Мина първата година, Юнчето с охота повдига на мама адреналина

• 55 720
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Милена е отговорила за НКЖИ-то Simple Smile Аз стигнах до епилатора едва преди първото море. От две години насам... Няма време за него, със самобръсначката по-бързо. Докато бях бременна и на мен не растяха косми, ама сега... Косата ми и тя расте, новата е една къдрава...

# 226
  • България
Отглеждам караконджули:)))
Снощи Стела заспа в 12,Теди -в 1.00,аз си легнах в 2,а кака им още беше будна!!!
Тази сутрин скокнаха в 8.30.
Наистина новите имотикони са много тъпи!

# 227
  • София
Само емотиконите да бяха, с мед да ги намажеш! Цялата нова версия ми е адски неприятна, но няма начин..

Момичета, звънях в НОИ по повод не постъпилото по сметката ми майчинство и се оказа, че са ми объркали датата , на която изтича 410-тия ден - вместо 30.06. ми е въведен 31.07. т.е. щях да загубя цял месец. Сега вече е подадена коректно декларацията и се обработва Simple Smile

# 228
Отглеждам караконджули:)))
Снощи Стела заспа в 12,Теди -в 1.00,аз си легнах в 2,а кака им още беше будна!!!
Тази сутрин скокнаха в 8.30.
Наистина новите имотикони са много тъпи!
Ние пък заспиваме в 22:00 и в 3:30 си чакаме млякото а в 7:30 окончателно сме будни и готови за игра. Имам съмнения че е 10тото зъбче,но може и да е от горещините.

# 229
Ние от както беше на 3месеца го направихме този режим да заспива най- късно в 21:30 и 2 3 пъти се  е случвало да е буден до към 10 и нещо. Иначе си е точен, даже напоследък в 21 е заспал.
Мисля че е от жегата това будене на мъниците., та то аз трудно заспивам и се събуждам прежадняла по няколко пъти...А Митито напоследък спинка вечер и към 5-6сутринта чак се буди, вдига ръцете и чака да го взема при мен, и така си доспиваме до 8-8:30. Залепва се ама буквашно за мен и веднага заспива та и ръката ми мести отгоре си чак😆 .
Той пак е на кухня (държавна) и имаме голям успех, всичко си изяжда от до.
Явно преди 3 месеца не  е бил готов за това разнообразно хранене. Яде и на парчета големи вече ,  нямам притеснения покрай храненето най сетне.
Ние сме в застой от 3 месеца със зъбите..Имаме си само 4.

# 230
  • Русе
Нали знаете, че все още може да се превключи на старата версия, поне от таблет или компютър? Аз така правя.
Ние бяхме почти първи с осем зъба и още си стоим с тях и с венец, подут до формата на кътник, но не го броя за излязъл...
Жегата е нетърпима! Спим независимо и потни...Навън също едва излизаме, но децата искат.
Йоана заспива към 21,30, но голямата е таласъм, едва към 23,00 се предава. Че и буди сестра си, пее, говори...

# 231
Момичета, жегата е адска при нас, а уж сме край морето. Повече никога на море през август! Изобщо не сме стигнали до плажа, а вече цяла седмица сме тук. Малкият повръща няколко пъти. Вечно са потни, а ги държа само по памперс и апартаментът е сравнително хладничък. Кажете вие как се оправяте без климатик с децата? Какво да му давам на юнака за повръщането? Слагах му свещички Вомитусхил по препоръка на педиатър и давам пробиотик. Тъкмо му мине и почне да яде, после пак. Измъчиха се децата и ние покрай тях. Sad Вечер излизаме след 20 ч. Първият ден излязохме на разходка по обяд уж по сянката, мъжът ми получи топлинен удар и се тръшна с температура, а децата подивяха от жегата. Едва днес малко се кротнаха, иначе само рев и тръшканици.
Ирен, излязоха ли резултатите на Стели? Ние пък съвсем отказахме млякото.
Малкият вече има два пред-кътника, другите 2 са подути. При момата още няма движение. Днес за първи път сами се покатериха на един нисък диван. Думите в речника се увеличават и все повече разбират, като им се говори. Още не сме проходили, но има напредък. Днес четох в една ФБ група за близнаци как една майка се хвали, че сложила децата на проходилка на 4 месеца и проходили на 10 месеца. Пази Боже! Чакаме естествено да се случат нещата, грам не ги насилвам за нищо.
Забелязвам изключителна прилепчивост на мъниците към нас. Вече едвам се търпи. Вчера преди лягане и тази сутрин, пишках и си мих зъбите заедно с момата, защото се беше вкопчила в мен и здраво стискаше. Не дават други хора да ги докосват и бабите не успяват да помогнат. Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо и е успял да го бребори, моля за съвет. С таткото вече сме вдигнали ръце. Постоянно искат да ги разнасяме иначе реват, като пред заколение...

# 232
  • България
Кити,мерси че питаш.Пак съм в ядове,направо Аман!!!!
Единия хормон,който щеше да излезе в петък,се давал само лично.Не може по тел,и-меил и т.н.Ще кажеш че ДНК за бащинство ще й правя.
Казах,че не мога лично,защото не съм от града.Тогава щели да го пратят на докторката.
И познай-сега пак й звънях,като ме подсети -нищо не са й дали!!!
Звъня в лабораторията,никой не ми вдига.
Сега започвам да търся познти от Пловдив да ходят на място!!!!

А вие бързо да се оправяте.Освен често къпане на малките за разхлаждане или цял ден в морската.С каката бяхме б Бургас на последен етаж в едно такова лято, та от опит го казвам.Ама той пък като е болничък малкия , а и татко им, не става.
Иначе и Стела от няколко дни е залепена за мен.До ВЦ не мога да отида.Чее и иска да я нося.Дано е период.Иначе тя стана доста по общителна с непознати вече..Дори повече от Теодора,която много се срамува.

# 233
  • София
Ирен, звънях на един познат от Пловдив ама пък той е в Англия. Коя е тази лаборатория която си позволява такива неща? Голяма част от тях имат вече проверка на резултатите онлайн.
В тази жега нямам желание да си покажа и носа навън, но ми се налага. Хубавото е че сме от 8 до 13 навън Simple Smile
Има ли някой който да живее в Бургас и да пазарува в Мол Галерия? Имам около 10-тина карти за отстъпки там, но нямам какво да ги правя, а изтичат на 30.09.2017г. Ако ще свършат работа на някой ги пращам веднага Simple Smile

# 234
Иначе не си обяснявам защо седи на колибка! Дупи се и си седи и гледа. Някой има ли като нас? Иначе ние май ще сме последните проходили в групата...
Беба е така така от няколко месеца, още преди да се научи да пълзи, аз казвам, че прави йога Simple Smile Много е смешна с тая голяма глава и мънички ръце, представяте ли си, ако нашите глави стигаха почти до дланите ни с вдигнати ръце! Grinning

А това изправяне от седеж е супер смешно, първо кляка, после застава в накаква Жан-Клод ван Дам поза на полуклек и лекичко се издига, след което следва рязък клек или туп по дупе Simple Smile))

Ирен, дано бързо се оправят нещата с тая лаборатория, аман от ядове...

Аз да ви се оплача от една случка. Бяхме на заведение и аз излязох с беба отпред в тревата да се разхождаме, държи се за ръцете ми и седи права или бавно пристъпя. Едно момченце, около година по-голямо сигурно, от няколко метра изведнъж тръгна в нашата посока и замахна да удари беба в лицето. В изненадата си успях да реагирам само колкото да блокирам удара с ръка, но ми стана много криво. Детето избяга и таткото хукна по него, скара му се, слава богу не му посегна. Беба не реагира и отидохме на нашата маса. Но случката ме накара да осъзная колко съм неподготвена за такава внезапна агресия към детето и не знам как да се справям. Затова и не искам да я водя по площадки, засега е играла само в тревата с нейни връстничета на мои дружки.

# 235
  • Русе
Каката беше толкова голяма, както Йоана сега, когато един младеж, 8-9 месеца по-голям от нея, налетя да я бие. И аз едва реагирах ...Йоана още няма такива срещи, ако не броим ступването от кака й...Много ми е трудно как да реагирам в такива случаи. На голямата много се карам, когато удря деца, оставям я на пейката да не играе и да си помисли какво е направила. В яслата ли се научи да се бие, не знам...
Кити, за повръщането може да опитате и сироп Натриев цитрат. И лечебната Хуманна ако не иска да яде друго. Бързо да се оправи младежът!
Йоана не ме търси постоянно, стои и с бабите, но като цяло иска да е с нас.
Ирен, дано намерите кой или как да вземе изследването.
Спокойна и поне малко прохладна нощ!

# 236
Иначе не си обяснявам защо седи на колибка! Дупи се и си седи и гледа. Някой има ли като нас? Иначе ние май ще сме последните проходили в групата...
Беба е така така от няколко месеца, още преди да се научи да пълзи, аз казвам, че прави йога Simple Smile Много е смешна с тая голяма глава и мънички ръце, представяте ли си, ако нашите глави стигаха почти до дланите ни с вдигнати ръце! Grinning

А това изправяне от седеж е супер смешно, първо кляка, после застава в накаква Жан-Клод ван Дам поза на полуклек и лекичко се издига, след което следва рязък клек или туп по дупе Simple Smile))

Ирен, дано бързо се оправят нещата с тая лаборатория, аман от ядове...

Аз да ви се оплача от една случка. Бяхме на заведение и аз излязох с беба отпред в тревата да се разхождаме, държи се за ръцете ми и седи права или бавно пристъпя. Едно момченце, около година по-голямо сигурно, от няколко метра изведнъж тръгна в нашата посока и замахна да удари беба в лицето. В изненадата си успях да реагирам само колкото да блокирам удара с ръка, но ми стана много криво. Детето избяга и таткото хукна по него, скара му се, слава богу не му посегна. Беба не реагира и отидохме на нашата маса. Но случката ме накара да осъзная колко съм неподготвена за такава внезапна агресия към детето и не знам как да се справям. Затова и не искам да я водя по площадки, засега е играла само в тревата с нейни връстничета на мои дружки.
Да,много са смешни на колибка:) и кой е подготвен за агресия. Аз сега съм малко притеснена за тия задължителни градини от 4 годинки,но ще гледам и дано отпадне. Мерси съм от социализации с постоянни разболявания, агресивни деца и лелки и неясен произход на храната и кухните им...

# 237
Момичета, жегата е адска при нас, а уж сме край морето. Повече никога на море през август! Изобщо не сме стигнали до плажа, а вече цяла седмица сме тук. Малкият повръща няколко пъти. Вечно са потни, а ги държа само по памперс и апартаментът е сравнително хладничък. Кажете вие как се оправяте без климатик с децата? Какво да му давам на юнака за повръщането? Слагах му свещички Вомитусхил по препоръка на педиатър и давам пробиотик. Тъкмо му мине и почне да яде, после пак. Измъчиха се децата и ние покрай тях. Sad Вечер излизаме след 20 ч. Първият ден излязохме на разходка по обяд уж по сянката, мъжът ми получи топлинен удар и се тръшна с температура, а децата подивяха от жегата. Едва днес малко се кротнаха, иначе само рев и тръшканици.
Ирен, излязоха ли резултатите на Стели? Ние пък съвсем отказахме млякото.
Малкият вече има два пред-кътника, другите 2 са подути. При момата още няма движение. Днес за първи път сами се покатериха на един нисък диван. Думите в речника се увеличават и все повече разбират, като им се говори. Още не сме проходили, но има напредък. Днес четох в една ФБ група за близнаци как една майка се хвали, че сложила децата на проходилка на 4 месеца и проходили на 10 месеца. Пази Боже! Чакаме естествено да се случат нещата, грам не ги насилвам за нищо.
Забелязвам изключителна прилепчивост на мъниците към нас. Вече едвам се търпи. Вчера преди лягане и тази сутрин, пишках и си мих зъбите заедно с момата, защото се беше вкопчила в мен и здраво стискаше. Не дават други хора да ги докосват и бабите не успяват да помогнат. Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо и е успял да го бребори, моля за съвет. С таткото вече сме вдигнали ръце. Постоянно искат да ги разнасяме иначе реват, като пред заколение...

Кити,жегата на морето е по-непоносима заради влагата,въпреки уж по-ниските регистрирани температури от колкото във вътрешността на страната. Помага хладък душ,в никакъв случай студени напитки(само стайна температура) и много вода с лимон по възможност или кисело. За повръщане -деган помага,но не знам колко е голямо детето,при комбинация с витамин Ц и имодиум е готов на другия ден.
Съвета ми е понеже вие сте свикнали на климатик разхождаите се и обикаляйте само с колата с климатик по най-горещото. Така няма да се отрази,а вечер правете разходките. И понеже ние сме без климатици ( противник съм заради бебо) вечер къпя и обливам с топла вода (себе си с по-топла дори) така после ти е хладно и заспиваш бързо.

# 238
Ирен, а с куриер не могат ли да ти ги пратят?все пак са лаборатория, не наса!

# 239
Това с по големите деца на площадката ми е болна тема.Естествено, че моето не е единствено и ен трябва да се съобразяват всички с него, но не е трудно родителите на по-големите да обяснят, че малките не могат да се пазят сами. Също така площадките не са предназначени само за по големи деца . Че бях чула коментари веднъж как неможели да играят от нашите(малките).
 Ето днес не издържах и се развиках на родителите на едно дете.
В единия край бяхме само майки с малки деца до 2год максимум. Митито започна да бяга и да се закача с едното и много се забавляваше. Та в момента в който пак тръгна да бяга едно дете на 6+години се засили с трутинетка и въже за скачане в едната ръка(сещайте се каква скорост набра) и това въже се оплете в краката на Митко и той падна ( добре че успях навреме да го хвана защото щеше да си падне освен на дупето и на главата) .Родителите нищо не казаха и ми кипна, та кратко и ясно им обясних, че тяхното дете го наблюдавам от доста време че прави супер неадекватни неща и то точно сред мъниците, и че ако смятат да си лафят по 5 часа и да оставят детето на самотек, е по добре изобщо да не слизат с него. Отделно се усетиха и почнаха да крещят на детето,при което им обясних , че то не е виновно, виновни са те че не му обръщат внимание и че не го учат как да се държи с по малките..имаше и по цветущи изказвания от моя страна( без псувни и обиди!!!!) защото вече ми писна ,
Миналата седмица това дете целеше малките с футболна топка и какви ли още глупости . А преди няколко дни малчо седи на 3 4 метра от мен и ми се смее нещо и едно цигане мина зад него и го блъсна, отговора от страна на майката беше , че то било такова!! Ами какво да бъде, то детето е отражение на родителите си........

Митко тази вечер е много неспокоен, ама  как няма,на термометъра в стаята изпосва 29грсдуса вратата на терасата е максимално отворена.😥

Общи условия

Активация на акаунт