Винаги можело и повече.
Засега всичко ни е "не", тръшкане и блъскане. Отказва да си играе с играчки, но го прави с всичко друго
Май телето се оказа по-инатливо дори от мен и баща си /и двамата сме скорпиони/
Утре сме на консултация да видим до къде го е докарала девойката на килограми и см. 
Дори любимите си банани отказва.... Само тесто яде по всяко време.
Подпитвам каката какво да донесе Дядо Коледа, то милото - ще му кажела като дойде
Ама заглежда едни реклами за Бейби Борн или интерактивна Мини Маус от по над 100 лв! Абсурд! За дребната се чудя за още една количка за кукли ли, че много се бият за наличната... Казвайте, ще събирам идеи. 
Подпитвам каката какво да донесе Дядо Коледа, то милото - ще му кажела като дойде
Ама заглежда едни реклами за Бейби Борн или интерактивна Мини Маус от по над 100 лв! Абсурд! За дребната се чудя за още една количка за кукли ли, че много се бият за наличната... Казвайте, ще събирам идеи.
Ние сме добре, но вече почти 4 месеца се борим с ечемици на лявото оче, но не минават и не минават. На последният преглед миналата седмица ни казаха, че ако до 30 този месец не се спукат ще я оперират. Аз обаче съм твърдо против и последната ми надежда е в хомеопатията. Водих я вчера при един, който доста помогна на сестра ми. Принципно нямам вяра на тези неща, но друго не остана.
))))Вече няколко нощи Теди почти не се буди.Промрънква 1-2пти и това е.Стела се буди 2-3 пъти.Пие вода или чай и заспива.Сутринта ме събуди в6ч.и в 10 се събудих от главоболие.То 4ч. Непрекъснат сън кога съм видяла.... Препоръчани теми