Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 506
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Иве , това е при почти арестуването им , защото са се гмуркали близо до остров Кос , където е било забранено ....Докато ги разпознае патрула може и с вдигнати ръце да са стояли  Peace

Още снимки от слизането със севгилитата .Туитър полудя  Joy Joy Joy

Да се щастливи младите ...всичко си имат ....красота , здраве , пари ....сега им е момента да се забавляват  Peace

# 331
  • Варненска клюкарка
Да Диде, видях че е от срещата с патрула, а в същото време Ча не прави нищо такова като Киво newsm78
Абе не страдаме от липса на новини Mr. Green Сигурно и още снимки ще излязат Wink

# 332
Да Диде, видях че е от срещата с патрула, а в същото време Ча не прави нищо такова като Киво newsm78
Абе не страдаме от липса на новини Mr. Green Сигурно и още снимки ще излязат Wink

Ча е бил под вода

SwimmerSurfer

# 333
  • Пришълец
Наминавам да видя как са какичките ми Hug Joy /да не се разсърдите/ Laughing
Навсякъде около Ча все още ми се привижда Дуйгу и първоначално новата я помислих за нея hahaha Е, за радост не е. Да ни е честита новата снаА. Другият месец се задава следваща..... Joy
Башак по-готина между другото Peace
Ох, Киво и Ча баджанаци tooth

Примамихте ме и този път Laughing, Бел, Диде...... То плодови салатки, кактуси Joy, маргарелки Heart Eyes
Ще ви омръзне да ме будите от зимния ми сън. Явно съм в такъв период. Пестелива на думи. Иначе не ви изпускам от поглед. Все така сладко си дискутирайте Grinning и по възможност не ми слагайте от любимите неща, че се изкушавам, а всъщност нямам с какво да се включа по темата.

Феми Grinning, аз не засаждам маргаритки целогодишно hahaha Вече цъфтят. Дано се виждат..... Thinking
 smihesorry spam2
Скрит текст:
Скрит текст:

Чачослав го усещам във въздуха hahaha /така немного отдавна се изрази една пациентка от нашето отделение/.
Ей тук е страОтен Peace smile3544, м.м.м (мощен мъжки мъж) Joy

Чао засега! love001

# 334
Хай.Smile
Преди се молехме да видим дружка с него, а сега всеки месец сме с нова снАА коя с коя "по-хубава".

# 335
  • Варненска клюкарка
Диде, когато идва бреговата охрана Чачун си е по тениска на яхтата, не далдисва, ей го до Киво Peace

ПП Сега срещнах инфо че миналата седмица сестрата на Башак е била на яхтата с друг мъж, не знам колко е вярно. Ама ако е, и Ча се е овъртолил с нея, някак много нечистоплътно изглежда- с един мъж, след няколко дни с друг....бля Sick

Маргиии, наминавай по-често, много липсваш Hug

А, ето снимка, балдъзата от миналата седмица, пишат че това и било севгилито. 33uu

Коментира се че в началото нали Ча бил на Кивовата яхта, а после вече на своята но без балдъзата, тя останала на Кивовата яхта с кака, батко и този неизвестен субект  Peace

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 11:21 от Беллора

# 336
Иве , дам ....има някакъв субект до Букетчето .....и то от 4 юли ....

http://www.haberturk.com/magazin/sipsak/haber/1551288-basak-dize … leriyle-yagladi/7

Може би е само приятелка ....

Марги  Heart Eyes много се радвам ,че мина  love001 Знаех си ,че кактусите ще дадат резултат  rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly newsm03

# 337
Букетчето, каката, без коментар съм(не че няма какво да кажа) нооооо нека флиртува нашето момче, да се забавлява щом се чувства хепи и аз съм доволна.
Оххххх тези наши патрончета, да им имам вкуса, но пък веднага се сещам за рускините и тяхната прословута фраза за такива случаи.
Така, че каквото и да правят, с които и да са, щом са ОК, и аз съм. Party
Милата ни Феми,  hahahaще изпадне в див ужас Mr. Green като се появи и прочете за новата ни невеста. rotfImao rotfImbo

# 338
  • Варненска клюкарка

Милата ни Феми,  hahahaще изпадне в див ужас Mr. Green като се появи и прочете за новата ни невеста. rotfImao rotfImbo
И аз очаквам реакцията на Фема, на не я и без това Башак и е черна, пък сега.... tooth
И да има нещо вярно в предположенията за ново севгили, ще е в зоната ня бързите свалки, не вярвам да е нещо сериозно.
От друга страна чета че Ча и кака продължавали отношенията си, тя си работела в Истанбул и правела бързи совалки до яхтата и после обратно.... А иди че вярвай на новините hahaha

ПП Диде, да, тази четворка на Кивовата яхта- Киво, жена му, балдъзата и нейния човек, а довчера Чачун се плацикаше без Букетчето. Радвам се на новините , по-скоро на снимките, любопитно ми е, но истината може да е съвсем различна, самите журналя твърдяха че жената е неизвестна или така им се иска, а то от самолет се вижда коя е hahaha

# 339
 На Букет и Ча ша им тегля Сиктира  Mr. Green Blush #2gunfire

ох Чачославе хормоните яко те тресЪТ  Mr. Green   знаех си    това овъртане на Башак и сестрата не е за добро  !

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 15:18 от femmi2

# 340
Ох бе Фемииииии, rotfImao rotfImbo докато ме разсмя и като прочетох в спойлера, иииии....., Confused дано всичко завърши благополучно.
Ако не друго, то поне папараците си създадоха новини за дни напред.

# 341
Феми  love001 love001 love001 love001 и от мен благополучно  Praynig Praynig Praynig пък ние с теб ще ги оправим тия каки ...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire box box box bash bash bash

# 342
  • Варненска клюкарка
Феми, дано да се възстанови бързо spoko

Наде, не дни, а сигурно с месеци ще я влачат тази история... Дано скоро на хоризонта да се появи нещо по-свежо от балдъзата.... Честно казано не знам коя ми е по-неприятна визуално, кака или балдъзата Rolling Eyes

# 343
Цяла сутрин коментират ,че сините му шорти са от миналата година като беше на яхтата с Киво ...сега му изкараха и фанелката ...Боуи...Дейвид Боуи

# 344

newsm78 Киво казал, че няма нищо между сестрата и Ча  и за некви безработни рибари  ох  тия жълтури  rotfImao
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_227310

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 12:32 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт