Мина първата година, Юнчето с охота повдига на мама адреналина

• 55 732
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Милена,клинична лаборатория към УМБАЛ свети.Георги
Утре ще звъня пак!

# 241
Не пиша,че ми е супер мъка от телефона и се изнервям Simple Smile . Бяхме в Старозагорски мшнерални бани на мото събор,после за два дена в Стара Загора и от там в Пршморско на море. Сега не можем да се климагизираме в тази жега в Пазарджик,но другата седмица заминаваме за Сърница и ще живнем. Огнян е добре,още не е проходил,но обикаля по мебелите и се разхождаме малко за ръчичка. На морето беше супер,защото бунгалото е в горичка и хич неразбрахме жегата. Почти не съм го водила на плаж,освен рано сутрин. Но като се има предвид,че баща му си лягаше късно,а мен ми е жал да го будя,ходенията не бяхя всеки ден. На мотосъбора Огнян спа на яка музика и шум от мотори,наппаво ме изуми Simple Smile. Само разтжварване и тжварене на багаж ми дойде в повече Simple Smile Та това е при нас общо взето.

# 242
  • България
Е,хипо,добре сте си изкарали Simple Smile
И аз съм с добри новини.След един скандал по телефона тази сутрин,ми казаха резултатите на Стела.Можело значи, ама защо все трябва да се карам!!!
Важното е че хормона е в норма Simple Smile))
0,6 (0,2-0,8), а преди 4м. беше 2,5
Все пак и лекарката трябва да го види де!
Каза че срастването е от влиянието на мъжките хормони,които бяха завишени.Сега вече като са в норма ??
Всъщност пише"минимално срастване"
Другата хубава новина е,че ще успеем да отидем до морето за няколко дни Simple Smile))))
Утре тръгваме!!!Засега сме на балкона в басейна,че не се трае жегата!

# 243
Каза че срастването е от влиянието на мъжките хормони,които бяха завишени.Сега вече като са в норма ??
Всъщност пише"минимално срастване"
Ами защото не е от тях, а е от липсата на женски, които ще има в изобилие в пубертета и лигавицата ще се промени под тяхно въздействие (ще се разлепи напълно) Simple Smile

# 244
  • България
Ами все пак е доц. по детска ендокринология,едва ли не е наясно.
Ще видим довечера какво ще каже!

# 245
Ирен, много се радвам за добрите резултати!!! Дано и докторката те успокои, че вече всичко е наред.
Ние днес ще опитаме да отидем на плаж след 18 ч, пък да видим... То не че имам време да се приведа във вид различен от маймуна, но ще ударя една контра. Grinning

# 246
Ирен, много се радвам за добрите резултати!!! Дано и докторката те успокои, че вече всичко е наред.
Ние днес ще опитаме да отидем на плаж след 18 ч, пък да видим... То не че имам време да се приведа във вид различен от маймуна, но ще ударя една контра. Grinning
Ее,ирен,най-после хубави новини! Браво на вас и все хубаво да е от тук нататък.
Кити,внимавайте с вирусите по плажа, особено да мъничетата.
А ние отложихме ваксината МПР за септември в началото когато времето ще е по-хладно и няма да се борим с гадене (аз) и зъби (тя Simple Smile )

# 247
Мами, искам да ви попитам нещо, понеже напоследък оставям често вкъщи Митко без памперс  , обаче забелязах че доста често пиша. За 30минути 2 пъти поне, и то съвсем нормално количество. Незнан защо ама започнах да се притеснявам.
Вашите забелязали ли стр на какъв интервал го правят? Thinking

# 248
  • Русе
Изобщо не съм забелязвала колко пишка.. Пие Мноого вода в жегите - наведнъж две шишета ( поне 250 мл са май) изпи онзи ден.. Къде го събра, не разбрах. Нормално е да пишка доста. Щом няма някакъв дискомфорт, да плаче без причина, температура и т. н. е ОК. А съм с камъни в бъбреците, като ме налегне криза уринирам често, но боли, имам около 37,5• температура.

# 249
Ирен,много се радвам за добрите новини.
Маги,не съм го оставяла много дълго без памперс и не мога да дам мнение. Зависи колко вода е пил,включшгелно плодове и по-течни храни.
Според мен Огнян е урочасан и на обед отиваме при баячка. От няколко дена няма сън,реве та се дере направо. Ей така за всеки случай не пречи да му пребаят. Стряска се и е ад направо.

# 250
  • Русе
Хипо, дано се успокои! Аз уж много не вярвам в такива неща, но снощи излизахме с един познат на мъжа ми. От типа дето уж урочасват. Ами като се застоя Йоана при нас, на масата ( че преди това играха) започна един рев! Блъска си шишето с водата, не иска солети ( нея храната винаги я успокоява), не иска да я гушкам... Прибрахме се, продължи да реве... Накрая се сетих, че имам едно шише светена вода, измих й три пъти очите и личицето и се кротна. Вечеря, игра си. Друго дете.

# 251
  • София
Аз също не вярвах, че някой може да урочаса. Мислех си че са "бабини глупости". но един ден щях да умра, с температура, повръщане и не можех да се вдигна от леглото. Отидох на лекар, защото бях сигурна че е грип, но ми нямаше нищо. Тогава баба ми реши да ми бае, и точно 10 минути след това бях както преди /всичко ми мина/. На децата майка ми им гасеше кибритени клечки във вода и с нея им изплакваше очите. Simple Smile
Ирен, честито за добрите новини Simple Smile Дано от тук нататък да са все такива Simple Smile
Маги, не знам Марина през деня колко пика, но вече 2 нощи памперса и е сух като се събуди. Утре сме на ваксина /последната надявам се/ и ще питам нормално ли е. Иначе вода пие много. Между 500 и 750мл на ден, отделно са супи, пюрета и кърма.

# 252
  • България
Маги,когато махнах памперса на каката,така се бях видяла в чудо.Пишкаше 20-30 пъти на ден,но по малко.
В баяния и такива работи и аз много не вярвам,но след гърча на Стела ходих да си Лея куршум,защото бях много зле и си викам -няма да навреди!аМи ме знам от това ли,но се оправих!
И на Стела памперс сутрин е сух,макар,че пие много млякоо през нощта и аз се чудя нормално ли е.Но пък малко след ствне,пишка много пъти по много.Всичко на веднъж,чудя се къде го събир през нощта.
Ние вече сме на плажа.Децата играха много.Сега спят+малките де.Каката не излиза от водата Simple Smile))

Аз съм много доволна Simple Smile))
Кити,как изкарахте плажа?

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 15:33 от ирен22

# 253
Ами пак не стигнахме до него, защото заспаха по никое време преди обяд и в 16 ч пак откъртиха. Сега уж сме наредили режима и пак ще опитаме. И аз не вярвах в урочасване, но след повръщанията на малкия, му измихме очите със светена вода и живна детето.
Ирен, в колко ч. ги водите на плажа и как ги вкарвате във водата? Постепенно или от раз?

# 254
  • България
Днес се  изплющяхме на обяд, защото тогава пристигнахме.
Имаме едно басейнчето и им пълним него,а после и в морето.
Теодора е много смешна -хуква гола към водата,пада става и се смее.
Стелето в началото беше леко смутена,но после и тя свикна.
Все още сме на плажа и спят, а ние с кака им е къпем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт