Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Варненска клюкарка
Мдам, с всяка  серия летния сериал в главните роли с Чачо и Киво става все по интересен tooth Чакам новата серия с нетърпение Laughing

# 346
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не безработни, а безгрижни  Peace  hahaha
На мен много ми харесва настоящият летен сериал на Киво и Ча. Heart Eyes Heart Eyes
Зачудих се защо решиха, че Ча е в "комплект" със сестрата на Башак. Голяма работа, че слизат и са били на една лодка! После видях, че Киво своевременно е опровергал фантазиите на журналята.
Искрено завидях на бреговата охрана. Wink Laughing Как пък все работя нещо друго! Mr. Green hahaha

Ама много хубава ваканция си карат Чачко и Киво, като и двамата в момента изглеждат супер. Heart Eyes Heart Eyes

# 347

Киво не е като нашия да не мъцва нищо .  Опровергал е слуховете . Другото лято  мой да си помислат дали ша участват в  същия сериал  Joy Joy

# 348
  • Варненска клюкарка
Ми гладни за клюки, до степен че си ги съчиняват сами. Тя и непозната им се привидя че е, пък и от самолет се вижда коя е hahaha И Ча да рече човек че за пръв път я вижда... мне, допреди дни беше почивал с балдъзата и любимия и, а после като си купи своя яхта, същата тази  балдъза си остана там където си беше, при кака си hahaha Ама клюка да става, а Ча им е любимата дъвка, апък това че никога не опровергава жълтините им дава предимство да си пишат квот си искат hahaha

# 349
Стана тя каквато стана, Mr. Green вече си нямаме снАА, tooth до следващата кокона. Laughing
Ето сюжета Laughing на настоящата серия. Mr. Green Joy
Скрит текст:
#Teammy_CagatayUlusoy #Teammy_KivancTatlitug

Кыванча Татлытуга огорчили вчерашние новости, которые он посчитал порочащими честь его друга Чагатая Улусоя. Поэтому решительно настроенный актер решил выступить в роли адвоката и сделал заявление для журналистов. Кыванч объяснил, что девушка на фотографиях рядом с Улусоем - сестра его жены Букет Дизер. После того, как правда вышла наружу, Кыванч может со спокойной совестью продолжать наслаждаться отдыхом в компании друга, которому приписали несуществующий роман и свояченицы, находящейся на яхте Чагатая вместе со своим женихом.

Впрочем, слухи, сплетни и внезапные открытия все больше похожи на третий проект Чагатая Улусоя под названием: "Веселое лето двух друзей и одного стилиста". Летняя комедия с Кыванчем Татлытугом имеет отличные рейтинги в прессе и на телевидении. Тут и стилист имеется, и известный режиссёр под рукой, плюс актёры второго плана, которые периодически сменяют друг друга. В кадре то возникает старая любовь, но появляется намек на новую.

Каждая новая серия интереснее предыдущей - если началось все для главных героев беззаботной рыбалкой на популярном курорте, то уже сейчас перед ними возникает все больше и больше трудностей, например в виде береговой охраны запрещающей им плавать. Сколько ещё продлится этот сериал и пойдёт ли на второй сезон - зависит от рейтингов.

# 350
 Може за тях да е непозната .Башак  е по - известната .  Покрай   купоните и яхтите разбирам , че тетката има сестра .

Скрит текст:
Не искам да стои  писаното у спойлера и го махнах .Благодаря за подкрепата ! Hug

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 17:34 от femmi2

# 351
Аз даже не разбрах, че е имало спойлер и затова не знам за какво ти е била нужна подкрепа. Rolling Eyes

Все едно, Феми. Погал-погал  spoko

# 352
  • Варненска клюкарка
Хазал с приятели от MSA академията Peace

Гинчо почива на Миконос, а Ча и Аталай го лайкват Grinning

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 21:17 от Беллора

# 353
Добро утро  Hug

НОВИ снимки с нашия  Heart Eyes

# 354
  • Варненска клюкарка
Идва ми да го задъвча за тесните дънки, които му стоят ужасно на огромните бутове, ама ме мързи, пък и ще се повторя за пореден път.... Мода, ама не е за всеки....

# 355
 wavey

Ча пак брадяса като Баръш от лудия мед.
NEW Heart Eyes

Снимките на сериалът й започват.
Двамата вече са на снимачната площадка.

Хайде, на хаирлия да им е. Party

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 13:47 от Neidjal

# 356
  • Пришълец
Феми, всичко лошо да отминава бързо hug spoko spoko Скорошно оздравяване на бабчето ти Praynig

Успех на Хазалчето и новото ѝ дизи. Не ми хареса от снимките партньора ѝ, ама каквото-такова. Дано се сработят и крайният резултат да е много по-добър от очаквания.
И от мен една, уххх сладко келешче това с пухената главица Heart Eyes

Цитат на: Neidjal
Прекрасно изглежда Heart Eyes

Добро утро  Hug

НОВИ снимки с нашия  Heart Eyes

Диде, не разбрах дали се пошегува с нас или там откъдето са снимките наистина са ги пробутали за нови Laughing За радост не са newsm68 Ча си е добре в момента, с по-малко козина.

# 357
Снимките на Чачко не са нови.  Peace

Успех на Хазал в новия сериал!  Grinning newsm10
Много симпатична изглежда цялата актьорска групичка. Heart Eyes

# 358
  • Варненска клюкарка
Марги, това са част от колегите на Хазал, явно са семейството на героинята и Peace но партньорът и, мъж, любим или какъвто ще е там ще го играе Бурак Дениз Peace  
А малкия пух е голям сладур Heart Eyes
Между другото в момента сериалите на Фатих Аксой са най-рейтинговите дизита които вървят по екраните- общо 3 в челната десятка, а 2 на първите 2 места Mr. Green Дано тенденцията да се запази, дано и Безсрамниците да се харесат и да имат рейтинг Praynig

А Ча и предполагаемата любима били ходили за хляб.... колко прозаично, а драскачите какъв филм съчиниха Laughing

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 15:43 от Беллора

# 359
  • Пришълец
Бел, оплескала съм всичко Joy
Имах предвид, че Бурак Дениз не ми хареса на снимките, които първоначално поразгледах.
Много сладък най-младия член на екранното семейство на Хазал. Влюбвам се rotfImbo

Много шум за нищо smile3502 Без снаха сме.... 

Общи условия

Активация на акаунт