Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
 Добро утро  Hug

Цитат
Феми, що си изтрила това, прекрасна снимка, предпочитам я изрязана, затова ще я сложа пак.

без да искам я изтрих  ooooh!       Шапото колаж с Ча ли ще е или само Хазалка ?

заминава  и сушата настъпи cry  Дали е с Енгин ? Thinking  Ако го фотнат нейде случайно .Ще тича на брега на ЛА  ша се гмурка  .Там няма да го дебнат .

важнотУ е че шамана  я натири  Mr. Green  

феновете  тъжни пишат гюле , гюле  Joy  bye

След месец  му е РД - то   ша видим  ще има ли купон в бума   и колко  време ще стои в Щатите ?

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 18:50 от femmi2

# 541
  • Варненска клюкарка
Феми, шапката ще колаж на Ча и на Хазал естествено, ще променим малко визията. Дида даде идея да слагаме по-нови снимки на Ча и на Хазал, ще има и малка промяна в заглавието Peace

Ча в страхотна форма, да беше махнал обаче шапката, вече има и коса Grinning

# 542
 Що са сменяме заглавието на темата ?

Скрит текст:
котенцето ми умря newsm45    опитах се да го спасим  но изкара седмица и умря

# 543
  • Пришълец
Промяната в заглавието ще е за добро- глътка свеж въздух Wink, а и смисъла си е почти същият.
Феми spoko

# 544
 wavey

Значи Патрона ни гюле, гюле за Хамерика, на хаирлия да му е. Praynig Party
Аз съм ЗА лека промяна в заглавието на темата, но в момента не ми идват идеи.
NEW

Все забравям да отбележа, че не ми се нрави заглавието "Нашата история", много безлично ми звучи.
Феми. spoko

# 545
 Марги  Hug  Наде  Hug  и на мен не ми се нрави заглавието на римейка  .

Илкнуровица ли ги съветва с тия топузи  #Crazy преди носила ли е пръстени  newsm78

Естествения цвят на косата черен ли беше  ?

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 13:11 от femmi2

# 546
  • Пришълец
+1 Peace за заглавието на новото дизи, едно такова блудкаво...... Спомням си, че и подзаглавието на Марал беше някакво такова- никакво Mr. Green и малко ме дразнеше.
Много ми харесва Хазал на снимките от последните дни, включително и на днешната Heart Eyes

# 547
  • Варненска клюкарка
Еййй и аз идвах със същата снимка Laughing

Наде наистина ще е лека, просто разместване на местата на думите- първо ще са имената на патроните и нататък останалото като сега Peace
Дида ме пита що не вземем да освежим малко и аз си помислих що пък не и без това повтарявм и потретвам наличните шапки и така го решихме Laughing
Марги вече скрои новата шапка, по-нататък ще попроменя малко и първа страница, но за късмет отново Прикачи не работи и не виждам в момента какво има там ooooh!
Когато нещата се оправят ще кача наново историята в снимки, но този път с опциите на новата Мама, за да не изчезват повече....

Феми на Хазал естествения цвят прилича на този, който се вижда на снимката, косата и е тънка, но със силен блясък и цвят на шоколад Peace

ПП За котенцето spoko

Скрит текст:
Почти усетих какво е преди няколко месеца, когато нашия папагал се разболя и едва не умря. Слава Богу сега е добре Heart Eyes  Той гледа с обожание единствено синът ни, нас ни приема като част от пейзажа,(при папагалите е така, направо се влюбват в един човек, а останалите наоколо просто приемат) но човек се привързва, обиква ги душичките и раздялата после е много трудна Rolling Eyes

# 548
Добре че Хазалка има проект   за да коментираме . Патрона  есента ще си почива и ще умува каква роля да играе . Дано се чуе  нещо поне дали ще префърча като супермен .

Скрит текст:
Sick  
на рекламата на Head&Shoulders

си опрайм вкуса с  латино песен

dancing

непубликувана  - Ичарде сет

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 18:19 от femmi2

# 549
  • Варненска клюкарка
Тийзъра на Нашата история Peace

https://www.youtube.com/watch?v=yB11DScbwj8&feature=player_embedded Ето го тийзъра Peace
Хазал много ми хареса, с Бурак добре стоят ... но не съм оптимистка Rolling Eyes
Драгия зрител иска да мечтае, иска блясък, не му трябва да гледа коптори щот голяма част от населението на Турция си ги има за домашно ползване Rolling Eyes А тук мизерията е по-голяма и от при чепикови ooooh!
Даже историята я снимат в беден квартал, а чепикови поне се водеха у Етилер, и мазата им беше по читава Rolling Eyes И твърде много битовизми виждам ooooh!

Ииии внимание, подкрепа от Ча за Хазал  newsm47

И да е работа на Гинчо, едва ли е без Чачово позволение, все пак това е неговият профил и той пишеше преди от него, преди да стане по-активен в Инстаграм. Иначе съм на мнение че Енгин изцяло се разпорежда с ФБ профила на Ча Peace

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 21:34 от Беллора

# 550
Уж на 7, а сега го пуснаха, ако ще са така "точни" и занапред, ооооо. Stop
Голяяяяма мизерия, ужас просто, а Непрежалимата с тези красиви очички Heart Eyes и въобще цялостната й визия в момента Heart Eyes е като кукличка. Heart Eyes
Бурак с Ханде хич не ги възприех, два чифта дълги мигли и дотам(за мен), дори не можах да загледам сериалът им, който го спряха преждевременно. С Хазал обаче добре ми стоят двамата на екрана.
Браво на Чаатай, че я подкрепя, а и защо да не го направи!?
Врагове ли са, що лииии?
Видяхме ги на обща снимка в миналото даже със Серенай, е и, нещо ненормално ли има в това, даже Хазал и зетя видяхме в компания с Ча, е и, изядоха ли се, сбиха ли се, що ли!?

# 551
  • Варненска клюкарка
Не Наде, нито са се изяли, нито сбили, още повече че сме чували от устата му мнението му за Хазал, каквото и да се случва с кариерата му, със сигурност в едно кътче в сърцето му винаги ще има спомен за  първия му голям успех и свързаните с него хора.... Но и лайк от Ча за нещо си, си е събитие Peace
А някои в мрежите вече се хванаха за гушите hahaha Даже подозирам че скоро може лайка да го хване липсата hahaha

# 552
  • в подножието на планината
Привет, момичета, по никое време... Hug

Не можах да се въздържа, като видях тийзъра на Хазалкиния сериал... Rolling Eyes Много е хубава Хазалче... Heart Eyesи партньора й става за гледане...поне не ми е противен, та ще се гледа... Grinning
Дано този път й провърви на Хазалче... Praynig Praynig Praynig

# 553
  • Варненска клюкарка
Дано Илде Peace Радвам се да те видя при нас Heart Eyes Hug
По принцип на Фатих Аксой сериалите като цяло се задържат на екран, рядко има спрени, но тук темата ще е голяма драма и.... оф не знам Rolling Eyes

# 554
Феми,  Hug Heart Eyes!

Този партньор на Хазал е направо разкош пред разбивача на сърца от "Изкушение". Толкова се "вълнувам" кат се сетя за него, че не си спомням името нито на героя, нито на актьора.
Наистина двамата стоят много добре един до друг, макар че тя е нежна като капчица, а той е доста грубоватичък, но по един симпатичен начин. Вярвам в успеха на сериала. Дори и да е много тежък се очертава да покаже начина на живот на голяма част от турското население и с това ще задържи интереса му.

Клипчето ме настрои носталгично към Фера и Емко и ми се догледаха отново - двамата на по 20г., един друг като две половинки на едно цяло.

Общи условия

Активация на акаунт