Къде на море в България с по-малко посещаемост и хубав плаж?

• 16 470
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
И ние се ориентирахме за Крапец, по прочетеното от тук. Отиваме за 3 дни, като се върнем ще споделя впечатления. Simple Smile

# 31
  • Варна
не знам как е по южното черноморие там със сигурност е с повече хора , но тук на север съвсем не е тъпканица , особено през седмицата.Ако сте като нас , дето отиваме преди 9 , направо си е рехаво , навсякъде.И морето си е чисто , може би щото е доста студено.  

# 32
В момента съм на Кабела биич / Топола,не е най-добрия плаж,защото е леко каменист,но е супер спокойно и водата е разкошно топла Simple Smile

# 33
защото е леко каменист,но е супер спокойно и водата е разкошно топла Simple Smile
А буренаците на околните ливади окосени ли са? Sunglasses

# 34
защото е леко каменист,но е супер спокойно и водата е разкошно топла Simple Smile
А буренаците на околните ливади окосени ли са? Sunglasses

Не съм виждала такива...нито това,нито миналото лято... Wink

# 35
  • Бургас
Здравейте,

ние се завърнахме от Крапец. Ами на мен много ми хареса, спокойствие, тихичко, няма олелия, няма народ. Плажа спокоен, водата наистина е малко по- студена, но като свикнеш в нея е приятно. Бяхме с две деца, едното бебе на година, на всички много добре ни се отрази. Сутрин от 8-9 до 11, и след обед от 16 до към 18 часа. Въобще останах много доволна. Спасители има на плажа, две вишки имаше, втория и третия ден си взехме шезлонги и чадър, цена за два шезлонга и чадър 10 лв.  Иначе плажа е голям много, по надалеч от охраняемия плаж има доста усамотени места, който желае.

# 36
  • Русе
Благодаря за отзивите. Много добре звучи. А морето бурно ли беше, или спокойно? Аз съм си шубе и ако не е гладко като басейн - не влизам. Вие хапвахте ли на заведение в селото?

# 37
  • Бургас
Благодаря за отзивите. Много добре звучи. А морето бурно ли беше, или спокойно? Аз съм си шубе и ако не е гладко като басейн - не влизам. Вие хапвахте ли на заведение в селото?
Морето беше спокойно, имаше малки вълни , но много слаби. Последния ден след обед излязоха малко по- големи вълни. За три дни флагът беше все зелен. Хапнахме веднъж в едно заведение, не му помня името, хареса ми. Ходихме до мидената ферма "Дълбока" едната вечер, препоръчвам я. Има заведение до единия от магазините до пощата, имаше там готвено , и цените ми се видяха нормални, но не сме сядали. Peace

# 38
Аз искам да попитам къде отседнахте в Крапец ? Колкото до морето...понеже и в момента съм на север и сме хванали с Лучката един и същи период може би...в началото беше много спокойно,но когато времето се развали се появиха и вълни...

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 08:55 от dussie

# 39
  • Бургас
Аз искам да попитам къде отседнахте в Крапец ?
Отседнахме в Света Марина комплекс. Аз останах доволна, къщички с апартаменти на два етажа. На всеки етаж една спалня и всекидневна с кухненски кът. Във всекидневната имаше разтегателен диван, аз предупредих че сме с бебе, и бяха купили кошарка за бебо, понеже нямали до сега. Като цяло ми хареса, имаше страшно много птички на покрива и изнасяха концерти Simple Smile))

# 40
Звучи много приятно. Колко ви излезе като цена?
И понеже и ние сме с бебе на 5м, има ли в близост педиатър и възможност за пране на дрешките Mr. Green

# 41
  • Бургас
3 нощувки ми струваха 275 лв. Педиатър не знам дали има наблизо, може би в Каварна или Шабла. Може да се перат дрехи, в банята имаше малко легенче.

# 42
Оказа се, че мм не иска там, но благодаря bouquet

# 43
3 нощувки ми струваха 275 лв. Педиатър не знам дали има наблизо, може би в Каварна или Шабла. Може да се перат дрехи, в банята имаше малко легенче.

Оле ужас. И в това село ли станаха световни цените?!
За пране в хотел Яница може да се дава торба дрехи за пране и ги връщат добре изпрани. Не знам става ли и за външни, но защо не ? След като чистачката ще спечели, а те там са по роднински и се подпомага местната икономика ... Питайте .

# 44
275 лв. за 2+2 деца и то само 3 нощувки без храна!!! ooooh! Извинявайте, но за тези пари ще почивате на ОИ в хубав хотел и в прекрасен курорт, а не в селце на края на света. Не мога да го разбера този вид туризъм и това е! Ако ще и най-кристално чистият плаж и море да са пак де бих отишла, особено на такива цени.

Общи условия

Активация на акаунт