Мина първата година, Юнчето с охота повдига на мама адреналина

• 55 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
И аз това си повтарям, че тя и без коса все е мокра. Но на приятелка детето й , момиче на 4 е с коса, колкото за момче. Аз също не съм имала почти до годинка, но ми е растяла, а на моята принцеса не. Та се зачудих и аз ли ще чакам до 3-4 да връзвам кукориго Stuck Out Tongue
Спокойно Simple Smile На три е голямата косата е под раменете вече. Ела да видиш всеки ден какви увещания са... Искала с пусната коса - пък то жега, не се трае. Скубел я гребенът.. Фибите си яде... В яслата ги искат вързани, че всичката коса е натопена в супата. Някой път я заплашвам, че ще взема машинката и ще я острижа като сестра й Simple Smile Ама и двамата с баща им сме дългокоси, само я плаша.
Та и ти ще връзваш опашки.

# 136
Аз пък наистина подстригах детето,че в тия жеги е ужас,но тя си се роди с 3-4см черна коса и на 4-5 мес я вързвахме на опашката. Сега пък косата й се сгъсти,но расте все по светла до златисто русо,което ми е странно.

# 137
  • България
Каката ни така се роди с голяма черна коса и на 1г.вече беше руса.Сега е кестенява Simple Smile

# 138
Момичета, днес малката направи задно салто от леглото на пода, дори не видях дали си удари главата, но мисля че би трябвало защото падна назад. Веднага след това заспа и спи вече 45 мин.та се чудя после дали да я видя на лекар? Не е повръщала....

# 139
  • Русе
Момичета, днес малката направи задно салто от леглото на пода, дори не видях дали си удари главата, но мисля че би трябвало защото падна назад. Веднага след това заспа и спи вече 45 мин.та се чудя после дали да я видя на лекар? Не е повръщала....
Не е ли нормално за нея да спи толкова? Йоана спи от 13.30 до към 16.00 ч. Това и е дългият дневен сън.
Ако много се притесняваш събуди я, виж дали я дразни ярка светлина, дали е отнесена.... Може да е паднала на гръб основно, на моите им се чува ако се тресе главата в пода. Забелязала съм, че и двете се опитват да направят като коремна преса, за да предпазят главата.
Дано няма нищо!

# 140
Нинив, викаш да се радвам още, докато мога Grinning
Саб, сигурно от уплахата се е уморила и сега спинка. Ако имаше нещо притеснително, щеше да усетиш, още преди да заспинка. След падането успокои ли се, как ти изглеждаше? По принцип не спи ли по това време?

# 141
Да, спи по принцип по това авреме. Успокои се след падането, спря дА плаче и веднага заспа. Спа 2 часа сега се хили, ама знам ли и аз нищо не разбирам. Отоците на мозъка болят ли, как се разбира дали може да има....

# 142
  • Русе
Няма нищо според мен. Щом не повръща, не я дразни светлина, не е унесена - няма мозъчно сътресение. Това май бяха основните признаци. Наблюдавай до довечера, но ако не напипваш цицина на мястото дори, не е бил толкова силен удар, за сътресение. Само за стрес на мама Simple Smile

# 143
Младежът го офъкахме на фризьор с много рев, а на момата бретона резнах аз в банята. Имаме доста косичка. Госпожичката даже е с букли.

Саб, струва ми се, че нищо му няма на детето. Постепенно ще трябва май да свикваме с паданията...

# 144
  • София
Саб, как е малката? Ако няма повръщане, реве без причина или много спи значи нещата не са ок. Ако ли не значи само за теб е стреса.
Марина има коса, не е дълга, но е гъста Simple Smile Ще прилича на мен и кака си  Simple Smile Мога да и вържа малка опашка отзад. Ония ден и подстригах бретона, но стана доста къс. Simple Smile

# 145
  • Русе
Аз пък вместо с ходещо бебе мога да се похваля с лазещо Joy
Днес най-накрая схвана техниката на пълзене и сега я усъвършенства... За ходенето не иска да се пусне от ръка.  А като е с обувки си ходи доста стабилно. Лека да ви е нощта и без притеснения Simple Smile

# 146
Аз да си похваля моята калпазанка 😂 слагам я днес следобед да спинка и аз си мисля, как ще си опъна крачетата на терасата за 30 минутки, ще пия фрапе и изпуша цигарка. След това бях наумила да й правя " супер сладкиш ". И като да не повярвате, така и се случи. Погледнах часовника и си казах, "супер има време за душ " , вървейки към банята чувам принцесата будна. Влизам и какво да видя...нашата взела едно 1/2 литрово шишенце със светена вода ( мия й очите след като сме били навън ), ОТВОРИЛА я е и всичко във вода. Тя вир вода, обиколника, чаршаф, възглавница, матрак, а тя седи й си пляска доволно в локвичката. Държа да отбележа, че матрака беше без протектор, защото по предния ден , решила да си сменя памперса сама, УВИ. Ей, много забавно взе да става с тез деца 😂😂

# 147
Това като моя пакостник.
Незнайно как си развива шишетата докато УЖ съм го оставила да си пие на спокойствие и да се приспи . Влизам да проверя дали е заспал и заварвам цялата кошара мокра+него и той щастлив се смее.
Айде упражнение по сменяне на дрехи и чаршафи.. Вече си знам да ги затягам максимално за да няма фалове 😆.
Днес ми биха ваксината за 12м.
Беше кривичък замалко, но сега спи спокойно. Не е вдигал температура.

# 148
Колко време след ваксина за морбили можеше да се появи реакция?

# 149
след около седмица

Общи условия

Активация на акаунт