Къде на море в България с по-малко посещаемост и хубав плаж?

• 16 470
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
Този морски туризъм е супер, само цената е като за друг ...

luchkata много добре че каза цената. Да си направим справка. Коментарите не са лошо нещо. 

# 61
За който искаше да знае - в Св.Влас резервирахме в Синева Дел Сол. Близо е до морето. Не сме ходили там, ще видим как е. То на нас не ни трябва кой знае колко, само чалга да няма и подобни. Бебето не мисля да го къпем в морето, така че не се притеснявам за водата.

# 62
Пропуснах да споделя впечетленията си от Болата,тъй като като скоро плажувахме там...Адски спокойно !! Май е в пъти по-добре без заведението и чадърите...Водата беше много чиста,изобщо перфектен плаж !! Само тоалетни да имаше... /или поне аз не видях/... Ако някой иска да си направи море там,може да отседне в Българево ,Камен Бряг или Тюленово...Избора е голям !!

# 63
Поне чешма останала ли е на Болата?

# 64
Поне чешма останала ли е на Болата?
вода няма,кой от каквото има нужда трябва да си носи...

# 65
  • Варна
всъщност голям зор ми е събота и неделя - голяма гъчканица е тогава и абсолютен кошмар с паркирането Sad където и да е по черноморието

# 66
  • Русе
За който искаше да знае - в Св.Влас резервирахме в Синева Дел Сол. Близо е до морето. Не сме ходили там, ще видим как е. То на нас не ни трябва кой знае колко, само чалга да няма и подобни. Бебето не мисля да го къпем в морето, така че не се притеснявам за водата.

На мен точно в Синева дел сол ми искаха 120 лв.на вечер за апартамент. Иначе беше чудесно по описание и снимки. Може би различните собственици имат различни цени.
Утре потегляме за Крапец. Малката е малко болна, та се притеснявам, направи една ангина. Уж е по-добре вече, няма температура, върна си апетита малко по малко. Дано изкараме безаварийно. Като се върнем, живот и здраве, ще споделя.

# 67
  • Тра-ла-ла
всъщност голям зор ми е събота и неделя - голяма гъчканица е тогава и абсолютен кошмар с паркирането Sad където и да е по черноморието

В Каварна винаги е паднала бомба Grinning От там нагоре - пей сърце Blush Предполагам, че и на Шкорпиловци и на Камчия и Камчийски пясъци също ще е по-спокойно.

# 68
Препоръчвам Сарафово.

# 69
Препоръчвам Сарафово.
може да го пробвам следващите дни,че имам ходене към Бургас  Peace

# 70
  • Русе
Вчера пристигнахме в Крапец.Има доста плажуващи,но ивицата е толкова голяма,че не е пренаселено.Може да е заради уикенда,ще видим утре как ще е.Водата е много топла,има водорасли.Горещо е. Очаквах като е на север да е по—хладно. Двата дни ходим на централния плаж,до шезлонгите. Тази част е охраняема—има 2 поста със спасители. Днес имаше леки вълни,но пак зелен флаг.

# 71
Вчера пристигнахме в Крапец.Има доста плажуващи,но ивицата е толкова голяма,че не е пренаселено.Може да е заради уикенда,ще видим утре как ще е.Водата е много топла,има водорасли.Горещо е. Очаквах като е на север да е по—хладно. Двата дни ходим на централния плаж,до шезлонгите. Тази част е охраняема—има 2 поста със спасители. Днес имаше леки вълни,но пак зелен флаг.

Супер !! Пиши как е бунгалото и колко е далече от плажа ?!! Къде се храните?  Весело доизкарване !! Simple Smile

# 72
  • Русе
Бунгалото е на около 1.2 км.от централния плаж. Почти в самия център е.Има необходимите удобства страхотен двор.Малко се разочаровах отначало,защото очаквах да са две отделни помещения,а леглата са на едно място,но не е чак такъв проблем. Двете вечери си правихме барбекю. Снощи седнахме на Морски бриз да ядем риба и рапани. Не препоръчвам! Като от Кошмари в кухнята е. Пълна мизерия.Изброих 5 заведения— едно до нас ( то е с магазин,който работи от 8 до 23), едно Жана (то е по улицата от Общината до брега с лодките) и двете Яници. След снощи не ми се рискува да пробвам заведения. Има 2 хранителни магазина и 2 сергии с плажни артикули. На плажа работа единия бар. Днес морето беше много бурно и ходихме на Болата. Много ни хареса,но не е за всеки ден да бием по 90 км в двете посоки. Аптека няма в селото. Най—близо в Шабла. Това е в общи линии.

# 73
Като от Кошмари в кухнята е. Пълна мизерия.Изброих 5 заведения
Разходете се до Езерец - макс 10-на мин път. Има много добро заведение. Ако се навиете, ще ти пратя линк в мапса

# 74
За "Дивата патица" ли става на въпрос ?

Общи условия

Активация на акаунт