се при Гюлфидан и мъжО ѝ вместо с автобус.....
Пък къде отиваха тия всичките парични постъпления  newsm78 newsm78 Joy

...надписът придружаващ колажа беше БарФи Laughing

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 15:14 от Маргарита Н.

# 494
 След Карадай  Четин Текиндор отново ще играе с Кенан Им . в историческия

След успеха на Ичарде  сценаристите  на сериала ще правят отново екшън  с Каан  Урганджиоглу - мноУ завъртена фамилия  #Crazy   Абе като е имал успех Ичардето не значи че и  този ще  го бъде   Naughty  Мъжкият  каст на Вътре беше уникален  .

Ох, бе Маргиии   той  размита за нас нали така казваше   Joy Joy

Беше в Бодрум с Киво но предимно  стои в Мугла - Мармарис  и лови риба  

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 19:58 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт