Новите ни козметични похождения - 79

• 135 225
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
- цвят 8 Honey Nude

# 226
Много ги харесвам.Любими ми станаха.Дано и на теб да ти харесат.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 16:26 от Анонимен

# 227

Orchid Youth Preserving Facial Oil

# 228
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
ZOYA nail polish remover 3 in 1 formula

Sally Hansen #321 Pink pong

Dove shower foam

# 229
# 230
# 231
# 232
много свеж и приятен аромат , купувам за пореден път Simple Smile

# 233
Chloe, може ли да споделиш впечатление от шампоана и маската Hug

# 234
  • Казанлък
  цвят Intense Emotions
цвят Rose Tea  

# 235
# 236

Доволна ли си от стика за контуриране ? А тази очна линия е най-добрата , уникална е , препоръчвам я с две ръце , имам я от началото на годината , слагам почти всеки ден , а даже и половината май не съм свършила ... супер лесно се нанася Green HeartGreen HeartGreen Heart

# 237

Доволна ли си от стика за контуриране ? А тази очна линия е най-добрата , уникална е , препоръчвам я с две ръце , имам я от началото на годината , слагам почти всеки ден , а даже и половината май не съм свършила ... супер лесно се нанася Green HeartGreen HeartGreen Heart

Доволна съм от стика(за малкото време, което го ползвам), имам по-светлия вариант, защото съм със светла кожа, а и не обичам да подчертавам много. Прелива се лесно и ефекта ми харесва.
А очната линия наистина е добра - икономична, трайна, лесно се нанася. Само четчицата им не е от скосените и сега си търся на есенс, но никъде(Дм, Лили, Дъглас, Елитис, Beauty zone) не я намирам, изчерпана е.
Бях си взела очната линия на Rimmel, но я върнах защото ми се струваше изсъхнала, трудно се нанасяше и стоеше нацепена.

# 238
M.K.S., аз съм си купувала скосена четчица на Катрис, погледни за нея, би трябвало още да я има. При мен пък стана точно обратното - гел очната линия на Л'Ореал при мен не стои както трябва и се размазва. Преди нея бях с тази на Римел - малко по-сухичка е, но е най-здравата, която съм ползвала.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт